Kytary a doplňky? Staňte se profesionálním hudebníkem!

Tipy k nákupuHobby a zábava 14. 2. 2022

Že jsou kytaristé sexy je odjakživa známá věc. Chcete se stát hudebníkem? Máte doma kytaru, ale chybí vám to správné vybavení? Chcete se stát idolem mladých dívek? Ideální akustická kytara už na vás v obchodě nejspíš čeká! Poradíme na co při nákupu nezapomenout.

Naučit se hrát na kytaru vyžaduje sice trpělivost, na druhou stranu kolik známých kytaristů se veřejně doznalo k tomu, že jsou ve skutečnosti samouky? Stačí to správné vybavení a několik internetových návodů a i z vás se může stát světově známý hudebník.

Pouhá kytara ovšem nestačí. Máme pro vás tipy, na co při nákupu hudebních nástrojů nezapomenout. Jak si vybrat, která kytara je pro vás ta pravá? A co si pořídit, chcete-li se hudbě skutečně věnovat?

Akustická kytara

Akustických kytar je několik druhů. Vybírat můžete podle barvy, velikosti, nebo typu dřeva. Která akustická kytara je pro vás ta pravá? Vykrojení kytary vám musí být pohodlné, pokud sedíte s hudebním nástrojem na klíně. Kytara pro vás nesmí být velká ani malá. Důležité bude vaše držení kytary. Je velký rozdím mezi kytarami pro praváky a pro leváky. Pokud máte pro hudbu předpoklady poznáte při prvním zabrnkání, že máte vybranou tu správnou.

Vyberte si podle svého vkusu akustickou kytaru na Kytary.cz. Obchod nabízí nepřeberné množství levorukých i dvanáctistrunných akustických kytar, navíc ještě ve všech možných barvách a provedeních. Tuto akustickou kytaru Seagull ze smrkového dřeva koupíte za 11 890 Kč. Zboží na Kytary.cz navíc zakoupíte levněji, když využijete Kytary.cz akce nebo slevy.

Akustická kytara

Elektrická kytara

Už vás nebaví akustika? Pořiďte si elektrickou kytaru a dejte víc prostoru své fantazii. Sežeňte ty správné zesilovače a ukažte světu, co dokážete! Předpokladem pro výběr správné elektrické kytary jsou znalosti s hraním na klasickou kytaru a jistá záliba v technice.

Elektrická kytara

Elektrické kytary a potřebné vybavení nakoupíte levně v obchodě Muziker. Sháníte elektrické kytary pro začátečníky i pokročilé? Navštivte Muziker a vyberte si z široké nabídky kytar pro každého. Tuto modrou elektrickou kytaru Fender Squier seženete již za 3 150 Kč.

Příslušenství ke kytarám

Kytara samotná ovšem nestačí. Pokud ji správně nenaladíte, nikdy nezahrajete ty správné tóny. Když nebudete mít elektrickou kytaru do čeho zapojit, nikdy si nezahrajete dostatečně nahlas. Co ještě si koupit? Abyste se mohli hraní věnovat naplno, poradíme vám!

Ladička na kytaru

Ladička na kytaru

Kombo elektrická kytara

Kombo elektrická kytara

Kapodastr

Kapodatsr

Trsátko

Trsátko

Struny na kytaru

Struny na kytaru

Popruh na kytaru

Popruh na kytaru

Hudební nástroje ještě levněji?

Nakupujte hudební nástroje se slevou! Díky Tipli.cz můžete využít cashback a získat tak z každého nákupu část peněz zpět na účet. Využijte slevy na hudební nástroje již dnes.

Nakoupit kytary se slevou

Související obchody

Muzikant.cz, Muziker, Kytary.cz, Knihy Dobrovský, MUSIC-CITY

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se