Jak mazlit domácí mazlíčky

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Speciál se zaměřením na naše zvířecí miláčky. Máte doma kočičku? Doporučíme vám nejlepší krmivo pro kočky na trhu. Jste pejskař? Poradíme vám, kde na kvalitním krmivu pro psy ušetříte. Mrkněte na naše tipy a vyberte krmivo, které budete svému mazlíčkovi závidět.

Naši zvířecí přátelé se o nás starají každý den. S vypětím všech sil nám zlepšují náladu, i když při tom musí strčit hlavu do každé papírové krabice nebo dělat lumpárny s toaletním papírem. Pojďme jim udělat radost a vybrat pro ně správné a kvalitní krmivo.

Jak vybrat správné krmivo?

Vybrat kvalitní krmivo pro pejsky nebo kočičky není jednoduché. Známku kvality rozhodně neurčuje cena. Na druhou stranu nepopíráme, že kvalitní krmivo koupíte za pár korun. Za kvalitu se holt platí, ale řekněte, nestojí vám zdraví mazlíčka za to?

Vybírejte kvalitní krmivo, které našim miláčkům neublíží a nenechte se oklamat hezkým obalem nebo reklamou.

Jak mazlit domácí mazlíčky

Co sledovat při výběru krmiva?

  1. Složení
  2. Při výběru krmiva musíte číst a hlavně rozumět složení. Kvalitní krmivo se pozná podle obsahu masa. Prvně tedy vždy hledejte množství a druh masa a to v sušeném stavu. Můžete se setkat s výrazy “sušené” nebo “moučka”, obojí je správně. Platí čím více, tím lépe.

  3. Obsah obilovin
  4. Dále sledujte obsah obilovin. Granule musí držet tvar a tak je využíváno hned několik druhů “plnidel”. Správnou volbou je: brambory, rýže nebo amaranth. Snažte se vyhýbat kukuřičnému škrobu nebo kukuřičné mouce. Zde naopak platí čím méně, tím pro zdraví mazlíka lépe.

    Nebojte se příměsí typu borůvek nebo brusinek. Tyto doplňky krmiva naopak slouží jako prevence vzniku ledvinových a močových problémů.

Krmivo pro kočky

krmivo pro kočky

Na obrázku zprava: 1. Happy Zoo | First Mate, 2. Pet-food | Leonardo, Happy Zoo | Arden Grange,

Krmivo pro psy

krmivo pro psy

Na obrázku zprava: 1. Dobrá miska | Science Plan , 2. Dobrá miska | Dog's Health , 3. Dobrá miska | Arion

TIP k nákupu na Zoohit

zoohit klíčenka

Pro všechny milovníky zvířat nabízí internetový obchod Zoohit k nákupu nad 999 Kč dárek - rozlišovač klíčů s motivem pejska nebo kočičky. K získání dárků stačí vložit kód kupónu: LOVE-DAREK do akčního políčka v nákupním košíku. Vybírejte krmivo pro psy, pelíšky nebo krmivo pro kočky a získejte dárek k nákupu ZDARMA.

Je lepší pejsek nebo kočička? Zapojte se do naší diskuze a přesvědčte nás, že jsou kočky lepší! Nesouhlasíte? Napište nám a svět zůstane v rovnováze. :-)

Související obchody

HappyZoo.cz, Pet-food, Dobrá miska, Zoohit

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se