Dámy, připravte se na prvního máje!

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Byl pozdní večer, první máj. Večerní máj, byl lásky čas. Pokud si s každým Máchovým veršem vzpomenete na rozkvetlou třešeň a sladký polibek od svého milého, jistě první máj nedočkavě vyhlížíte.

První máj je českým svátkem lásky. Každou ženu by měl pod rozkvetlým stromem políbit její milý, aby neuschla. Jinak je to také skvělá příležitost udělat si procházku parkem provoněným jarními květy. Jak se na tento romantický den nachystat?

Romantický outfit

Dámy, připravte se na prvního máje! 3

Jarní kolekce v obchodech kvetou jako louky! V květovaných šatech budete romantická, něžná a neodolatelná. Nezapomeňte ale sledovat počasí – kdyby se nám začátek května náhodou vyvedl aprílově, raději myslete i na nějaký teplý svršek.

Koupit outfit na Orsay

Lehký make-up

Dámy, připravte se na prvního máje! 2

Naličte se jen tak, abyste se sama cítila dobře. Někdy stačí i balzám na rty s vůní jahody. Pokud ale v líčení už dlouho chcete zkusit něco nového, máte skvělou příležitost. Nezapomeňte přitom na to, že správný make-up by měl přirozenou krásu podtrhovat, nikoli zakrývat.

Tipli TIP: V parfumerii Douglas až do 1.5. probíhají 20% slevy na make-up značek Lavera, Hugo Boss, NYX a Balm a výrobky z kategorie nehty!

Koupit make-up na Douglas

Hezký parfém

Dámy, připravte se na prvního máje! 1

Krásná vůně je ideální způsob, jak na sebe upoutat pozornost. Pokud nosíte lehký parfém, otočí se za vámi otočí každý, komu vaše vůně zalahodí. A pro svou lásku budete zcela neodolatelná.

Tipli TIP: Notino do 30. 4. rozprodává oblíbené značky parfémů – oproti běžným cenám ušetříte až 75 %!

Koupit parfém na Notino

Svůdné prádlo

Balíme na romantickou dovolenou 3

Když se schůzka protáhne do večerních hodin, myslete i na společně strávené intimní chvilky a dejte si na sobě záležet. Dobře padnoucí svůdné spodní prádlo z luxusních materiálů navodí tu správnou atmosféru.

Tipli TIP: Až do 26.4. na Astratex probíhají slevy až 35 % na prádlo pro dámy plných tvarů.

Koupit prádlo na Astratex

Malý dárek pro něj

Dámy, připravte se na prvního máje! 4

Vaše láska si zaslouží to nejlepší. Ale co koupit na prvního máje a přitom se bez problému vejít do pár stovek? Sama jistě nejlépe víte, čím ho potěšíte – příjemnou kolínskou, chytlavou knížkou nebo nějakým praktickým doplňkem? Stejně jako Valentýn je i první máj svátek všech zamilovaných, takže se nebojte inspirovat i jím. Poradíme, kde seženete dárky do 500 Kč!

Tipli TIP: Na Mall.cz máte při nákupu nad 1000 Kč dopravu zdarma.

Koupit dárek na Mall.cz

Kde strávit prvního máje?

Dámy, připravte se na prvního máje! 5

Utečte každodennímu mumraji a vyrazte oslavit prvního máje na nějaké pěkné místo. Můžete si prodloužený víkend užít na společném wellness nebo třeba na romantické horské chatě.

Koupit zájezd na Slevoking

Už hledáte rozkvetlou třešeň, pod níž by vás láska mohla na prvního máje políbit? Nebo raději strávíte celý den ve vyhřáté posteli a budete společně koukat na své oblíbené filmy? Podělte se s námi o své zamilované plány.

Související obchody

Astratex.cz, Douglas, Mall.cz, Notino, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se