Co nabízí Sconto aktuální leták na tento týden?

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Hobby a zábava  |  Letáková hlídka 10. 11. 2021

Rádi listujete akčními letáky a prohlížíte si hezky naaranžované nové zboží? Pak vás jistě potěší, že Sconto nábytek vydává každý měsíc obsáhlý leták s novým akčním nábytkem.

Sconto nábytek představuje žhavé novinky i top klasiky, které z módy jen tak nevyjdou. Těšit se také můžete na spoustu aktuálních slev a výhodných nabídek - o každé akci se tak dozvíte jako první!

Co najdete ve Sconto letáku?

Sconto akční leták není jen hromada nábytku s cenovkou. Nové kousky vám Sconto představuje v krásných bytech a domech, takže se můžete inspirovat i k zařízení vlastního domova. Najdete zde nespočet nádherných fotografií, které vás popostrčí k pěknému zařízení vlastního bydlení. Obvykle jeho hlavní náplň tvoří nábytek do kuchyně, obývacího pokoje a ložnice, najdete zde však i vybavení kanceláře nebo koupelny.

Nedílnou součástí každého letáku jsou i zlevněné produkty a oznámení slevových akcí - se Sconto letákem tak víte, že nakupujete nejvýhodněji, jak to jen jde.

Aktuální Sconto leták na tento týden

Nový akční Sconto leták vychází každý měsíc. Nabídka zlevněného nábytku a bytových doplňků se mění podle trendů a ročních období.

Na 24 stranách Sconto akčního letáku naleznete pestrý sortiment zlevněného nábytku - od postelí, kuchyňských stolů, sedacích souprav, až po kancelářské židle a nejrůznější bytové doplňky. Ke všem produktům jsou uvedeny stručné informace, včetně informací o velikostech a provedení nábytku.

Aktuální Sconto leták na tento týden si můžete prolistovat na Tipli.

Kde najdete Sconto akční leták?

Sconto leták si můžete prohlížet v tištěné i elektronické podobě:

  • tištěnou verzi najdete ve všech 8 kamenných prodejnách Sconto. Kamenné prodejny Sconto se nachází v Praze (Černý Most a Stodůlky), Brně, Ostravě, Liberci, Českých Budějovicích, Ústí nad Labem a Hradci Králové.
  • elektronickou verzi najdete na Tipli.cz. Online Sconto leták je pohodlným způsobem, jak se dozvíte o zajímavém nábytku za výhodné ceny.
Prolistovat Sconto leták

Zaujal vás ve Sconto letáku nějaký zajímavý kus nábytku? Nezapomeňte se do e-shopu Sconto přesměrovat z Tipli a získat nábytek a bytové doplňky ještě výhodněji.

Související obchody

Kasa.cz, JENA nábytek, SCONTO Nábytek, Mall.cz, Vemzu

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se