5 tipů na netradiční zásnubní prsteny

Tipy k nákupuMóda  |  Dámská móda  |  Krása a zdraví  |  Rodiče a děti  |  Valentýn  |  Komerční sdělení  |  Ostatní 25. 3. 2022

Žádost o ruku není pro muže nic jednoduchého. Kdy, kde a jak před svou vyvolenou pokleknout? A jaký prsten je pro takový okamžik ten pravý? Inspirujte se originálními zásnubními prsteny, které vaši nastávající budou zdobit na věky věků.

Pestrobarevné fancy diamanty

Do kulata vybroušené čiré diamanty jsou stálicí mezi zásnubními prsteny. Chcete-li se držet tradičního vzhledu, ale zároveň šperkem zapůsobit, vsaďte na barvy. Fancy barevné diamanty mají širokou paletu odstínů, světle modrou počínaje a rudou konče. Vybrat tak můžete kroužek s oblíbenou barvou vaší snoubenky.

originální zásnubní prsteny eppi s barevnými diamanty

Diamanty v barvě noci

Diamant je král mezi kameny a muži skrze něj vyjadřují lásku k ženám už od nepaměti. Černé diamanty však byly po staletí výjimkou a stály na okraji zájmu zlatníků. Až v poslední době si lidé jejich výjimečnosti všimli. Pokud hledáte pro svou nastávající něco opravdu ojedinělého, zlatý prstýnek s magickým černým diamantem je to pravé.

Vintage prsteny v halo stylu

Halo zásnubním prstenům dominuje jeden drahokam kolem dokola zdobený drobnými diamanty. Jsou to nejtřpytivější prsteny vůbec a každou ženu si podmaní svým oslnivým leskem. Ty ve vintage stylu jsou navíc inspirovány kousky, které po staletí zdobily ruce královnám. Takové prsteny spojují moderní zpracování a půvab starých časů.

Dokonalý zásnubní set

Má vaše budoucí snoubenka ráda vše vyladěné do nejmenších detailů? Sáhněte po zásnubním setu, ve kterém jsou zásnubní i snubní prstýnky pro sebe jako stvořené. A to doslova. Zlatník je totiž navrhuje a vyrábí dohromady. Na prsteníčku tak po svatbě vytvoří krásný pár, který se vzájemně doplňuje. Stejně jako vy a vaše snoubenka.

sety zásnubních a snubních prstýnků eppi jsou zdobené dokonalými diamanty

Prsten na míru vaší lásce

Máte naprosto jasnou představu, jaký prsten by vaší vyvolené slušel? Nebojte se nechat svůj nápad proměnit v rukou zkušeného zlatníka ve výjimečný klenot. Řada z nich dokáže také upravit rodinný šperk, aby seděl jako ulitý. Vznikne tak exkluzivní zásnubní prsten, jenž v sobě spojuje vaše kořeny i jedinečné city k vaší nastávající.

Související obchody

AliExpress, Trenýrkárna.cz, HODINKY.cz, Klenoty Aurum, Gant

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se