Kufr na nářadí a 4 další kutilské vychytávky z AliExpress

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Nákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Na AliExpress si přijdou na své všichni. I kutilové. Právě jim věnujeme dnešní speciál. Zapátrali jsme na čínském online tržišti a našli pro vás parádní kufr na nářadí, sadu nářadí v dalším parádním kufru, kvalitní montérky a další super kousky za příjemně nízké ceny.

Máte malou dílnu a víc vás nezajímá, jako o tom zpívá Michal Malátný? Dnešní díl nejlepších vychytávek z AliExpress.com je zaměřen právě na kutily. A dámy, pokud jednoho takového máte doma, hýčkejte si ho. Manuálně zruční a šikovní chlapi jsou dneska nedostatkové zboží. Mrkněte, který z kousků níže by se hodil právě tomu vašemu.

Na AliExpress budete ve svém živlu v kategorii "Tools". Seženete tu extra levně nespočet kufrů na nářadí, všemožné sady nářadí pro velké i malé kutily, montérky pro muže i ženy a třeba i šikovnou kapsu na nářadí, která se připevní na opasek. S orientací v čínských virtuálních regálech i se samotným nákupem vám rádi pomůžeme v našem návodu na AliExpress.

Kufr na nářadí

Kufr na nářadí

Kufr na nářadí v různých velikostech pořídíte za super cenu na AliExpress.com.

  • Cena: 46 $ / 942 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 17-25 dní

Do rozkládacího kufru na nářadí z pevného plastu uskladníte veškeré nářadí i příslušenství a pohodlně přemístíte, kamkoli a kdykoli potřebujete. Díky praktickému organizéru uvnitř budete mít nářadí přehledně srovnané. Jen pro jistotu upozorňujeme, že se jedná čistě o kufr, který neobsahuje nářadí.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Komentáře k produktu jsou zatím pouze pozitivní. Kupující si pochvalují kvalitu i rychlé doručení. Pokud už teď máte zálusk, čím kufr naplnit a co vám doma chybí, koukněte i na nabídku dalšího (nejen) kutilského zboží tohoto prodejce.

Zobrazit na AliExpress »

Sada nářadí v přenosném kufříku

Nářadí

Vyberte si na AliExpress.com kompletní sadu nářadí.

  • Cena: 32.49 $ / 666 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 7-15 dní

Kompletní sada nářadí, která by neměla chybět žádnému domácímu kutilovi nebo hodinovému manželovi. Nářadí vám dorazí v praktickém kufříku o rozměrech 37 cm x 30 cm x 9 cm. Sada obsahuje 165 kousků nářadí a příslušenství, jejich kompletní seznam uvádí prodejce v rámci popisu produktu.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Kupující hodnotí nejčastěji pěti hvězdami a prodejce se na AliExpress řadí mezi TOP brands. Dle většiny komentářů je nářadí kvalitní a odpovídá popisu. Někteří zákazníci se ale nechávají slyšet, že "očekávali víc".

Zobrazit na AliExpress »

Pracovní oděv - montérky

Pracovní oděv - montérky

Kvalitní nejen pánské montérky i další pracovní oděvy koupíte levně na AliExpress.com.

  • Cena: od 22.04 $ / 452 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Montérky s laclem nebo s dlouhými rukávy patří k must-have outfitu správného kutila. Anebo kutilky, protože ani na ně genderově korektní prodejce nezapomíná! Kvalitní pracovní oděv si můžete za velmi sympatickou cenu pořídit v modré nebo šedé barvě a velikostech od S do 4XL. Den knihy

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Dle kupujících je overal pohodlný a velikosti odpovídají. Doručení hodnotí jako rychlé a bezproblémové. Prodejce patří na AliExpress k TOP značkám.

Zobrazit na AliExpress »

Kapsa na nářadí

Kapsa na nářadí

Kapsu na nářadí a jiné kutilské vychytávky seženete levně na AliExpress.com

  • Cena: 5.88 $ / 121 Kč
  • Doprava do ČR: 1.37 $ / 29 Kč
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Šikovná kapsa na nářadí k uchycení na opasek pojme až 9 kousků nářadí, při práci tak máte všechno potřebné při ruce. Praktická pomůcka z kvalitního materiálu, která navíc velmi dobře vypadá. Rozměry kapsy: 26 cm x 14 cm x 6.5 cm. Jedná se pouze o pouzdro jako takové, nářadí v zásilce neočekávejte.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Kupující jsou spokojeni s kvalitou, příliš se ale v komentářích nerozepisují. Tak snad se kromě kluků s dílnou přidají do budoucna k nadšeným zákazníkům i jejich sdílné ženy, abychom se dozvěděli víc.

Zobrazit na AliExpress »

Dětské nářadí

Dětské nářadí

Udělejte radost malým kutilům dětským nářadím z AliExpress.com.

  • Cena: 29.90 $ / 613 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Máte doma malé pomocníky, kteří touží při každém kutilském počinu přiložit ruku k dílu? Dětské nářadí ze dřeva v roztomilém kufříku potěší každého mini kutila (a věříme, že i jeho rodiče). Rozměry boxu: 30 cm x 20 cm x 8cm. Pro děti od 3 let.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Většina kupujících si v komentářích chválí kvalitu a přikládá fotky, podle kterých zboží odpovídá popisu i produktovým fotografiím. Jen 3 zákazníci z 89 mají ke kvalitě produktu výhrady. Zajímavé by bylo zjistit, jestli s nimi stejný názor sdílí i jejich potomstvo. :)

Zobrazit na AliExpress »

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se