AliExpress tipy - plesové šaty, motýlek, dětský batoh

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Zamilovali jste se do levných nákupů na AliExpress tak jako my, nebo vás Amorův šíp ještě nezasáhl? Mrkněte, co jsme ve virtuálních regálech čínského giganta objevili tento týden. V hrudním koši očekávejte intenzivnější zásah, než ve vaší peněžence.

V dnešní porci toho nejlepšího z AliExpress.com pro vás servírujeme šaty a doplňky nejen na ples, roztomilý dětský batoh a super vychytávku, která rozproudí zábavu na každé party. To vše na stylovém ubruse. A doslova za pár korun. Uvidíte sami.

Dámské plesové šaty

Dámské plesové šaty nad kolena

Sháníte šaty na ples? Krásné a levné dámské šaty pořídíte na AliExpress.com.

Užijte si ples, firemní večírek i romantickou večeři v elegantních šatech s dlouhým rukávem, rozšiřující se skládanou sukní a délkou pod kolena. Na výběr je 7 barev - od odvážné rudé, přes jemnou i výraznou fialovou, až po černou klasiku. Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Cena: 374 Kč.

Zobrazit šaty na AliExpress

Dřevěný pánský motýlek

Dřevěný pánský motýlek

Sháníte dřevěný pánský motýlek? Tento motýlek ze dřeva na vás čeká na AliExpress.com.

Oblek i ležérní košili se nebojte doplnit o originální dřevěný motýlek. Stoprocentně vás odhodí do středu pozornosti na jakékoli akci a navíc vám odpadne trápení se zavazováním kravaty. Motýlek máte zapnutý během vteřinky. Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Cena: od 32 Kč.

Zobrazit motýlky na AliExpress

Dětský plyšový batoh

Dětský plyšový batoh

Dětský plyšový batoh koupíte levně na AliExpress.com.

Dětský baťůžek pro nejmenší ve tvaru slona, ježka, žraloka nebo dalších 19 zvířecích motivů zpříjemní vašemu mrňouskovi výlet i cestu do školky. Hodí se pro děti od 2 do 5 let. Jako náklad bohatě postačí hračka a svačinka. Hodnocení produktu: 5 z 5. Cena: 164 Kč.

Zobrazit batohy na AliExpress

Rekvizity na focení

Prázdné černé cedulky na focení na špejli

Černé cedulky na focení na špejli i veselé cedulky s nápisy seženete levně na AliExpress.com.

Just Married, I Said Yes, Dream Team, Party Time... Nudí vás už nápisy na cedulkách na focení, které se opakují stále dokola? Vytvořte si vlastní. DIY party set prázdných černých cedulek čeká jen na vaše neotřelé nápady a jejich následné zvěčnění. Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Cena: 42 Kč.

Zobrazit cedulky na AliExpress

Ubrus s mapou světa

Originální ubrus na jídlení stůl s mapou světa

Ubrusy na jídelní stůl a další originální dekorace omrkněte na AliExpress.com.

Pozvěte přátele na večeři nebo piknik a překvapte je originálním ubrusem s mapou světa. Připravte cizokrajné pokrmy a nechte hosty hádat jejich původ. O zábavu máte postaráno. Ubrus seženete v 9 různých velikostech. Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Cena: od 127 Kč.

Zobrazit ubrus na AliExpress

☝ Získejte slevu až 10 % na AliExpress

Nakupujete často na internetu? S Tipli získáte z každého online nákupu odměnu zpět na váš účet, a to nejen na AliExpress.com.

Začít získávat odměny

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se