DM active beauty - věrnostní program

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 3. 3. 2022

Chcete nakupovat ještě levněji? Žádný problém! Prodejny DM drogerie vám přesně tohle umožní. Zapojte se do programu active beauty a nakupujte výhodněji. Zkráceně se zaregistrujete a tím získáte kartu, kterou budete při každém nákupu předkládat. Za každý nákup se vám na vaši kartu načtou body, které můžete poté uplatnit a získat slevu na váš budoucí nákup. Zní to jednoduše? Opravdu to tak, níže si o tom řekneme více.

Registrace do DM active beauty

Do programu DM active beauty se můžete snadno zaregistrovat online na stránkách DM drogerie. Po registraci obdržíte svou DM kartu do 2 - 4 týdnů poštou včetně doplňkové karty pro dalšího člena vaší rodiny. Jde o to, že když budete sbírat body celá rodina, tak se dostanete ke skvělým slevám, které může následně uplatnit ku prospěchu vaší krásy a zdraví

V případě, že nechcete na kartu active beauty dlouho čekat, můžete přijít na jakoukoliv prodejnu, kde vyplníte přihlašovací formulář a svou kartu obdržíte ihned. Velkou výhodou je také fakt, že svou kartu můžete nahrát do dm mobilní aplikace a mít ji tak stále při sobě. 

Body za každý nákup

Funguje to snadno. Za každých 25 Kč, které utratíte v DM drogerii, získáte ve věrnostním programu 1 bod.  Za každý jeden bod máte následovně slevu 0,25 Kč na váš další nákup. Slevu však můžete uplatnit až po nasbírání minimálně 200 bodů. 

Co to pro vás znamená? Nasbíráte 200 bodů a získáte slevu 50 Kč, pokud nasbíráte 1000 bodů sleva už je výrazně vyšší a to v částce 250 Kč. Záleží jen na vás, kdy budete chtít body proměnit za slevu. Jediná hranice, která zde existuje, tak je ta minimální a tou je 200 bodů.

Obrázek

Vícenásobné body

Body můžete navíc sbírat ještě rychleji. Každý měsíc pro vás DM drogerie připravuje speciální eKupony, které stačí aktivovat ve svém online kontě nebo v aplikaci DM active beauty. Kupony můžete následovně uplatnit v prodejnách nebo na e-shopu. 

Násobné body můžete sbírat také online. Stačí přejít na přihlášení a propojit konto na e-shopu s kartou active beauty a využívat nových výhod. Za propojení získáte navíc 200 extra bodů. Nebojte se, k přičtení bodů dochází z pravidla do 30 dnů od propojení kont.

Body nelze využívat na vše

Sbírání a uplatnění bodů se nevztahuje na veškerý sortiment. Slevu nemůžete uplatnit na nákup dárkových a předplacených karet, vratných obalů, potravin pro zvláštní lékařské účely, počáteční kojenecké mléčné výživy dle zákona č. 40/1995 Sb. Dále si dejte pozor na užívání kuponů. Kupony můžete snadno kombinovat pouze s produktovými kupony a s eKupony. Nelze však kombinovat s kupony, eKupony či jinými aktivitami na celý váš nákup. Získávání extra bodů nemůžete kombinovat s produktovými kupony a eKupony.

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se