Novinky z Tipli #5

Tipy k nákupuZe života Tipli 10. 11. 2021

Další týden je za námi a kromě nového měsíce nám přinesl řadu novinek. Jaké to jsou? Tak třeba došlo ke korunovaci krále Tipli. Domluvili jsme pro vás exkluzivní zvýhodnění u partnera FlixBus a v přidávání nových obchodů také neleníme.

Král Michal

Usměvavý tým Tipli roste jako z vody. Každou chvíli potřebujeme pomocnou ruku a tak se není čemu divit, že u nás noví kolegové přibývají jako houby po dešti. Kromě potenciálních hráčů fotbálku víme ještě o pár výhodách - oslava narozenin. Narozeninové oslavy, no řekněte, kdo by je nemiloval? Vždyť s dortem a chlebíčkem jde každá práce hned lépe od ruky.

Tento týden oslavoval narozeniny Michal. No jo, jenže on to není jen tak obyčejný Michal! To on nás dal všechny v Tipli dohromady a to už zaslouží pořádnou oslavu! Michala jsme korunovali na krále dne a kromě lístku na maratón (vášnivý běžec) dostal i korunu. Nevěříte? Mrkněte na pořízený záznam. A že si panování Tipli týmu královsky užíval. :-)

Novinky z Tipli #4

Procestujte evropu s FlixBus

Novinky z Tipli #5 2

V nabídce obchodů máme již delší dobu zavedeného autobusového dopravce FlixBus. Pokud nevěříte letadlům, z dlouhé cesty za volantem máte husí kůži, FlixBus je to, co hledáte.

FlixBus nabízí časově omezenou nabídku InterFlix. Co to znamená? Že za pouhých 99 € procestujete 5 evropských měst. A protože jsme vám chtěli rozhodování ještě zpříjemnit, dočasně jsme u partnera zvedli cashback aneb Ušetřete na dovolené ještě více! :-)

Nové obchody na Tipli

Nejenom kolegové, ale i nové obchody u nás rostou jako houby po dešti. Kolega Lukáš, kterého jsme vám představili v Tipli Novinkách z minulého týdne, opět nezahálel a tak u nás můžete najít rovnou 17 nových obchodů. Které to jsou? Vybíráme pro vás TOP 3.

Air Malta

Novinky z Tipli #4

První jarní dny jsou za námi a vy už přemýšlíte kam letos vyrazit na dovolenou? A byli jste už na Maltě? S Air Malta seženete přímé lety na tento ostrov, ale také do jiných evropských destinací. Vyberte si dovlenou a nechte si od nás vrátit peníze zpět.

Přejít na nabídku Air Malta

Eukanuba

Novinky z Tipli #4

Při výběru obchodů nemůžeme zapomenout na naše čtyřnohé kamarády. Oficiální e-shop Eukanuba nabízí krmivo pro psy a kočky. Nejste si s výběrem krmiva jisti? Nechte si poradit v našem článku Jak mazlit domácí mazlíčky. Dozvíte se, jaké krmivo je nejlepší a co sledovat při jeho výběru.

Vybrat si na Eukanuba

Dormeo

Novinky z Tipli #5

Kvalitní spánek je základ. Naše řady obchodů posílila zavedená značka Dormeo, která se už 14 let zabývá tím, jak zkvalitnit spánek. Vyzkoušejte matrace z paměťové pěny, anatomické polštáře nebo vyhřívané přikrývky. Dopřejte si kvalitní spánek s produkty Dormeo.

Chci kvalitní spánek

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se