Dárek nejen pro adrenalinové nadšence. Věnujte zážitek!

Tipy k nákupuZážitky 10. 11. 2021

Některým lidem se dárky vybírají jen velmi těžko. Máte náročné příbuzné, kteří neocení žádný z vašich nápadů? Nebo naopak už mají doma všechno a vy nevíte, co ještě jim koupit? Pokud chcete udělat radost něčím opravdu nezapomenutelným a sháníte dárky na poslední chvíli, darujte zážitek!

Přemýšlíte, jaké vánoční dárky letos věnujete svým blízkým? Veškerou nejmodernější elektroniku už vlastní, skříň jim oblečením přetéká a vy jim chcete dát něco, co skutečně ocení? Ať už je váš kamarád nebo člen rodiny adrenalinový nadšenec, nebo spíš pohodář, co ocení příjemnou masáž, s našimi tipy letošní Vánoce nikoho nezklamete!

Zážitek s cashbackem. Nechte se odměnit za každý nákup!

Chcete dostat za nákup peníze zpět? Stačí se zdarma zaregistrovat na cashback portál Tipli.cz. Proklikněte se na stránky partnerských obchodů a získejte určité procento z každé uskutečněné transakce. Darujte zážitek, který potěší kamaráda i vaši peněženku.

Je jedno, zda sháníte dárek pro kamaráda, který má rád sport, nebo třeba pro babičku, která si zaslouží odpočinek za všechnu tu péči o vás. Přinášíme přehled toho nejlepšího, čím své blízké letos překvapíte. Vyberte konkrétní zážitek nebo věnujte dárkový poukaz, ať si každý vybere podle svého gusta.

Navíc se jedná o skvělou příležitost pro opozdilce, kteří shání dárek na poslední chvíli. Voucher máte totiž ve většině případů hned na emailu, stačí objednat zážitek na některé z mnoha webových stránek. A potom už jen vytisknout, hezky nazdobit a schovat do obálky.

Adrenalinové zážitkové dárky

Touží váš kamarád nebo bratr už delší dobu po seskoku padákem? Víte o jeho zálibě v rychlé jízdě, kterou si bez dohledu profesionála nemůže dovolit? Nebo snad touží po něčem náročnějším, jako je bungee jumping? Přesně pro takové odvážlivce jsme vybrali adrenalinové zážitky, na nichž navíc s Tipli ušetříte!

1. Bungee jumping

Pro milovníky adrenalinu je skvělým dárkem bungee jumping z nejvyššího mostu v ČR. Ten se nachází v Chomutově. Skáče se z výšky 62 m (pro představu zhruba 20 pater domu). Udělejte radost těm nejodvážnějším díky Adrop.cz a ušetřete za zážitek až 6 % z původní ceny.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena1 749 Kč
Cena s cashbackem1 644 Kč
Bungee jumping

2. Tandemový seskok padákem

Tandemový seskok

Na Adrop kromě bungee jumpingu zakoupíte také skok padákem. Potěšte dobrodruha tandemovým seskokem, při kterém si prohlédne okolí z výšky. Skok se provádí s asistencí odborníka z výšky 4 km nad zemí. Při pádu vzduchem dochází k rychlosti až 200 km/h, takže má člověk pocit, jakoby lítal.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena3 899 Kč
Cena s cashbackem3 743 Kč

3. Jízda ve Ferrari

Dalším zážitkovým portálem, který vám pomůže nejen s vánočními dárky, je Allegria. Znáte někoho, kdo by se rád svezl v opravdovém Ferrari? Díky našemu dárku mu to bude dopřáno! Vy navíc ušetříte 3,6 % díky Tipli cashbacku.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena1 815 Kč
Cena s cashbackem1 755 Kč
Jízda ve Ferrari

TIP: Allegria - firma na zážitky nabízí jízdu i v dalších typech vozů. Mrkněte na oficiální stránky.

