Aplikace AliExpress v mobilu: Co umí a lze uplatnit cashback?

Tipy k nákupuNávod na AliExpress.com 10. 11. 2021

Aplikace dnes používáme snad úplně na vše. Platíme s nimi složenky, vyřizujeme e-maily nebo hledáme, kam jít na večeři. Tak proč pomocí aplikace také nenakupovat? Stáhněte si aplikaci AliExpress do svého mobilního telefonu a užijte si nakupování na maximum.

Pro ty, kteří mají radši mobilní rozhraní, přichází AliExpress se skvělým řešením a to v podobě aplikace přímo do vašeho telefonu. Nainstalujte si mobilní aplikaci AliExpress do telefonu a nakupujte v Číně levněji a rychleji.

Jak nainstalovat mobilní aplikaci AliExpress

Mobilní aplikace AliExpress je k dispozici pro operační systémy Android a iOS. Aplikaci jednoduše stáhnete v obchodě Google Play nebo App Store. Stačí do vyhledávání napsat "AliExpress App" a následně stáhnout jako každou jinou aplikaci.

AliExpress aplikace

Pro stáhnutí mobilní aplikace AliExpress stačí do vyhledávání v Google Play nebo App Store napsat "AliExpress App" a stáhnout jako každou jinou aplikaci.

Po úspěšné instalaci se stačí jednoduše přihlásit pomocí údajů, které už používáte při nákupech na webu AliExpress.com. Samozřejmě můžete použít i rychlé přihlášení přes Facebook nebo účet Google. Celým procesem vás provedou srozumitelné instrukce.

TIP: Ještě nemáte přihlašovací údaje na AliExpress.com? Přečtěte si návod, Jak se registrovat a přihlásit na AliExpress. Nebo si přečtěte více o AliExpress mobilní aplikaci.

Jak nastavit AliExpress v mobilu

Po nainstalování a přihlášení do mobilní aplikací AliExpress můžete v menu změnit: zemi, měnu, nastavení notifikací a jazyk. Jedinou nevýhodou je, že mobilní aplikace AliExpress v češtině neexistuje.

Pokud tedy budete chtít využívat AliExpress v češtině, budete se muset poprat s několika anglickými slovíčky. Pokud si sami s angličtinou neporadíte, výborně poslouží třeba google překladač.

Slevové kupóny AliExpress a jejich hledání v aplikaci

Slevové kupóny a slevy není třeba hledat. Stačí v aplikaci nastavit, o jaké informace máte zájem, a prodejci vás na akční nabídky z AliExpress sami upozorní.

Nastavení pro Android

Nejprve klikněte na tři vodorovné čáry vlevo nahoře, poté přejděte do nastavení (settings) a dále do nastavení notifikací (Notification settings). Takto to vypadá u telefonů s Androidem.

aplikácia ali

Nastavení pro iOS

Pokud používáte aplikaci pro iPhone, do nastavení se dostanete přes záložku My Account. Nastavení poté najdete vpravo nahoře ve formě ozubeného kolečka. Poté už pokračujete stejným způsobem. Pokud vše úspěšně nastavíte, o všech akčních nabídkách se dozvíte jako první.

Proč používat AliExpress shopping app?

  • Rychlý výběr z milionů produktů, jednoduché vyhledávání.
  • Exkluzivní kupóny a slevy.
  • Flash Deals a Super Deals.
  • U 99 % produktů doprava zdarma.
  • Sledování objednávek prostřednictvím notifikací.
  • Vybrané produkty jsou v aplikaci levnější.
  • Čas od času se zde objeví i zboží, které na webových stránkách nenajdete.
  • Celý nákup uskutečníte během pár minut.
  • Při nákupu přes aplikaci získáte cashback.

Získejte cashback z každé objednávky na AliExpress

Bojíte se, že při objednávce přes mobilní aplikaci AliExpress přijdete o svůj cashback od Tipli? Tak to ani omylem! Vše se vám totiž připočítá tak, jak jste zvyklí.

Jak získat odměnu z objednávek na AliExpress? Stačí se jednoduše prokliknout do obchodu přes Tipli, poté se vám zobrazí možnost, zda chcete pokračovat přes aplikaci nebo webovou stránku. Stačí vybrat aplikaci, která se následně sama otevře.

Související obchody

AliExpress, Booking, Pilulka.cz, Kasa.cz, DealExtreme, ZOOT, Tchibo, Douglas, Bonprix, Mall.cz, GearBest, Notino, Dr.Max, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se