Kaufino.cz - nejnovější letáky a akce

Tipy k nákupuNakupování  |  Slevové akce 3. 5. 2022

Prohlížejte si slevové letáky snadno z pohodlí doma na novém webu Kaufino.cz. Akční letáky supermarketů zde najdete přehledně srovnané a vždy aktuálním. Hledání slev už pohodlnější být nemůže!

Nakupujete rádi v supermarketech? Plánujete si nákup pečlivě dopředu na celý týden a hledáte to nejlepší, co nabízejí slevové letáky? Pak si doslova zamilujete webové stránky Kaufino.cz.

Všechny akční letáky pohromadě

Na jednoduchém českém webu Kaufino.cz najdete aktuální letáky všech oblíbených supermarketů a některých dalších obchodů jako jsou drogerie nebo velké prodejny nábytku a bytových doplňků.

Možnost prohlížet si letáky online oceníte třeba když si na nákup vzpomenete v práci, nebo cestou na chalupu. Také už se vám stalo, že jste chtěli nakoupit na víkend v obchodě na druhém konci města, ale do schránky vám chodí jenom akční letáky obchodů v okolí? S Kaufinem už vás taková situace nikdy nevyvede z míry, všechny nabídky si hravě prohlédnete a srovnáte na internetu. Nemusíte přitom ani sedět u počítače, stačí chytrý mobil, na kterém se vám web zobrazí stejně přehledně.

Prohlížejte aktuální letáky jednoduše

Používání Kaufino.cz je zadarmo a naprosto intuitivní. Hned na úvodní stránce najdete přehled nejnovějších letáků, nemusíte je tak nikam složitě klikat a letáky hledat. Zároveň ale máte možnost rychlého vyhledávání a samozřejmě také procházení kategorií. Každý obchod na Kaufino tak hravě najdete. Bez stresu a jednoduše. Během prohlížení vás navíc nebude rušit ani otravná reklama. Web je úhledná a jednoduchý a dobře vyznají se na něm i lidé méně zběhlí v používání internetu.

Obrázek

Nenechte si utéct nové letáky

Víte, kdy vycházejí letáky se slevami v supermarketech? Informace o těch nejoblíbenějších jsme zjistili za vás a pro jednoduchost ji uvádíme v přehledném seznamu. Vybrat si tu nejšťavnatější slevu ale už bude na vás.

  • Lidl leták – nové akční nabídky pro vás má Lidl připravené vždy v pondělí a ve čtvrtek. Na světové speciality se můžete těšit během tematických týdnů.
  • Kaufland leták – Cenové nabídky ze slevového letáku Kaufland můžete získat od středy do úterý. Nakupujte výhodně v jednom z nejoblíbenějších supermarketů v Česku.
  • Albert leták – Aktuální leták Albert vychází přesně v polovině týdne a platí do následujícího úterý. Jen si nepopleťte Albert hypermarket a Albert supermarket.
  • Penny leták – Slevy v Penny jsou platné vždy od čtvrtka do středy. Penny si zakládá na prodeji zboží českých producentů. Nakupovat tak můžete skutečně hezky česky.
  • Tesco leták – Ceny ve slevovém letáku Tesco platí od středy do úterý. Pokud v Tescu nakupujete často, pořiďte si věrnostní kartu Tesco Clubcard, se kterou získáte extra slevy.
  • Billa leták – Akční ceny Billa se dozvíte vždy ve středu a spolehnout se na ně můžete až do následujícího úterý. Pro ty nejlepší ceny si zařiďte Billa bonus kartu.
  • Pepco leták – Na rozdíl od jiných supermarketů nevychází akční leták Pepco každý týden, nýbrž jednou za čas a v platnosti je delší dobu. Nejlepší je sledovat Pepco slevy průběžně.
  • Kik leták – Podobně jako v Pepcu, i leták Kik platí delší dobu a nevychází každý týden. Nové super ceny oblečení je proto nejlepší kontrolovat vždy před nákupem.
  • Rossmann leták – Drogerie Rossmann vydává nový leták s akčními cenami každou druhou středu. Ještě lepší nabídky ale získáte ve věrnostního programu Rossmann Club.
  • DM drogerie leták – To nejlepší z DM drogerie najdete v jejím letáku DM Journal. Nabídka je aktuální většinou celý měsíc. Nakupujte skvělou kosmetiku za bezkonkurenční ceny.
  • Globus leták – Letáky pro jednotlivé prodejny Globus se liší a vycházejí vždy ve čtvrtek. Na ceny se můžete spolehnout do následující středy.
  • Norma letákAkční leták Norma je platný vždy od pondělí do neděle. V Normě seženete potraviny i spotřební zboží za diskontní ceny.
  • Jysk leták – Letáky se slevami Jysk vychází každý čtvrtek, jeho platnost je ale dva týdny. To znamená, že se vždy překrývá nabídka aktuálního Jysk letáku a letáku z minulého týdne.

S ohledem na přírodu

Napadlo vás někdy, jak jsou papírové letáky se slevami neekologické? Supermarkety jich vytisknou tisíce a po jednom přečtení se vyhodí. Vyhozené tuny papíru týden za týdnem. S online letáky na Kaufino.cz ale můžete říct sbohem tištěné reklamě, a přitom nepřijít o informace o slevách. Nalepte si na schránku „nechci reklamu“ a sledujte akční letáky online.

Zobrazit akční letáky na Kaufino.cz »

Tip: Letáky nabízí nejen zvýhodněné produkty, ale také zájezdy, které poskytuje například Travel FREE leták.

Související obchody

AliExpress, Tescoma, SCONTO Nábytek, Bonprix,

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se