Česká pojišťovna povinné ručení

Tipy k nákupuFinance  |  Povinné ručení 10. 11. 2021

Sháníte povinné ručení a nevyznáte se na českém pojistném trhu? Seznámíme vás s nabídkou České pojišťovny. Jaké nabízí varianty povinného ručení a která připojištění si můžete sjednat? Poradíme také, které varianty jsou vhodné pro začínající řidiče i řidičky a jak pojištění sjednat výhodněji než na pobočce.

Česká pojišťovna je největší pojišťovna na českém trhu. Se 190letou tradicí má dostatek zkušeností z oblasti životního i neživotního pojištění. Spravuje přes 7 milionů pojistných smluv a za své služby obdržela řadu ocenění. Produktové portfolio nabízí řešení pro běžné lidi i firemní a průmyslovou klientelu.

Limity povinného ručení České pojišťovny

V nabídce má Česká pojišťovna povinné ručení ve 4 variantách, od základní až po tu nejluxusnější. Jednotlivé balíčky se liší výší pojistného limitu a šíří přidaných služeb, které k povinnému ručení dostanete.

Každá varianta obsahuje všechny služby předešlé varianty a k nim přidává služby další.

Česká pojišťovna povinné ručení
  • Start – limit 35/35, právní ochrana
  • Standard – limit 50/50, právní ochrana, asistence při nehodě a úrazové pojištění řidiče
  • Exclusive – limit 100/100, navíc asistence při poruše a úrazové pojištění všech cestujících
  • Comfort – limit 150/150, k předchozímu nadstandardní asistence „POHODA super“ a garance cen na 3 roky. První nehoda neovlivní váš bonus.

Začínajícím řidičům a řidičkám doporučujeme zejména poslední variantu – Comfort. Je sice nejdražší, ale přináší největší ochranu. Kdo na silniční provoz ještě není tolik zvyklý, ocení zejména široké asistenční služby, které poskytnou pomocnou ruku v nečekané situaci – třeba když auto „blbne“ a vy nevíte, co máte dělat. Nejlepší je ale to, že první autonehoda neovlivní váš bonus. Zkušenosti s jejím řešením bohatě stačí, nepotřebujete, aby vás pronásledovala další roky v podobě drahého pojištění.

Připojištění a služby navíc

Máte-li zájem, jde k variantám povinného ručení sjednat i některou ze služeb z vyšší kategorie (vyjma garance ceny / nulového vlivu první nehody). Všechny typy povinného ručení si můžete u České pojišťovny spojit ještě s jinými pojištěními a vytvořit si tak kombinaci přesně pro vás. K dispozici je například úrazové pojištění nebo pojištění skel. A pokud se bojíte, že se vaše auto stane cílem zlodějů, můžete si zavazadla nebo celý vůz pojistit proti odcizení.

Nemáte-li strach z lidí, ale naopak přírody, nabízí se také pojištění proti poškození zvířetem či živly a pojištění srážky se zvířetem (které ocení zejména ti, kteří jezdí v noci přes zalesněné oblasti). A abyste neměli průšvih v práci, bude vám záda krýt pojištění hospitalizacepracovní neschopnosti.

Česká pojišťovna povinné ručení

Slevy na povinné ručení od České pojišťovny

Kdo bude zařizovat pojištění u České pojišťovny online, dostane slevu až 20 %. Za roky, během kterých jste neměli žádnou dopravní nehodu, můžete uplatnit bonus. Díky němu ušetříte na povinném ručení až dalších 55 %.

Šetřete s cashbackem

Cestou úplně bez starostí je ale cashback od Tipli. Získají ho všichni, kdo si pojištění zařídí po internetu a jako první krok navštíví profil České pojišťovny na Tipli.cz. Za sjednání povinného ručení tu dostanete 5 % z ceny zpět. Například roční pojistka na Škodu Fabii, se kterou se jezdíme po Praze, stojí 16 783 Kč. Díky Tipli ale zaplatíme o 839 Kč méně.

Dejte sbohem předraženému ručení!

Proč byste měli platit zbytečně drahé pojištění, když můžete jedním kliknutím ušetřit stovky korun? Pořiďte si povinné ručení České pojišťovny přes Tipli.cz a získejte 5% slevu.

Pořídit pojištění se slevou 5 %

Související obchody

Generali Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, pojisteni.cz, Moneta

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se