Kompletní průvodce světem značky Pandora

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 27. 2. 2022

Také jste si vy nebo někdo z vašich blízkých oblíbili originální šperky značky Pandora? Není divu, protože v posledních letech se i u nás staly velmi populárními. Důkazem jsou nekončící fronty před prodejnami, které se už s velkým předstihem tvoří s blížícími se Vánocemi nebo před svátkem zamilovaných.

Originální koncept, který si našel miliony příznivců po celém světě

V čem tkví úspěch této dánské značky, která se na trhu objevila již v roce 1982 a nyní působí na šesti kontinentech? Kromě neotřelého designu příznivce šperků Pandora nadchl zřejmě samotný koncept náramku s přívěsky, jež si zákazníci mohou postupně sami poskládat. Jak jednoduché, že? Za tento nápad jsou vděční jistě především muži, protože si před svátkem, narozeninami nebo výročím nemusí lámat hlavu, co své drahé polovičce pořídit za dárek. Díky krásným přívěskům mají jasno.

Obrázek

Nabízený sortiment značky Pandora

K top produktům značky Pandora dozajista patří právě náramky s originálními přívěsky. Zákazníci mají na výběr z mnoha alternativ typů a materiálů, takže si lze zvolit nejen Pandora náramky ze zlata nebo stříbra, ale i náramky pokovené 14karátovým zlatem. A chcete-li udělat dojem něčím neotřelým, můžete potěšit stále oblíbenějším růžovým zlatem. Výhodou je, že náramky lze nosit jak samostatně, tak ozdobené ručně dokončovanými Pandora přívěsky. Ty se rovněž vyrábí z různých materiálů, k nimž se řadí stříbro, zlato, unikátní směs kovů pokovaná 18karátovým zlatem, kov Pandora Rose nebo Murano sklo. K náramkům si můžete navíc dokoupit příslušenství v podobě klipů, oddělovačů a bezpečnostních řetízků.

K nabízeným šperkům se samozřejmě řadí také kruhové, peckové či visací náušnice, náhrdelníky a prsteny vyráběné ze stejných materiálů jako náramky a přívěsky. Podle vaší preference můžete zvolit modely prstenů a náušnic Pandora zdobené nejrůznějšími druhy kamenů, jako jsou diamant, safír, hematit nebo křišťál. Všechny šperky jsou ručně dokončované zručnými řemeslníky podle přísných standardů, takže máte záruku, že o kvalitě zboží nemusíte pochybovat.

Speciální kolekce – dokonalé spojení šperků a oblíbených filmů

Sortiment značky Pandora je kategorizován podle témat, což zákazníkům usnadňuje výběr toho nejvhodnějšího kousku pro konkrétní blízkou osobu a její preference. Proto si můžete zvolit výrobky s tematikou rodiny nebo lásky. Potěšit zároveň lze i milovníky zvířecích mazlíčků, přírody nebo cestování. Kromě toho se Pandora zaměřuje i na tvorbu speciálních kolekcí, při jejichž výrobě spolupracuje například s filmovými společnostmi. Tak například vznikly kolekce Disney x Pandora, Harry Potter x Pandora nebo Star Wars x Pandora. K nejnovějším tematickým kolekcím pak patří spolupráce s komiksovým vydavatelstvím Marvel x Pandora. Klenoty Pandora ze speciálních kolekcí jsou zkrátka ideální pro ty, kteří mají rádi jak šperky, tak filmovou produkci.

Obrázek

Jakým způsobem lze šperky Pandora zakoupit

Pro někoho může být možná zklamáním zjištění, že šperky této značky přes Pandora e-shop bohužel nekoupíte. Jedinou možnost, jak je zakoupit online, představují jejich autorizovaní online prodejci, k nimž patří e-shopy Milagro, Alza, Corial a Klenoty Trend. Pouze u těchto prodejců budete mít jistotu, že výrobky jsou originály a nejedná se o padělky. Tímto se značka Pandora chrání před jejím zneužíváním. Máte však možnost navštívit webovou stránku Pandora.net, kde si můžete prohlédnout kompletní sortiment včetně cen. Samotný nákup pak uskutečníte osobně na některé z kamenných prodejen.

Kde najdete prodejny Pandora

V České republice najdete 24 prodejen Pandora, přičemž 7 z nich se nachází v Praze. Nežijete v hlavním městě? Nemusíte zoufat, že jsou pro vás tyto unikátní šperky nedostupné. Zakoupit je můžete také v Mladé Boleslavi, Brně, Ostravě, Liberci, Teplicích, Plzni, Pardubicích, Hradci Králové, Karlových Varech, Jihlavě, Českých Budějovicích, Olomouci a Zlíně. Kompletní seznam prodejen včetně kontaktních informací a otevírací doby najdete na webové stránce Pandora.net. Zde je navíc výběr několika z nich, jež máte možnost navštívit.

Pandora PalladiumNáměstí Republiky 1, Praha 1, 110 00Po-St 9:00-21:00, Čt-So 9:00-22:00, Ne 9:00-21:00
Pandora Nový SmíchovPlzeňská 8, Praha 5, 150 00Po-Ne 9:00-21:00
Pandora Galerie VaňkovkaVe Vaňkovce 1, Brno, 602 00Po-So 9:00-21:00, Ne 10:00-20:00
Pandora Galerie ŠantovkaPolská 1, Olomouc, 779 00Po-Ne 9:00-21:00
Pandora Avion Shopping Park OstravaRudná 3114/114,Ostrava - Zábřeh, 700 30Po-Ne 9:00-21:00
Pandora Olympia PlzeňPísecká 972/1,Plzeň, 326 00Po-Ne 9:00-21:00
Pandora Zlaté JablkoZlín Zlaté Jablko, Náměstí Míru 174,Zlín, 760 01Po-Ne 9:00-21:00
Pandora NisaČeské mládeže 456,Liberec, 460 03Po-Ne 9:00-21:00

Chcete něco navíc? Staňte se členem Pandora Clubu

Kdo by neměl rád výhody. Díky členství v Pandora Clubu na vás čeká nejen dárek k narozeninám, ale také speciální nabídky a slevy. Navíc se vám otevře exkluzivní možnost poodhalit nové kolekce dříve, než jsou veřejně přístupné. Na uvítanou jako nový člen klubu rovněž získáte 10% slevu na příští nákup. A jaký že vás čeká dárek k narozeninám? Skvělá sleva 300 Kč na jakékoli šperky od Pandory. Stačí se zaregistrovat nejpozději dva týdny před vašimi narozeninami a můžete se těšit další nové kousky do sbírky za ještě výhodnější cenu.

Jak získat členství v Pandora Clubu

Členem Pandora Clubu se může stát kdokoli starší 15 let, kdo se zaregistruje na webové stránce Pandora.net nebo v jakékoli kamenné prodejně. Online vytvoření účtu vám zabere pouze pár minut. Máte zde možnost si vytvořit svůj seznam přání, kde si navolíte oblíbené produkty. Tento seznam lze sdílet s dalšími osobami, takže tím usnadníte práci těm, kdo vás budou chtít produkty Pandora obdarovat. Navíc si do profilu můžete uložit svou velikost náramku nebo prstenu. Pořízení dokonale padnoucích šperků pak už bude hračka. Nastavit si lze i připomenutí zvláštních příležitostí, jako jsou datum narození, den svatby či seznámení, takže potěšit svou drahou polovičku nebo jinou blízkou osobu bude o to snazší.

Související obchody

Pandora

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se