Datart - 5 tipů, jak ušetřit na nákupu i tisíce korun

Tipy k nákupuNakupování  |  Tipy k nákupům 3. 5. 2022

Datart se řadí mezi špičku obchodů s elektronikou. Jeho nabídka je více než široká a oblibě rozhodně přidává i možnost nákupu přes eshop nebo osobně na prodejnách, které se nacházejí po celém Česku. Datart je tak nablízku každému. My vám navíc prozradíme, jak na nákupu ušetřit třeba i tisíce korun!

Na českém trhu je několik obchodů z oblasti elektra, které se zaryly do našeho podvědomí díky bohaté nabídce. Jeden z nich je právě Datart. Nová a moderní elektronika umí hodně zjednodušit či zpříjemnit život, její cena je ale poměrně vysoká. Jak tedy na nákupu ušetřit nebo dokonce vydělat?

Připravili jsme si pro vás 6 tipů:

1. Poslední kousky skladem = až 40% slevy!

Záruka opravdu nízké ceny, to jsou výprodeje. Stejně jako jiné obchody, i Datart často čistí své sklady a nabízí slevy na elektro až do výše 40 %. Zde však není moc prostoru pro zaváhání. Jedná se opravdu o poslední kousky, které díky výhodným cenám mizí rychle. Znáte to, kdo dřív přijde…

Datart slevy na poslední kusy najdete v rozbalovací nabídce „Akce“ v horní části eshopu. Produkty v této nabídce se mění co 14 dní. Pokud tedy nenajdete co, co jste měli zrovna v plánu, vyplatí se počkat.

Datart elektro

2. Letáky nejsou vůbec passé

Sledování aktuálních letáků se stále vyplatí, a propřehled o všech akcích je zde právě Datart leták. Jedná se o skvělou formu mapování výhodných nabídek jednotlivých obchodů. Pro Datart leták určitě nemusíte chodit osobně do prodejny. Jednoduše si ho můžete prohlédnout i online.

Tip.: Váš starý vysavač dosloužil? Nebo sháníte nový telefon? Inspirujte se i dalšími letáky s elektrem a už vám nikdy neunikne žádná skvělá nabídka.

3. Cashback - až peníze zpět do vaší peněženky

Jestli existuje nějaký druh slevy, která lze kombinovat i s dalšími akcemi, tak je to právě cashback! Díky němu můžete na Datartu ušetřit několik procent z celého nákupu. Každá koruna se přeci počítá, že? A jak to funguje? Do obchodu je třeba přejít skrze cashback portál Tipli, pak už jen stačí nakoupit, zaplatit a počkat, až se vám část z uhrazené hodnoty vrátí na účet. A pokud není cashback dostupný zrovna v Datartu, určitě bude k dispozici na nákup v jiném z desítek obchodů s elektrem, se kterými Tipli také spolupracuje.

► Dopřejte si odměnu za nákupy i u dalších obchodů s elektronikou

Lákají vás výhody cashbacku? Pak vás určitě potěší, že tuto možnost lze využít i u jiných obchodů s elektronikou.

  • Smarty.cz – Produkty Apple, příslušenství a značkový servis elektroniky
  • Expert – Od sluchátek, přes pračky až po zahradní techniku
  • Mironet – veškerá elektronika za ceny schopné konkurence
  • Okay – Široká nabídka elektra a nábytku
» Další elektro obchody

4. Datart sleva - ať vám žádná neunikne

V posledních letech se jedním z největších slevových svátků v Česku stal černý pátek. Nejčastěji na něj narazíte v předvánočním období, kdy každá sleva přijde vhod. Pokud tedy s nákupem nikterak nespěcháte, vyplatí se počkat na Datart Black Friday, který navíc nemusí trvat jen jeden den, ale může to být rovnou celý týden. Zboží seženete za zlomek ceny.

Kromě toho v průběhu roku probíhají i další velké slevové akce, které se vyplatí si pohlídat. Výjimkou nejsou ani jednorázové Datart slevové kupóny.

datart black friday

Tip: Někdy se stane, že zakoupené zboží nevyhovuje nebo je dokonce vadné. Žádný strach, Datart reklamace není věda. Zvládnete to levou zadní.

5. Datart doprava zdarma

Nákup samotné elekroniky někdy dokáže provětrat peněženku, a tak zajisté každého potěší nabídka dopravného zdarma. Za jakých okolností na ni dosáhnete? Pokud k zakoupenému zboží nehodláte využít speciální služby, jakými jsou například vynesení výrobku až do bytu, jeho instalace a případné odvezení starého spotřebiče, dopravu zdarma můžete získat snadno.

Podle vybraného termínu doručení a dalších služeb vám Datart zdarma doveze jakékoliv velké spotřebiče a televize větší než 40". A ty malé spotřebiče si jednoduše můžete zadarmo vyzvednout na jedné z prodejen.

datart prodejny

Kde si vyzvednout zboží z Datartu zdarma?

Prodejny Datart jsou k nalezení po celé České republice. Jejich celkový počet se blíží k ohromující číslu 100. My pro vás vybrali jen hrstku těch nejoblíbenějších, kde si svůj vybraný produkt můžete vyzvednout už hodinu od objednání.

  • DATART Praha – OC Chodov - Otevírací doba: Po–Ne: 09:00–21:00
  • DATART Plzeň – OC Plaza Plzeň – Otevírací doba: Po–Ne: 09:00–21:00
  • DATART Liberec – Nisa – Otevírací doba: Po–Ne: 09:00–21:00
  • DATART Brno – OC Avion – Otevírací doba: Po–Ne: 09:00–21:00
  • DATART Olomouc – OC Bělidla – Otevírací doba: Po–Ne: 09:00–19:00
  • DATART Ostrava – Forum Nová Karolina – Otevírací doba: Po–Ne: 09:00–21:00
» Další DATART prodejny

Související obchody

Okay.cz, Kasa.cz, Euronics, Datart, Mironet.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se