Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje 10. 11. 2021

Jak se vám líbí naše pravidelná rubrika, v níž vám každý týden představujeme ty nej obchody, kde šetřit peníze? Nebudeme vás napínat, v týdnu 23.1. - 29.1.2017 je těch nabídek tolik, až tomu sami nemůžeme uvěřit.

Které nabídky by vám rozhodně neměly ujít tento týden?

  1. První místo obsazuje známá evropská značka BonPrix s dopravou zdarma do konce ledna.
  2. Na druhém místě se umístil obchod, který už dávno neprodává pouze kávu. Ano, je to Tchibo s výprodeji a dopravou zdarma.
  3. Bronzovou medaily dostává odborník na spodní prádlo Astratex, s kterým vyberete tu pravou podprsenku ve velkém výprodeji, který nabízí až -60% slevy.
  4. Dalším pánem na holení je známý obchod s parfémy Notino a jeho dárek k nákupu.
  5. A jako poslední se umisťuje specialista na vaše zdraví Lékárna.cz, která v tuhých mrazech sází na výprodej, který zahřeje s až -50% slevami.

Zajímají vás detaily? Pojďme se o vítězích tohoto týdne dozvědět více!

BonPrix | Doprava zdarma do konce ledna

Bonprix

Internetový obchod s módou si pro své klienty přichystal poštovné zdarma při objednávce nad 900 Kč. Osvěžte váš šatník a ušetřete na dopravě. Při objednávce zadejte kód: LE17 a za dopravu nezaplatíte ani korunu. :-)

Doprava zdarma na BonPrix

Tchibo | Slevy na kolekce až -50 %

tchibo

Oblíbený obchod Tchibo není už dávno známý jen díky výborné kávě. Ve své nabídce má hned několik kolekcí, kde můžete ušetřit. Jaké to jsou? Tak například šperky a hodinky se slevou až -25 % či lyžařský výprodej se slevou až -40 %. Chcete na svahu zářit nebo být prostě v teple? Zkuste nakouknout do velkého zimního výprodeje se slevou až -50 %. Jste milovníkem home design? Tak to určitě prolistujte kolekci nábytek a bytové doplňky se slevou až -40 %. To a mnohem více najdete ve světe Tchibo.

Jít do Tchibo

Astratex | 60% slevy na podprsenky

astratex

Astratex se řadí mezi špičky v českých e-shopech se spodním prádlem. Vyberte si tu správně padnoucí podprsenku a ušetřete až -60 %. Při nákupu nad 1 499 Kč získáváte standardně dopravu zdarma! Sháníte noční komplet, chundelatý župan či sexy prádlo? Navštivte Astratex a oblékněte se do pohodlí. Prozkoumejte také akci týdne, kde ušetříte až -30 % na vybrané produkty.

Vybrat tu pravou v Astratex

Notino | Dárek zdarma k nákupu

Notino

Vkročte do nového roku s novou vůní. Nasaďte vaší kráse korunu a užijte si jedinečnost s parfémem, který vás dokonale vystihuje. K nákupu v notino získáte k nákupu vybraných produktů dárek zdarma. V nabídce jsou produkty jako Weleda, O.P.I, AXE, Vichy či Nivea.

Chci dárek k nákupu na notino

Lékárna.cz | Slevy až -50 %

Lékárna.cz

Výprodej, který zahřeje slibuje Lékárna.cz. V nabídce jsou produkty jako bioderma, SCHOLL Velvet, DAYLONG, Preventan či Marťánci :-). Potěšte sebe nebo své zdraví.

Jít do Lékárna.cz

Související obchody

Astratex.cz, Lékárna.cz, Tchibo, Bonprix, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se