Novinky z Tipli #7

Tipy k nákupuZe života Tipli 10. 11. 2021

Neděle! Co patří ke každé neděli? Kromě svátečního oběda a pohádky na "jedničce" přeci pravidelná rubrika: Novinky z Tipli. Každý týden vám přinášíme přehled toho nejzajímavějšího, co se u nás v Tipli děje. Co se událo minulý týden?

Nové obchody na Tipli

Každý týden rošiřujeme nabídku obchodů. Kam na ně pořád chodíme? Možná jsme se tento týden inspirovali právě vaším tipem. Kolik obchodů už na Tipli máme? Více než 350! To už je pořádný výběr. Co myslíte?

Krmivopropsy.cz

Novinky z Tipli #7

Není vám jedno, co baští vaši chlupáči? Tak to je Krmivopropsy.cz přesně to, co hledáte. Nenechte se zmást názvem obchodu - v pohodě tu sežnete krmivo pro kočku nebo jiná zvířata. Jak to už v pet obchodech bývá - pořídíte zde i různé hračky, pamlsky, pelíšky, no zkrátka všechno! Mrkněte do obchodu, potěšte své chlupáče a ušetřete s Tipli peníze z nákupu.

Vyzkoušet Krmivopropsy.cz

Fitvýživa.cz

Novinky z Tipli #7

Pro všechny "fitnessáky" přidáváme další obchod, kde seženete vše, co potřebujete ke své přeměně v antického boha. Nevěříte? Tak schválně! Sport výživa, Fitness zařízení, Sportovní potřeby, Sportovní oblečení, Přípravky na hubnutí, Doplňky pro fitness - vše na Fitvýživa.cz.

Přejít do fitvýživa.cz

The Fashion Bible

Novinky z Tipli 6

Co příští týden začíná? Jaro! Co bude třeba? Vyjarnit šatník! Kdo vám pomůže? Tipli! Ehm, The Fashion Bible na Tipli! Obchod se zaměřuje na dámské oblečení a doplňky podle posledních módních trendů. Hledáte po zimě inspiraci? Přečtěte si náš Jarní speciál.

Jít do The Fashion Bible

Nové Tipli království

Krále Tipli už znáte. Znáte dokonce i některé z nás. Ale víte, jak to v našem Tipli království vypadá? Tipneme si. Nevíte! :-) Tento týden jsme se přestěhovali do větších prostor, protože hra "sardinky" je sice jedna z našich oblíbených, ale jistě chápete, že musíme také někdy pracovat a ne si jen hrát. V novém království se máme prostě báječně (kdyby vás to zajímalo). A kdyby vás zajímaly fotografie. Počkejte si na další díl Novinek. :-)

A vítězem se stává.. Zasoutěžte si s Tipli!

Novinky z Tipli #7

A to nejlepší nakonec! Jak titulek napovídá - spustili jsme na Tipli Soutěže! No není to skvělé? Je! Co to znamená? Každý týden si s Tipli můžete zasoutěžit o vouchery, kosmetiku, poukazy, vína, zkrátka každý týden na vás čeká Tipli ježíšek. :-) O co soutěžíme tento týden? O voucher v hodnotě 3x 500 Kč na nákup v obchodu Vivantis. Zkuste své štěstí a zúčastněte se!

Související obchody

Vivantis, The Fashion Bible, Fitvýživa.cz, Krmivo pro psy

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se