5 tipů na nejlepší kryty na Samsung z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Originální obaly na mobil, které jsme pro vás vytipovali na AliExpress, mají přidanou hodnotu. Nejenom že ochrání a zkrášlí váš telefon, ale dokážou vás rozesmát, motivovat i inspirovat.

Hledáte na AliExpress kryty na mobil? Super, jsme v tom s vámi - až budete potřebovat štípnout a ujistit, že se vám zdejší extra nízké ceny jenom nezdají.

Pouzdra na mobil jsou ve virtuálních regálech čínského giganta tak levné, že si klidně můžete pořídit na každý den v týdnu jiné, bez výčitek, bez nadsázky. Dneska jsme se zaměřili na kryty na Samsung. Pojďte s námi mrknout, které nám padly do oka na první pohled.

Samsung kryty z AliExpress podle typu telefonu

Najít na AliExpress obaly na Samsung je extra snadné, ale vybrat ten pravý (nebo víc těch pravých) z nekonečné nabídky, to je teprv oříšek. Abychom vám pomohli šetřit čas, níže představujeme kryty, které nás chytly za srdce a nepustily, pro jednotlivé typy Samsungu. Vyberte ten svůj a pak už se jen přesměrujte do nabídky AliExpress obaly na mobil.

Kryty na Samsung S6

Kryty na Samsung S6

Praktické pouzdro na Samsung S6 pořídíte levně na AliExpress.com.

S koženým pouzdrem na Samsung ušetříte místo v kabelce, peněženku totiž můžete nechat doma. Pouzdro má praktické kapsičky na karty i peníze. Vybírat můžete z 19 motivů - inspirativních, veselých i zamilovaných. Cena: od 41 Kč. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit kryt na Samsung 6

Kryty na Samsung S7

Kryty na Samsung S7

Veselé obaly na Samsung S7 koupíte na AliExpress.com.

Vtipný obal na Samsung pro všechny, kdo věří v duhu a jednorožce. Tenhle kryt zaručeně zvedne sebepošmournější náladu nejenom vám, ale třeba i vašim náhodným spolucestujícím v tramvaji. Cena: 33 Kč. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit kryt na Samsung 7

Kryty na Samsung J3

Kryty na Samsung J3

Originální kryty na Samsung J3 seženete na AliExpress.com.

Silikonové kryty mobil nejenom chrání, ale leccos prozradí o jeho majiteli. Z 15 originálních motivů si vyberou milovníci kávy, koček, ovoce i svobody. Slaďte kryt se svou povahou, outfitem a třeba i s náramkem Pandora. Cena: od 14 Kč. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit kryt na Samsung J3

Kryty na Samsung J5

Kryty na Samsung J5

Šikovné pouzdro na Samsung J5 s peněženkou pořídíte na AliExpress.com.

Kryt na mobil a peněženka v jednom, ideální kamarád nejenom do deště. Motivy jak pro romantické duše, tak i holky (a kluky) drsňáky. Cena: od 76 Kč. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit kryt na Samsung J5

Kryty na Samsung J1

Kryty na Samsung J1

Pestrobarevné kryty na Samsung J1 koupíte levně na AliExpress.com.

Praktické kožené pouzdro na Samsung (nejen J1) nás dostalo svou pestrostí, barevností a originalitou. Ochraňte mobil před škrábanci a nechtěnými pády a ukažte zároveň svému okolí najevo, kdo jste a jak vnímáte svět. Cena: od 56 Kč. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit kryt na Samsung J1

Nakupujte kryty na mobil ještě levněji

Říkáte si, že výhodněji už to snad ani nejde? Velmi rádi vás přesvědčíme o opaku. S naším cashback portálem Tipli získáte odměnu z každého nákupu.

Začít nakupovat výhodněji

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se