Měsíc knihy je tu: 9 žhavých tipů na čtení v březnu 2019

Tipy k nákupuHobby a zábava 10. 11. 2021

Březen je již po šedesát let Měsícem knihy. Oslavu tištěných příběhů určitě nelze prožít jinak než s nějakou tou novinkou v ruce. Přinášíme to nejlepší, co v současnosti na regálech knihkupectví seženete.

Už od roku 1955 si připomínáme březen jako Měsíc knihy, kdy akce začala sloužit jako forma osvěty. Už tenkrát bylo důležité, aby kniha byla v každé domácnosti. A ačkoliv digitalizace téměř všeho má na současnou dobu obrovský vliv, rozhodně to nevypadá, že by se v následujících letech prodej knih nějak omezil.

Zájem o tištěné čtení naopak stále roste. Patříte i vy k těm, kteří nedají na knihy dopustit? Zavítejte do knihkupectví Knihy Dobrovský a pořiďte si novou oblíbenou knihu.

2,5 % zpět! Nakupujte s odměnami!

Zaregistrujte se na cashback portál Tipli a získávejte peníze z nákupu zpět. Pokud si vyberete knihu v obchodě Knihy Dobrovský, čeká vás příjemná odměna 2,5 % z nákupu.

Nakoupit s cashbackem »

TIP: Staňte se členy Klub Knihy Dobrovský a nakupujte nejlepší tituly se slevou. Slevu získáte také na vaše narozeniny i svátek. Nasbírané body navíc můžete vyměnit za slevový kupon.

Doplňte svou knihovnu o nové kousky, které nezklamou!

Nemáte poslední dobou co číst a přemýšlíte co vyzkoušet tentokrát? S těmito devíti tipy chybu rozhodně neuděláte. U všech navíc získáte cashback 2,5 % a u některých kousků jako bonus i speciální slevu.

JO NESBO - Mackbeth

Měsíc knihy

Král severských detektivek přichází s novým příběhem, který vás oslní nejen napětím, akcí, přestřelkami a intriky zločinců, ale také charakteristikou hlavního hrdiny. Mackbeth je totiž na jednu stranu výborný policista, za sebou má však i drogovou minulost a vypadá to, že už zase do nějakých těch problémů spadl. Podaří se mu dosáhnout na vrchol kariéry a získat zaslouženou odměnu, nebo ho srazí na kolena halucinace, které jej pronásledují na každém kroku? Sžijte se s charakterem, který bojuje se svými chybami a snaží se stát lepším člověkem. Tento titul rozhodně stojí za přečtení, pravidelně totiž bývá řazen mezi nejlepší knihy roku 2018.

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena329 Kč
Cena s cashbackem322 Kč
Prohlédnout knihu »

DAN BROWN - Počátek

Robert Langdon je zpět, aby vyřešil další záhadu! Počátek se zařadil mezi nejprodávanější knihy loňského roku. Přispěl k tomu propracový příběh plný napětí, který ocení všichni milovníci záhad a tajemství. Tentokrát je profesor symbologie nucen uprchnout z výstavy, která se namísto přelomového objevu promění v chaos. Společně s ředitelkou muzea poté musí nalézt heslo, s jehož pomocí odhalí šokující tajemství známého miliardáře. Cestu jim však komplikuje neznámý nepřítel. Zjistěte, jak si na svém putování povedou a zda překonají veškeré nástrahy osudu.

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena389 Kč
Cena s cashbackem381 Kč
Měsíc knihy
Prohlédnout knihu »

TIP: Víte, že slevu s Tipli získáte také na knihy Kosmas? Prohlédněte si nejlepší výběr knihkupectví.


ELVIRA LINDO - Manolito má tajemství

Měsíc knihy

Manolito je snílek, který by se rád zbavil krátkozrakosti a prošel z matematiky. A ještě radši by si prohodil místo se svým bratříčkem Blbečkem. Jednoho dne však odhalí tajemství, které již brzy změní jejich životy jednou provždy. Zajímá vás, jaké? Přečtěte svým dětem před spaním napínavý příběh, jenž svou hravostí uchvátí i dospělé. Sázkou na jistotu je série především pro jedince, kteří si zamilovali Deník malého poseroutky.

Na tuto oblíbenou knihu pro děti navíc získáte v březnu exkluzivní slevu 30 % s kódem KDMESICKNIHYTP.

Původní cena
Cena s kódem a cashbackem
Původní cena178 Kč
Cena s kódem a cashbackem122 Kč
Prohlédnout knihu »

MARGARET ATWOOD - Příběh služebnice

V utopistické knize se proslulá spisovatelka věnuje americké budoucnosti, kde se z každého odpůrce totalitního režimu stává otrok. Ženy jsou v tomto světě pouhými služebnicemi, které muži vnímají jen jako nástroj k rození dětí, s nimiž se už nikdy nemají setkat. Knižní bestseller, který byl navíc odměněn cenou Arthura C. Clarka za nejprodávanější román roku, podrobně popisuje příběh jedné z žen. Prožijte s ní nelítostný a neveselý osud, který se dotkne citů každého z nás. Knižní předlohu si navíc v roce 2017 vybrala streamovací stanice Hulu pro seriál, na nějž pějí chválu diváci i filmoví kritici.

