Blíží se sezóna plavek - poradíme, jak zhubnout!

Tipy k nákupuHubnutí 10. 11. 2021

Sluníčko už to roztáčí na plné pecky a co nevidět bude léto. Pokud se vám přes Vánoce a Velikonoce na těle usídlilo pár nevzhledných špíčků, kterých se chcete do léta zbavit, je nejvyšší čas začít! Nebojte, hubnutí není žádná věda, takže to bude hračka – poradíme vám, jak zhubnout!

Pokud se chcete opravdu zbavit přebytečného tuku, je třeba hubnutí brát vážně a změnit své návyky ve všech ohledech. Jedině tak dosáhnete v dohledné době kýžených výsledků! Zapomeňte ale na to, že se budete dva týdny mučit drastickými dietami a potit krev. Když zhubnete takovýmto způsobem a pak se vrátíte ke starému nezdravému způsobu života, kila naberete zpět.

5 zlatých pravidel, jak zhubnout

Ztráta nadbytečné váhy není žádná věda – ale chce to začít u překopání životního stylu. Máme pro vás 5 zlatých pravidel, jak zhubnout:

  1. Pohybujte se. Nemusíte rovnou běhat maratony a dřít se hodiny v posilovně. Svůj efekt bude mít i to, že se místo dvou zastávek tramvají projdete do práce po svých.
  2. Pijte. A tím myslíme vodu, domácí ovocné šťávy a neslazené čaje. Zapomeňte na kolové nápoje, džusy a alkohol – jsou samý cukr. Vyzkoušeje třeba naše smoothie recepty.
  3. Hlídejte se. Uvědomte si nejen způsob, jak se stravujete, ale i s jakou mírou. Naložíte si talíř plný jídla, cítíte se sytí už po spořádání poloviny, ale stejně všechno sníte? A co si třeba připravit rovnou menší porce? Nebudete přecpaní a snížíte kalorický příjem potravin prakticky bez námahy.
  4. Jezte zdravěji. Místo housky s máslem si k snídani dejte misku ovoce s jogurtem, místo hranolek brambory pečené ve slupce, místo svíčkové zeleninový krém, atd. Zařaďte do svého jídelníčku více zeleniny a bílého a rybího masa, a naopak z něj vyškrtněte polotovary a sladká a tučná jídla.
  5. Relaxujte. Tělo potřebuje odpočinek, nezapomeňte tedy dostatečně spát a vyhýbat se stresu. Stres nás totiž často nutí nezdravě se cpát a nehnutě sedět doma jako peciválové – a to je přesně to, co nepotřebujete!

Jak rychle zhubnout?

Jste hodně netrpěliví a už včera bylo na hubnutí pozdě? Pak budete potřebovat větší pomoc, než jen selský rozum. Způsobů, jak rychle zhubnout, je určitě víc - dejte ale pozor, abyste si nevybrali takový, který zničí vaše zdraví. K nim patří především drastické diety a v extrémních případech i totální odmítání jídla. Na to raději hned zapomeňte a jděte na to chytře!

TIP: Zajímá vás, jak zhubnout břicho, hýždě a další části těla? Prohledejte Youtube! Najdete zde plno praktických návodů na domácí cvičení, za které nedáte ani korunu, ale výsledky uvidíte co nevidět!

Hubnutí pro dámy – vsaďte na Ketofit

Dámy, pokud hledáte způsob, jak rychle a účinně zhubnout, vsaďte na proteinovou dietu od Ketofit - tato dieta je speciálně navržená pro ženské tělo tak, aby vám nechyběly žádné důležité živiny. Stačí si navrhnout celý jídelníček a držet se ho! Tahle přírodní dieta zabírá rychle a můžete si ji přizpůsobit podle toho, jak moc potřebujete zhubnout.

ketofit
myprotein

Nabírání svalové hmoty pro pány – zkuste Myprotein

Pánové to často mívají složitější – nejspíš se chcete nejen zbavit tuku, ale zároveň ho i proměnit ve svalovou hmotu. Pak vězte, že bez tvrdé dřiny to nepůjde. Nejen, že se nevyhnete občasné návštěvě posilovny, vyplatí se vám i oživit si jídelníček o proteinové doplňky od Myprotein. Nezapomeňte se o správném užívání poradit a řádně jej skloubit s cvičením podle rad profesionálů – jedině tak dosáhnete vytoužených výsledků.

Hubnutí pro všechny – zkuste Pilulku

Jak nastartovat organismus, aby vám v úsilí pomohl? Vsaďte na prášky na hubnutí z lékárny Pilulka. Speciální doplňky stravy obsahují spoustu vlákniny, která podporuje rychlost metabolismu – budete tak rychleji spalovat tuky. Zároveň sníží vaši chuť k jídlu a dodají energii pro fyzickou aktivitu. Předpokladem správného efektu pilulek je však snížení kalorického příjmu.

prášky na hubnutí

Detoxikujte organismus, ale pozor na džusy na hubnutí

Ať už se snažíte zhubnout, nebo jen chcete během jara ozdravit organismus, občasná detoxikace organismu vám prospěje – jděte na něj ale chytře a používejte k němu jen šťávy, které si doma připravíte samy.

Proč se obloukem vyhnout speciálním džusům na hubnutí? Protože nikdy nevíte, jakého zajíce v pytli koupíte. Výrobce do nich může přidávat sladidla, konzervanty a další přísady, které vašemu tělu spíš ublíží než prospějí. Je to sice pohodlné, ale vyhodíte peníze za něco, co jste koupit ani nechtěli.

Obecně se dá říct, že kupované džusy jsou pro zdravý životní styl nevhodné. Ty běžné z obchodů obsahují spoustu nezdravého cukru a u těch speciálně určených k hubnutí nikdy nevíte, co v nich je a přitom tam nepatří. Náš tip? Dělejte si ovocné šťávy doma z čerstvého ovoce. Pokdu vás šťávy moc neberou, vyzkoušejte speciální produkty v biokvalitě - takovému biodetoxu se nic nevyrovná!

TIP: Potřebujete vůbec hubnout? Zrcadlo neřekne vše. Vyzkoušejte BMI kalkulačku, která prozradí více o vašem aktuálním stavu.

Začněte hubnout!

Na co tedy ještě čekáte? Plavková sezóny je za rohem, takže je to buď teď, nebo někdy – pusťte se do hubnutí ještě dnes!

Začít hubnout

Související obchody

Pilulka.cz, Myprotein, GymBeam, KetoFit.cz, BIO-DETOX

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se