MyProtein: 5 cenově výhodných produktů na zlepšení výkonu!

Tipy k nákupuKrása a zdraví  |  Hobby a zábava  |  Sport  |  Cashback  |  Rodiče a děti  |  Hubnutí 29. 7. 2022

Víte, k čemu je dobrý Impact Whey Protein? Nebo co jíst po tréninku, aby svaly rostly? Poradíme, jak chytře a levně nakoupit produkty, které posunou vaše výkony o level výš. Ať už hubnete, nebo rýsujete různé části těla, MyProtein pomůže!

Chcete podávat lepší výkony? Shodit nějaké to kilo? Vsaďte na jedničku v oblasti výživy a ušetřete přitom. Internetový obchod MyProtein nabízí širokou škálu kvalitní výživy a potravinových doplňků. Dokonce si nemusíte nic odepřít ani se speciálním stravovacím plánem, eshop totiž nabízí i veganskou nebo organickou řadu. Pořiďte si doplňky stravy až o 6 % levněji díky cashbacku! Vybrali jsme ty nejzajímavější produkty a přinášíme návod, jak na nich ušetřit.

Dostaňte se do formy, a ještě u toho ušetřete!

Díky cashbacku dostanete na Myprotein až 6 % z nákupu zpět. Jak to funguje? Jednoduše se zdarma zaregistrujte na Tipli, proklikněte se do obchodu a po nákupu dostanete peníze zpět na účet! Myprotein navíc nabízí dopravu zdarma při nákupu nad 1 500 Kč.

Nakoupit s cashbackem »

MyProtein produkty: Skvělý účinek, ještě lepší ceny!

Vybrat ty správné potravinové doplňky může být pořádný oříšek. My jsme našli to nejlepší a dělíme se o rady! Využijte naše tipy k hubnutí i nabírání svalů a zapomeňte na klišé, že doplňky stravy využívají jen fitness maniaci. Využít je totiž můžete i při domácím online cvičení, kde se přeci také zaměříte na konkrétní partie, například dřepy, cviky na prsní svaly či zádové apod. Rýsujte své tělo bez starostí o peníze!

1. Whey protein

Aby svaly rostly, nestačí jenom cvičit. Je třeba tělu dodávat komplexní výživu a dostatek proteinů a BCAA aminokyselin. Whey proteinové koktejly obsahují oboje a tělo je rychle vstřebává. Vyzkoušejte nejpopulárnější Impact Whey Protein ve 40 příchutích!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 384 Kč
Cena s cashbackem361 Kč
Whey protein

TIP: Využijte MyProtein voucher a ušetřete až 80 %!

2. Kreatin

Kreatin

Pomáhá nám vytvářet nejúčinnější verzi energie, zlepšuje formu, zvyšuje výkony. Vybrat si můžete z mnoha velikostí balení i různých úprav. Buďte lepší než kdy dřív za nižší cenu!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 419 Kč
Cena s cashbackem394 Kč

3. Arašídové máslo

Skvěle voní, křupe a je bohatým zdrojem bílkovin. Pochutnejte si a naberte svaly! Užijte si to pravé 100% arašídové, nebo vyzkoušejte božskou kokosovou příchuť. Namažte ho na toust s ovocem, nebo přidejte do smoothie. Mlsejte levně a bez výčitek!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 269 Kč
Cena s cashbackem253 Kč
Arašídové máslo

TIP: Nekupujte si předražené smoothie v obchodech. Vyzkoušejte naše lahodné smoothie recepty!

4. Proteinové tyčinky

Honí vás po tréninku mlsná? Nebojte, jde to i zdravě a kvalitně. Proteinové tyčinky zasytí a dodají potřebné makroživiny. Navíc spolehlivě zaženou chuť na sladké!

Běžná cena (za 12ks)
Cena s cashbackem
Běžná cena (za 12ks)569 Kč
Cena s cashbackem535 Kč
Proteinové tyčinky

TIP: Proteinové tyčinky najdete i v supermarketech. Mrkněte na Tipli letáky a žádná akce vám neuteče!

5. Flavdrops

Flavdrops

Držíte dietu? Oslaďte si ji! Pomocí Flavdrops to jde bez cukrů i tuků. Vyrábí se v mnoha příchutích jako je čokoláda, malina, nebo třeba toffee. Dieta už nikdy nebude nudná!

Běžná cena (50 ml)
Cena s cashbackem
Běžná cena (50 ml) 128 Kč
Cena s cashbackem120 Kč

TIP: Zdravá strava by měla obsahovat dostatek vitamínů. Vyvážená strava a kvalitní doplňky jsou snadný způsob, jak být fit!

Buďte fit a ušetřete!

Víme, že permanentka do fitness centra se může pěkně prodražit. Šetřete čas i peněženku a nakupujte online s cashbackem!

  • Fitvýživa.cz - na eshopu získáte za zdravé dobroty3,5 % ceny zpět.
  • Nessi sportswear - pořiďte si super výbavu na trénink se slevou až 6 %.
  • Najprotein.cz - zregenerujte svaly díky BCAA aminokyselinám se slevou až 3,5 %.
  • Total-store.cz - odměňte se značkovým sportovním oblečením se slevou až 5,3 %.

Související obchody

Total-store.cz, Myprotein, Fitvýživa.cz, Nessi sportswear, Najprotein.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se