Jaké výhody má PLANEO elektro e-shop?

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Hledáte skutečného odborníka mezi prodejnami s elektronikou? PLANEO elektro je ta správná volba! Díky e-shopu si můžete dopřát i nakupování z pohodlí vaší pohovky. Jaké výhody vás čekají při nakupování na PLANEO elektro e-shopu?

PLANEO Elektro je maloobchodní sítí, která čítá 250 prodejen elektroniky. Prodejny PLANEO Elektro patří pod společnost FAST ČR, a.s., která se již od roku 1992 zabývá prodejem značkových produktů v oblasti elektroniky.

PLANEO elektro e-shop

E-shop PLANEO stejně jako prodejny PLANEO Elektro se zabývá prodejem elektroniky. Akční zboží obchodu si můžete prohlédnout v online verzi PLANEO elektro letáku na Tipli. V PLANEO e-shopu koupíte od televizorů, praček, sporáků, přes kávovary, mixéry, šicí stroje, nebo vysavače až po tiskárny a skenery.

3 výhody online nákupu na PLANEO.cz

1. Využijte PLANEO nákup na splátky

Potřebujete narychlo novou tiskárnu, nebo pračku, ale chybí vám část peněz? S elektro PLANEO můžete využít nákup na splátky už od 2 000 Kč. Splátky si určíte podle potřeb (pokud není určeno akcí na splátky) a zabere vám to jen pár minut.

2. Pojistění PLANEO využijte proti nahodilému poškození

Pojištění proti poškození a odcizení může předejít neočekávaným výdajům. Pojistit lze mobilní telefony, televize, kamery, tablety, nebo tiskárny. Praskl vám displej u tabletu, ukradli vám telefon, nebo se poškození stalo vlivem vody? I na to se služba PLANEO pojištění vztahuje!

3. Doprava PLANEO. Která je pro vás nejvýhodnější?

Osobní odběr na PLANEO pobočce je na 100 % nejvýhodnější, protože je zdarma. Nakoupíte-li zboží do 50 kg nad 5 000 Kč, máte dopravu zdarma (jinak platíte poplatek od 99 Kč). Zboží, které váží přes 50 kg a jeho cena je nad 10 000 Kč, máte s dopravou zdarma (jinak vás vyjde přeprava od 199 Kč).

teta prodejny

Prodejny PLANEO elektro na váš čekají celkem na 250 místech celé České republice.

PLANEO QUICK TIME

PLANEO quick time je síť specializovaných prodejen se sortimentem hodinek a šperků. Mezi značky hodinek a šperků najdete v PLANEO quick time například Casio, Gant Time i Elite, Esprit, Festina, Lennox, či Swiss Military.

★PLANEO elektro doprava zdarma

Každý den pro vás hledáme nejnovější slevy a kupony na celém českém internetu. Tentokrát jsme pro vás hledali všechny PLANEO slevy. Co třeba doprava zdarma na PLANEO elektro?

Doprava zdarma od Planeo.cz

Související obchody

Okay.cz, Kasa.cz, ZOOT, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se