Iva Kubelková: Doporučuji spodní prádlo Astratex

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Od správného spodního prádla se odvíjí naše pohodlí po celý den. Když nás podprsenka škrtí nebo nesedí, jak má, je to velmi nepříjemné. Naštěstí je tu Astratex, který ví, jaké má spodní prádlo být.

Výběr správné podprsenky začíná vhodnou velikostí a končí líbivým designem. Eshop Astratex umí dokonale spojit obojí. Sexy push-up podprsenky i sportovní podprsenky zde najdete v nepřeberném množství velikostí, takže ať už vás příroda obdařila jakkoli, určitě zde najdete svoji velikost, aniž byste musela dělat jakékoli kompromisy.

★ Získejte slevu 200 Kč na nákup z Astratex

Každý den pro vás hledáme nové zajímavé slevy a kupony na českém internetu. Dnes jsme objevili slevu 200 Kč na Astratex.cz, která by se vám mohla líbit.

Získat slevu 200 Kč

Co vše v eshopu Astratex.cz najdete?

Najdete zde podprsenky na každou aktivitu – od Push up podprsenky přes kojící podprsenky, podprsenky bez výstuže až po ty sportovní. Za skvělou cenu zde koupíte, jak ty na každodenní nošení, tak ty svůdné pro speciální příležitosti s vaším partnerem.

astratex podprsenky

Nabídka eshopu Astratex.cz je široká - koupíte zde push up podprsenky, podprsenky bez výstuže, ale i kojící podprsenky nebo sportovní podprsenky.

Na eshopu Astratex nekoupíte jen podprsenky – najdete tady i noční prádlo, košilky, punčochové zboží a legíny, župany a mnoho dalšího.

Jak objednat spodní prádlo z Astratex?

Veškeré vystavené zboží je dostupné a uložené v centrálním skladu Astratex Náchod – na žádný balíček tak nebudete čekat zbytečně dlouho. Zde si můžete svůj balíček také zdarma vyzvednout (ovšem bez možnosti vyzkoušení).

TIP: Objednejte spodní prádlo z Astratex.cz s cashback portálem Tipli a z každé objednávky získáte 7,5 % zpět.

Iva Kubelková doporučuje spodní prádlo Astratex

Od koho jiného se nechat inspirovat v módě, než od české módní ikony Ivy Kubelkové? Astratex je pro ni způsob, jak ženám poradit se správným výběrem a dát jim spoustu rad a tipů. Iva Kubelková se stala oficiální tváří Astartex a jeho ambasadorkou. Přímo na stránkách si můžete přečíst její reportáže z akcí Astratex, recenze produktů a další módní tipy.

iva kubelková astratex

Iva Kubelková se stala oficiální tváří Astartex a jeho ambasadorkou.

Historie firmy Astratex.cz

Astratex s.r.o. se věnuje prodeji spodního prádla už od roku 2000. Tenkrát začínal jako zásilkový obchod. Do internetového prodeje se naplno pustil v roce 2005 a brzy se dostal mezi nejlepší české obchody,roku 2016 vyhrál (po mnoha nominacích) cenu SHOP roku v kategorii Móda a doplňky.

Jejich filosofie prodeje se ale od samého začátku nezměnila – se správným výběrem vám maximálně pomohou a v profilu zboží se o každém kousku dozvíte detailní informace, které vám pomohou vybrat správnou velikost.

★ Nakupujte spodní prádlo levněji

Máte rádi online nakupování? S Tipli získáte z každého nákupu na internetu odměnu zpět na váš účet. Registrujte se ještě dnes a nechte si za své nákupy platit.

Související obchody

Astratex.cz, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Lindex

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se