4. Škola smyku

škola smyku

Pokud se chce váš blízký nejen svézt, ale naučit se i čelit sněhu a ledu za volantem, připravila si Allegria také speciální školu smyku. Teoretická i praktická část zaberou celkově 8 hodin pod dohledem profesionálů, kteří naučí s autem divy. Udělejte ze svého přítele řidiče, který se vypořádá s jakoukoli situací.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena3 900 Kč
Cena s cashbackem3 771 Kč

Zážitkové dárky, které uleví tělu i mysli

Nejenom nadšencům sportu a adrenalinu uděláte radost zážitkem. Potěšte rodiče, prarodiče nebo milovníky relaxu třeba wellness pobytem.

1. Masáže - odpočinek pro celé tělo

Znáte někoho, kdo si skutečně zaslouží relax? Tomu jistě udělá radost masáž celého těla s maskou na obličej zdarma. Masáž celkem na 100 minut + následnou relaxaci v sauně zdarma zakoupíte v obchodě HyperSlevy, a to navíc s cashbackem 3,5 %. Dopřejte svým blízkým péči odborníků.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena499 Kč
Cena s cashbackem481 Kč
popis obrázku

2. Wellness pobyty

popis obrázku

Darujte babičce odpočinkový pobyt pro seniory. V hotelu Satelit ve slovenských Piešťanech se jí dostane veškeré péče. Čtyřdenní ubytování zahrnuje masáže zad a vstup do lázní, vířivky i sauny zdarma. Zážitek s polopenzí objednáte na Slevoking, kde mají i romantické pobyty pro páry.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena2 599 Kč
Cena s cashbackem2 547 Kč

3. Kurzy vaření

Věnujte praktický dárek. Pokud víte, že to přítelkyni v kuchyni příliš nejde, nebo máte pocit, že má talent, ale potřebuje popostrčit, kurz vaření od Allegria pro ni bude jako stvořený. Čtyřhodinový kurz Ola Kala probíhá v Praze pod vedením profesionálních kuchařů i cukrářů a zahrnuje tradiční české i zahraniční recepty.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena2 900 Kč
Cena s cashbackem2 804 Kč
kurz vaření

TIP: Dopřejte blízkým zážitky, díky kterým se i něco naučí. Hledejte na Allegrii i další kurzy.

Zážitky pro více osob

Chcete darovat něco osobního? Tak to ideálně něco, čehož budete součástí. Potěšte své blízké zážitkem, který si užijete společně s nimi. Ať už si chcete udělat romantický výlet s partnerem, nebo pobavit celou rodinu, inspirujte se našimi tipy.

1. Eurovíkend pro dva

Zarezervujte si jeden z více než 1 000 luxusních hotelů. Balíček obsahuje ubytování na 3 noci. Vyberte si romantickou destinaci v jedné z celkem 17 zemí a vydejte se s partnerem po památkách. Zážitek koupíte na eshopu Allegria.cz. Pokud budete chtít, můžete navíc každou z nocí strávit v jiném hotelu.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena1 290 Kč
Cena s cashbackem1 247 Kč
Eurovíkend pro dva

2. Únikové hry - zábava pro celou rodinu

únikové hry

Chcete se pobavit společně s rodinou? Vyzkoušejte únikovou hru Novinář. Příběh je inspirován aférou Watergate, takže se pobavíte, rozvinete své logické myšlení a ještě se něco nového dozvíte. Hra je vhodná pro děti už od 12 let. Zážitek koupíte přes portál SlevaDne s cashbackem 2 %.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena999 Kč
Cena s cashbackem979 Kč

TIP: Podívejte se i na další slevové portály, kde najdete únikových her nepřeberné množství.

Kde nakoupíte zážitky nejlevněji? Tipli poradí!

Rozdávejte radost se slevou! Vybírejte zážitky na Tipli a ušetřete vždy několik procent z nákupu. Ve kterých eshopech nakoupíte nejlevněji?

  • Allegria - firma na zážitky, kde ušetříte 3,6 %.
  • Adrop - adrenalin se slevou 6 %.
  • HyperSlevy - dopřejte si nezapomenutelný zážitek s 3,5% cashbackem.
  • SlevaDne - ušetřete 2,5 % z objednávky.
  • Slevoking - pobyty a masáže se slevou 2 %.

Související obchody

Allegria - Firma na zážitky, Adrop.cz, SlevaDne,

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se