Legendární obchod Primark Drážďany, za kterým míří davy

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Primark v Drážďanech má 3 patra plná skvělého oblečení za ty nejlepší ceny. Jak se do Primarku dostanete a na jaké zboží tam narazíte? Přinášíme tipy pro všechny milovníky nákupů a cestování!

První pobočka Primark se objevila v Irsku roku 1969. Už tehdy sklidil obchod úspěch a to díky kombinaci módního zboží a nízkých cen. O čtyři roky později expandoval Primark do Velké Británie. Stačilo pár let a Primark se objevil i ve střední Evropě.

Primark Drážďany aneb Dresden Primark

Český Primark Praha zatím bohužel neexistuje. Davy nadšenců ale navštěvují ten v Drážďanech, který má rozlohu přes tři patra nákupního centra. Chcete si i vy užít nákupní horečku? Naplnit obrovské tašky levným oblečením a odnést si zážitek, který v jiném obchodě nezískáte? Vyrazte do Drážďan!

Kde najdete obchod Primark Drážďany?

Díky Tipli se neztratíte. Přinášíme všechny informace, které před cestou do Primarku potřebujete znát!

  • Adresa: Centrum Galerie Dresden, Prager Str. 15, 01069 Dresden, Německo
  • Otevírací doba: Od pondělí do soboty od 9:30 do 20:00 hodin. V neděli a o svátcích zavřeno.

Chcete se před cestou ujistit o něčem dalším? Mrkněte na webové stránky Primark, kde najdete mimo jiné i formulář pro dotazy, stížnosti či pochvaly. Předem si také prohlédněte Primark eshop, kde najdete aktuální nabídku zboží.

Všechny cesty vedou do Drážďan

1. Autobusem do Primarku

Využijte speciálních služeb cestovní agentury Primarklovers. Ta poskytuje zájezdy Praha - Drážďany. Díky tomu nemusíte mít nikdy starost, jak se s těžkými taškami dopravíte zpátky domů.

Další možností jsou linkové autobusy Eurolines, které staví na zastávce Bayerische Strasse hned vedle vlakového nádraží. Za zpáteční jízdenku z Prahy zaplatíte cca 500 až 700 Kč. S cashback portálem Tipli získáte 2,5 % z celkové částky zpět na účet.

2. Vlakem do Primarku

Z Prahy jezdí vlaky přímo do Drážďan, cesta trvá dvě a čtvrt hodiny. Dorazíte na hlavní nádraží Dresden Hauptbahnhof. Do Primarku je to 10 minut chůze.

3. Autem do Primarku

Z hlavního města ČR se dostanete do Drážďan po dálnici D8, v Německu po A17, sjezd Dresden-Südvorstadt – Zentrum. Za parkování přímo v Centrum Galerii blízko obchodu Primark zaplatíte 1,5 € za první hodinu, 1 € za každou další.

TIP: Máte to do Drážďan z Moravy daleko? Navštivte Primark Vídeň.

Primark Drážďany

Co nakoupíte v Primarku Drážďany?

V Primarku seženete privátní značky, které nabízejí dámské, pánské i dětské oblečení, obuv, módní doplňky, zboží do domácnosti, kosmetiku a také sladkosti. To vše za pár eur. Už máte vybráno?

  • Atmosphere - nejnovější trendy zboží za nízkou cenu. Atmosphere značka obsahuje sortiment dámského i pánského oblečení, módní doplňky a obuv.
  • Primark Home - ložní prádlo, závěsy, ručníky, kuchyňské potřeby a bytové doplňky.
  • Primark Beauty - vychytávky, které se týkají kosmetických potřeb. Vše pro dokonalý make-up.
  • Authentic Apparel - dámská móda zaměřující se na volnočasové oblečení a obuv.
  • Denim CO - oblíbená značka, která nabízí dámské i pánské oblečení vyrobené z džínoviny, či bavlny, nebo manšestru.
  • Secret Possessions - značka se zaměřuje především na spodní a noční prádlo.

TIP: Buďte neustále in a trendy. Prolistujte si akční letáky s módou a nepromeškejte žádnou akční nabídku.

Nakupujte oblečení online a získejte až 10 % z ceny zpět!Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

BIBLOO, ASOS, Bonprix, Notino, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se