Kaufland leták - aktuální leták online

Tipy k nákupuLetáková hlídka 10. 11. 2021

Kaufland nabízí kvalitní produkty a výrobky spotřebního i nespotřebního druhu. Do obchodu chodí zákazníci i díky velkému množství slev, které nabízí jeho akční leták. Jaké výrobky najdete v aktuálním Kaufland letáku?

Německý obchod Kaufland u nás otevřel první pobočku v roce 1998 a od té doby se rozšířil do více než 100 prodejen. Hlavním lákadlem tohoto řetězce je čerstvé a kvalitní ovoce se zeleninou nebo vlastní pekárna, která rozpéká pečivo každou hodinu.

Kaufland leták - aktuální týden

V Kauflandu vycházejí akční letáky vždy ve čtvrtek a platné jsou do následující středy. Součástí je i speciální nabídka na zadní straně letáku - jedná se o takzvaný SUPERVÍKEND. Naleznete zde zboží až o 50 % levnější. Akce platí pouze v sobotu a neděli.

Prohlédněte si aktuální Kaufland leták nebo si prohlédněte nabídku Kaufland letáku od příštího týdne. Mějte jistotu, že vám žádná sleva neuteče!

Kaufland leták - od příštího týdne

Týden co týden se akční nabídka obměňuje. V Kaufland letáku naleznete široký sortiment od zahraničních i českých výrobců. Obchod se řídí heslem "Z lásky k Česku" a proto jsou všechny tuzemské výrobky té nejlepší kvality za nízké ceny.

Mimo jiné nabízí Kaufland i své vlastní značky. Tou nejznámější z nich je K-Classic. Ta má na svém kontě více než 1 000 výrobků. A výběr je skutečně rozmanitý. Další značky se zaměřují speciálně na různé typy stravování. Ani bio strava, nebo produkty se sníženým obsahem laktózy pro Kaufland nejsou tabu.

Objevte výhody Kauflandu

1. Kaufland mobilní aplikace

Obchodní řetězec má pro své zákazníky výhodnou mobilní aplikaci, která se dá stáhnout zdarma. Pořiďte si ji do svého mobilního telefonu a získávejte slevy! Jak na to?

  1. Stáhněte si aplikaci Kaufland do mobilu zdarma na Google Play nebo App Store.
  2. Hledejte akci Slevy týdne v mobilu v přehledu nabídek.
  3. Vyberte si produkt, který chcete koupit.
  4. Na kase ukažte kód uvedený u výrobku a máte ho za cenu uvedenou v mobilní aplikaci.
Kaufland aplikace

2. WIFI zdarma

Na každé z poboček Kaufland je wifi připojení zdarma. Při nákupu se tak, můžete podívat na internet třeba na recept, který chcete uvařit k večeři a podle toho nakoupit suroviny.

3. Newsletter

Pokud vám do schránky nepřišel aktuální Kaufland leták, nechte si zdarma posílat akční leták do emailu. Stačí jít na webovou stránku Kaufland.cz, v menu kliknout na Servis, poté na Newsletter a zaregistrovat se. Leták si také můžete prohlédnout online. Nebo si pohlídejte sekci Letáky na stránce Tipli.cz

4. Soutěže

Každý týden vypisuje Kaufland na svém webu soutěže, kde se dají vyhrát hodnotné ceny. Soutěžit můžete například o velký nákup zadarmo, společenské hry, elektroniku, o kvalitní vína a potraviny.

5. Slevy ve večerních hodinách

Slevy potěší každého z nás. Kaufland zlevňuje každý den po 20. - 21. hodině večer ovoce a zeleninu až o 80 % a to už není zanedbatelná částka.

Které značky z Kauflandu byste měli vyzkoušet?

Obchodní řetězec Kaufland nabízí hned několik značek, které rozhodně musíte vyzkoušet. Přinášíme seznam těch nejlepších. Omrkněte nabídku obchodu s námi.

  • K-take it veggie - pochutnejte si na zdravé stravě z širokého výběru vegetariánského, či veganského sortimentu této značky. V nabídce jsou rostlinná mléka, jogurty, hummusy i speciální pizza.
  • K-Classic baby - obchodní řetězec Kaufland myslel i na ty nejmenší. Neparfémované krémy, olejíčky, šampony nebo plenky jsou vhodné už pro čerstvě narozené miminka.
  • SWITCH ON - s elektronickými spotřebiči od značky Switch On vám půjde vaření a uklízení samo od sebe. Vybírejte také z řady fénů a žehliček.
  • Exquisit - pro váš večírek s přáteli, exkluzivní večer, či jen tak pro radost. Delikatesní uzeniny, sýry a dezerty vykouzlí na vašem stole zážitek plný neodolatelných chutí.
Kaufland aplikace

TIP: Zajímá vás, kde ještě seženete potraviny levně? Pohlídejte si veškeré letáky hypermarketů a supermarketů a nakupujte skutečně za nejlepší ceny.

Kaufland otevírací doba

Kdy můžete obchod Kaufland navštívit? Otevírací doba Kaufland je ve většině prodejen každý den včetně víkendů od 7:00 do 22:00 hodin. Pokud si tak i později večer vzpomenete, že vás honí mlsná, není to žádný problém.

Kde ještě nakoupíte se slevou? Tipli poradí!Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

ZOOT, Tchibo, Mall.cz, Notino, BENU Lékárna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se