Dárky pro ženu do 500 korun

Tipy k nákupuMóda  |  Dámská móda  |  Dovolená a cestování  |  Tipy na výlety 31. 3. 2022

Potěšte svou krásnou dámu na svatého Valentýna! Vybírání toho pravého dárku není vždy jednoduché, ale věříme, že společně to zvládneme jako nic – a klidně se s vámi vsadíme, že najdeme nějakou pecku do pětistovky.

Kdo jiný by měl vaši lásku znát lépe než vy? Zamyslete se, jaká je, a vyberte dárek přesně pro ni – je romantická? Dojměte ji kyticí. Ráda se o sebe stará? Potěšíte ji kosmetikou nebo parfémem. Má v sobě kus rebelky? Zkuste jí vybrat sexy spodní prádlo. Je spíš samotářka žijící ve vlastním světě? Udělejte jí radost nějakým bestsellerem.

Kytice z Květiny Expres

Pro ni - květiny

Na světě snad není dámy, kterou by krásná kytice nezahřála u srdce. Květy sice vadnou, ale city, které jimi dáte najevo, nikdy! Romantickými růžemi dáte najevo svou nehynoucí lásku, ale zdaleka se nemusíte omezovat pouze na ně - na výběr máte i barevné tulipány, slunečnice nebo lilie - že nevíte, jaká kytice by potěšila vaši milou nejvíce? Nevěšte hlevu - přeci každá! S naším kódem KVETTIPLI navíc dostanete navíc 10% slevu!

Poslat květiny s Květiny Expres

Parfémy z Notino

Pro ni - parfémy

Správný parfém doplní každou ženu – ať už voní po květech či po ovoci, na svoji nositelku upozorní, kudykoli projde. Vybírejte z různých intenzit vůně i pro různé příležitosti - těžší parfémy se hodí na večer, lehké svěží na den. Vaše Valentýnka si jej jistě zamiluje!

Vybrat parfém na Notino

Spodní prádlo z Beate Uhse

pro ni - spodní prádlo

Ne každé spodní prádlo musí být především pohodlné – když dojde na krásnou noc strávenou s partnerem, na první místě je vždy slušivost. V čem byste rád večer viděl svou milou? V nevinné bílé, odvážné červené nebo tajemné černé? Vězte, že sama sobě se bude líbit ve všem, v čem se bude líbit vám! A navíc dostanete s odbíráním jejich newsletteru slevu 125 Kč!

Vybrat si na Beate Uhse

Šperk ze Šperky.cz

pro ni - šperky

Diamanty jsou nejlepším přítelem dívky – ale rozhodně nemusíte kupovat hned brilianty, abyste ji potěšil. Spoustu krásných a originálních šperků najdete i za hubičku a finančně odlehčit mohou také Šperky.cz akce. Od drobných náušniček až po výrazné náhrdelníky - inspirujte se tím, co vaše milá nosí běžně, a podle toho vybírejte. Zlato či stříbro? S kamínky nebo v chirurgické oceli? Jen pozor na prstýnky - abyste jím neřekli více, než jste zamýšlel.

Koupit na Šperky.cz

Něco na čtení z Knihy Dobrovský

Pro ni - knihy

Romantické příběhy, dobrá detektivka nebo cool komiks? Víte, co čte vaše dáma po večerech se zatajeným dechem? Nechte se inspirovat. Knihkupectví praskají ve švech a jistě zde najdete něco, čím se své dámě zalíbíte. Třeba knižní předlohou jejího oblíbeného filmu? Nezapomeňte, že dnes se v knihkupectvích už zdaleka neprodávají jen knihy - najdete zde i praktické diáře či stolní hry.

Prolistovat Knihy Dobrovský

Něco na sebe ze ZOOT

pro ni - zoot

Každá žena se chce líbit – a pěkné oblečení a hezké doplňky k tomu samozřejmě patří se vším všudy! Pokud znáte její oblíbenou barvu, můžete začít u ní - nebo jí koupit hezké šaty, v nichž jí vezmete někam na večeři? Nejen oblečení, ale i různé módní doplňky, které jí budou zdobit, kamkoli se pohne - tak vybírejte!

Nakoupit na ZOOT

Nebo už dárek dávno máte a každý rok přesně víte, co koupit? Podělte se s námi o své tipy v diskuzi.

Související obchody

Květiny Expres, Šperky.cz, ZOOT, Knihy Dobrovský, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se