Kik: Cenově výhodná móda pro děti i dospělé

Tipy k nákupuMóda  |  Domácnost a zahrada  |  Nábytek a doplňky  |  Hračky 10. 11. 2021

Chcete se obléct podle aktuální módy, ale nechcete příliš utrácet? Rádi byste rozzářili svůj domov novými doplňky? Víme, kam zavítat. Nakupujte v Kiku a užijte si pocit výhodného nákupu za nejlepší cenu!

Kvalita a pohodlnost za skvělé ceny. Vždy aktuální dámská móda, pánská trička a kalhoty, móda pro děti každého věku. To je jedinečný Kik, který nabízí cenově dostupné oblečení pro každého.

Móda a doplňky za výhodné ceny!

Kik nabízí v sedmi zemích cenově výhodnou módu i další zboží. Barevné šaty, pohodlné kalhoty, padnoucí prádlo a plavky vnesou život do každého šatníku. A byt nebo balkón si zkrášlete dekoračními předměty a zahradním zbožím. Nabídka se mění každý týden a pohodlně ji najdete na internetových stránkách Kik.

Nakupujte levně díky cashbacku!

Rádi odměňujeme za nákupy přes Tipli. Víte, co je to cashback? Česky “peníze zpět” - díky cashbacku dostanete zpět až 33 % z nákupu.

Stačí se zaregistrovat, nakoupit přes Tipli v jednom z více než 450 partnerských obchodů, a část peněz z nákupu máte na účtě! Ušetřete ještě víc díky slevám, které hledáme napříč celým internetem!

Více o cashbacku

TIP: Připravte se na podzim za pár kaček. Spolehnout se můžete například na pohodlný kardigan. I v prodejnách Kik si jeden jistě vyberete.

Kik leták aneb Výběr textilu online

Neztrácejte svůj drahocenný čas na prodejně a před cestou si projděte Kik leták, ve kterém naleznete aktuální nabídku módy. Když už máte vybráno oblečení, můžete se také podívat na doplňkový sortiment, ve kterém naleznete dekorační předměty pro domov.

Podívejte se na Kik leták, ať vám neuteče žádné zboží! Vždy si pohlídejte platnost letáku. Zatímco sezonní letáky platí až měsíc, jiné nabídky po týdnu končí.

obchod Kik

Kik také překvapí širokou nabídkou výrobků pro domácnost – od kuchyně přes ložnici po balkón a zahradu.

Od hlavy až k patě za méně než 900 Kč

Nízká cena je dosahována dodržováním diskontních principů. Oblečení na Kik.cz neuvidíte v nákladných reklamách. V jejich obchodě je kladen důraz na jednoduchost a oblečení můžete koupit po celý rok. Výhodné nabídky ocení zejména rodiny s dětmi, protože každý zákazník se může trendy obléct od hlavy k patě za méně než 900 Kč. Naopak na kvalitě a pohodlnosti materiálů Kik nešetří, takže si můžete být jistí, že oblečení Kik vydrží několik sezón.

A vždy se najde něco i pro ty nejmenší: Zastavte se v Kiku a prohlédněte si nabídku dětských hraček a potřeb pro kreativní tvorbu.

TIP: Vybíráte dárky pro děti? Udělejte jim radost novými kousky, které Kik nabízí za pár korun.

obchod Kik

TIP: Nevyznáte se ve velikostech oblečení? Pomůže praktická tabulka dětských velikostí.

Trendové oblečení a doplňky za skvělé ceny!

V Kik najdete každý den nové tipy a nápady na fantastické výrobky pro celou rodinu. Zastavte se v některé z prodejen Kik a objevte skvělé a trendové kvalitní oblečení za výhodné ceny. Vytvořte si svůj vlastní styl s širokým sortimentem dámské, pánské a dětské módy. Součástí sortimentu je také móda v nadměrných velikostech.

Nakupujte oblečení levně s Tipli

Potřebujete obléct sebe nebo děti co nejlevněji? Vyzkoušejte například Feedo nebo dalších více než 450 obchodů s Tipli a ušetřete!

  • AliExpress - Obrovský výběr zboží z celého světa za ty nejúžasnější ceny!
  • BonPrix - Naplňte si šatník levně a rychle novými kousky oblečení z BonPrix!
  • Butikovo - Vystupte z řady a ukažte se světu v novém módním oblečení!

Související obchody

AliExpress, Bonprix, ASKO NÁBYTEK, Brumla

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se