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena267 Kč
Cena s cashbackem261 Kč
Měsíc knihy
Prohlédnout knihu »

SCOTT REINTGEN - NYXIA

Měsíc knihy

Milovníky sci-fi thrillerů zaujme opěvovaná novinka knižního trhu - NYXIA. První díl vesmírné trilogie představí hlavní zápletku příběhu o kosmické látce, která mění veškeré naše strasti na štěstí. Do vesmíru se však podívá pouze 8 z 12 lidí, na něž čeká věčné bohatství a sláva. Bude hlavní hrdina Emmett vybrán mezi tyto šťastlivce? Prožijte společně s ním boj na život a na smrt a staňte se svědky setkání s mimozemšťany i dalšími vesmírnými prvky. Začtěte se do nové knihy, která má díky skvělým recenzím šanci stát se největším překvapením roku 2019.

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena357 Kč
Cena s cashbackem350 Kč
Prohlédnout knihu »

MARKUS LUTTEMAN - Krvavý měsíc

Příběh založený na skutečné události pojednává o jedné z nejhorších věcí, která se v současnosti ve světě děje - nelegálním obchodu se zvířaty a jejich zabíjení. V tomto případě konkrétně nosorožců. Thriller spojuje utrpění zvířat s lidským smutkem. Vstupte do příběhu plného emocí a společně s ochránci přírody dejte na frak zločincům, kteří se pro peníze nezastaví před ničím.

Zadejte při nákupu knihy kód KDMESICKNIHYTP a získejte unikátní 30% slevu.

Původní cena
Cena s kódem a cashbackem
Původní cena357 Kč
Cena s kódem a cashbackem245 Kč
Měsíc knihy
Prohlédnout knihu »

MELANIE MORELAND - Kontrakt

Měsíc knihy

Katharine je žena, která potřebuje práci. A tu také nachází a je ochotná pro svého bezohledného šéfa udělat v podstatě cokoliv. I špatná pracovní pozice pro ni znamená šanci na lepší život, a proto neváhá ani ve chvíli, kdy podepisuje kontrakt, který z ní dělá milenku a snoubenku onoho nenáviděného ředitele.

Může se člověk pro lásku skutečně změnit? Z nepřátel se stává zamilovaný pár. Sledujte psychický i emoční vývoj obou hlavních hrdinů v romantické knize plné vášně i smutku.

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena294 Kč
Cena s cashbackem288 Kč
Prohlédnout knihu »

ANDREJ SAPKOWSKI - Zaklínač

Série Zaklínač z pera polského spisovatele patří již přes 20 let k perlám fantasy žánru. V poslední době se o ní opět začíná mluvit kvůli seriálu připravovanému stanicí Netflix, který má ambice konkurovat veleúspěšné Hře o trůně. Fanouškům se však na seriálových postavách mnohé nelíbí, srovnávají je totiž s propracovanými hrdiny původních knih.

Ty jsou plné napětí a opravdových osobností. Hlavní z nich - zaklínač Geralt z Rivie putuje po světě a za peníze zbavuje lidi nestvůr tak, jak to nikdo jiný nedovede. Vynikající fantasy knihy, kterých v sérii najdeme hned 7, obsahují napětí, lásku, rodinné spory i detailně popsané akční scény.

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena222 Kč
Cena s cashbackem217 Kč
Měsíc knihy
Prohlédnout knihu »

CHRISTINA MOURATOGLOU & ADRIEN CARRÉ - Mazi - řecká kuchyně

Měsíc knihy

Chcete ve své kuchyni vyzkoušet něco nového? Recepty z této knihy vás mile překvapí a vy s nimi zase můžete překvapit rodinu a přátele. Vychutnejte si lahodnou řeckou kuchyni bez nutnosti vytáhnout paty z domu.

Vytvořte doma některé z netradičních pokrmů podávaných ve světově proslulé restauraci Mazi, která klade důraz na společné setkávání a dělbu jídla přímo na stole.

Ušetřete 30 % z ceny knihy. Stačí při nákupu zadat slevový kód KDMESICKNIHYTP.

Původní cena
Cena s kódem a cashbackem
Původní cena447 Kč
Cena s kódem a cashbackem307 Kč
Prohlédnout knihu »

TIP: Šetřete na nákupu oblíbených knih ještě víc. Poradíme, jak získat slevu Knihy Dobrovský.

Knihy s cashbackem - šetřete na každém nákupu

Knihy Dobrovský nejsou jediným obchodem, který vám za objednávku vrátí část peněz zpět. Na Tipli najdete také další knihkupectví, v nichž získáte cashback. Podívejte se na jejich seznam.

Související obchody

Albatrosmedia, Knihy Dobrovský, eBUX.cz, Kosmas, Booktook

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se