AXA cestovní pojištění

Tipy k nákupuFinance  |  Cestovní pojištění 10. 11. 2021

Plánujete vyrazit na dovolenou a poohlížíte se po výhodném cestovním pojištění? Mezi nejoblíbenější patří to od AXY. Jaké má výhody a kterou variantu se oplatí zvolit? Připravili jsme pro vás přehled nejdůležitějších informací o AXA cestovním pojištění.

AXA je jedna z největších pojišťovacích skupin na světě. Pomůže vám vyřešit každodenní problémy – zejména v oblasti cestování, provozování motorových vozidel, havárií či zdraví. Její mezinárodní síť poboček a operačních středisek se nachází ve více než 30 zemích světa. Pomoci se dovoláte takřka kdekoliv.

Spolehnout se můžete také na AXA asistenční službu, která je k dispozici 24 hodin denně. Při řešení problémů se v AXA zaměřují především na operativnost, jednoduchost a komfort klienta. Důraz kladou ale i na efektivitu řešení a individuální přístup.

AXA - Cestovní pojištění

Cestovní pojištění AXAmnoho výhod. Jednou z hlavních je asistenční služba, kterou můžete využít 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Operátoři hovoří nejen česky a slovensky, ale i desítkou dalších světových jazyků. Po celém světě má AXA nasmlouvaná zdravotnická zařízení, takže se vám bez problémů dostane pomoci.

Pokud máte v plánu cestovat po celý rok, můžete uzavřít pojištění až na 365 dní. V opačném případě se můžete pojistit i na jeden den, anebo na opakované až 90denní výjezdy během roku.

Využijte pojištění online! Sjednání pojištění online je snadné a rychlé. K tomu vám navíc AXA nabízí za online sjednání 20 % slevu. V platnost vaše pojištění vstoupí 4 hodiny po odeslání platby. Sjednat jej tak můžete i na poslední chvíli.

Podle toho, na jakou cestu se vydáváte a jak moc chcete být pojištěni, máte na výběr tři varianty: Excelent, Komfort a Reference. Ke každému základnímu pojištění si však můžete pořídit ještě připojištění. V nabídce připojištění jsou storno zájezdu, chronická onemocnění nebo rizikové sporty (více jak 90 sportů je kryto již v základu). Všechny varianty platí jak pro cesty po Evropě, tak po celém světě, a to včetně USA a Kanady.

AXA

Aby vám AXA usnadnila výběr, připravila pro vás programy. Na výběr máte: Dovolenou bez starostí, Klidného rodiče a Bezpečný domov nebo rodinnou variantu pojištění opakovaných výjezdů.

Cestovní pojištění zahrnuje:

Pojištění léčebných výloh – Pokud se v zahraničí zraníte nebo onemocníte, AXA za vás zaplatí všechna ošetření, léčbu, léky i transport vrtulníkem. V případě, že budete nuceni zůstat v zahraničí, hradí vám pojišťovna i náklady na ubytování i dopravu. Dostupné ve variantě Excelent, Komfort a Reference.

VARIANTY
REFERENCE
KOMFORT
EXCELENT
VARIANTYLéčebné výlohy
REFERENCE2 500 000 Kč
KOMFORT5 000 000 Kč
EXCELENTNeomezené
VARIANTYOšetření zubů
REFERENCE6 000 Kč
KOMFORT11 000 Kč
EXCELENT13 000 Kč
VARIANTYUbytování doprovázející osoby
REFERENCE100 EUR/noc, max. 10 nocí
KOMFORT150 EUR/noc, max. 10 nocí
EXCELENT200 EUR/noc, max. 10 nocí

Úrazové pojištění – Pojistné plnění v případě trvalých následků úrazu nebo smrti. Pojistné plnění pokryje částku až do výše 1 000 000 Kč. Dostupné ve variantě Excelent a Komfort.

VARIANTY
REFERENCE
KOMFORT
EXCELENT
VARIANTYTrvalé následky úrazu
REFERENCE-
KOMFORT500 000 Kč
EXCELENT1 000 000 Kč
VARIANTYSmrt úrazem
REFERENCE-
KOMFORT250 000 Kč
EXCELENT500 000 Kč

Pojištění odpovědnosti za škodu – V případě, že způsobíte škodu na majetku či zdraví třetí osobě, AXA vám pomůže pokrýt nároky až do výše 25 000 000 Kč. Dostupné ve variantě Excelent a Komfort.

VARIANTY
REFERENCE
KOMFORT
EXCELENT
VARIANTYOdpovědnost za škodu na zdraví
REFERENCE-
KOMFORT1 000 000 Kč
EXCELENT25 000 000 Kč
VARIANTYOdpovědnost za škodu na věci
REFERENCE-
KOMFORT500 000 Kč
EXCELENT10 000 000 Kč
VARIANTYSpoluúčast u škod do 5 000 Kč
REFERENCE-
KOMFORTbez spoluúčasti
EXCELENTbez spoluúčasti
VARIANTYSpoluúčast u škod nad 5 000 Kč
REFERENCE-
KOMFORT100 %
EXCELENT100 %

Pojištění zavazadel – Vztahuje se na cestovní zavazadla, v případě jejich poškození či ztráty. Dále se vztahuje i na věci osobní potřeby, doklady, elektroniku, fotoaparáty, kamery, počítače a sportovní či obchodní vybavení. Dostupné ve variantě Excelent a Komfort.

Vybíráme zavazadla
VARIANTY
REFERENCE
KOMFORT
EXCELENT
VARIANTYCelkový limit na zavazadla
REFERENCE-
KOMFORT20 000 Kč
EXCELENT40 000 Kč
VARIANTYLimit na věc
REFERENCE-
KOMFORT10 000 Kč
EXCELENT25 000 Kč
VARIANTYZtráta dokladů
REFERENCE-
KOMFORT4 000 Kč
EXCELENT4 000 Kč
VARIANTYLimit na elektroniku a sportovní vybavení
REFERENCE-
KOMFORT10 000 Kč
EXCELENT20 000 Kč

Pojištění cestování letadlem – Při zrušení nebo zpoždění vašeho letu pojištění pokryje náklady na občerstvení, nezbytné ošacení nebo hygienické potřeby a popřípadě i další související výdaje. Dostupné ve variantě Excelent.

VARIANTY
REFERENCE
KOMFORT
EXCELENT
VARIANTYZpoždění zavazadel
REFERENCE-
KOMFORT-
EXCELENT5 000 Kč
VARIANTYZpoždění a zrušení letu
REFERENCE-
KOMFORT-
EXCELENT500 Kč/hod., max. 10 000 Kč

Pojištění asistenčních služeb – Specialisté AXA assistance jsou k dispozici 24 hodin. Pomůžou vám při rezervaci jízdenek i vstupenek, poradí při výběru vhodného ubytování nebo najdou to nejlepší místo pro vaše pracovní jednání. Zkrátka při jakémkoliv problému stačí zavolat.

VARIANTY
REFERENCE
KOMFORT
EXCELENT
VARIANTYTuristické a lékařské informace
REFERENCEAno
KOMFORTAno
EXCELENTAno
VARIANTYTelefonní pomoc v nouzi
REFERENCEAno
KOMFORTAno
EXCELENTAno
VARIANTYTlumočení a překlady
REFERENCEAno
KOMFORTAno
EXCELENTAno

Pojištění právní asistence – Využijete ho při řešení problémových situací. S ním vám v AXA assistance poskytnou právní informace, pomůžou v administrativně-právní asistenci a zařídí právní ochranu.

VARIANTY
REFERENCE
KOMFORT
EXCELENT
VARIANTYPojištění právní ochrany
REFERENCE-
KOMFORT20 000 Kč
EXCELENT100 000 Kč
VARIANTYLifestyle asistence
REFERENCE-
KOMFORT-
EXCELENTAno

Šetřete na cestovním pojištění díky cashbacku

Víte, že za sjednání cestovního pojištění online můžete získat až 12,5 % z útraty nazpět? Stačí se zaregistrovat na Tipli, prokliknout se na stránky partnerské pojišťovny nebo srovnávače a pořídit kvalitní pojištění. My vám za to část peněz zašleme zpět na účet prostřednictvím cashbacku.

CTA – Call to action boxík

Vybírejte s rozvahou

Než se rozhodnete pro konkrétní cestovní pojištění, porovnejte nabídky jednotlivých pojišťoven a vyberte z nich tu nejvýhodnější. Ideálním pomocníkem je v takovém případě srovnávač, na kterém uvidíte všechny varianty pojištění pěkně na jednom místě.

Porovnat nabídky cestovního pojištění »

Související obchody

ČSOB Pojišťovna, pojisteni.cz, Allianz pojišťovna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se