Pandora náramky | 4+1 tip, kde koupit Pandora šperky levněji

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Toužíte po náramku Pandora, ale nechce se vám žít do příští výplaty o vodě a o chlebu? Mrkněte s námi do virtuálních regálů čínského online tržiště AliExpress.com, které podobnými náramky i přívěsky praskají ve švech.

Pokud netrváte na originálu a logu Pandory, vydejte se na AliExpress a vyberte si buď náramek plný korálků, nebo prázdný, ke kterému si pořídíte přívěsky podle vašich představ. Ceny jsou extrémně nízké, takže si bez výčitek můžete náramků koupit rovnou několik. Pro oko běžného pozemšťana je originál od napodobeniny nerozeznatelný.

Jak hledat šperky Pandora na AliExpress.com

Pro nejsnadnější vyhledání náramků Pandora stačí vepsat do vyhledávače na AliExpress bracelets Pandora. Přívěsky na náramky najdete pod charm Pandora. Dokonalý soulad pak vytvoříte s náušnicemi a prsteny Pandora - hledejte pod earring Pandora a ring Pandora.

Pokud chcete ušetřit ještě víc a nakupovat s cashbackem, nezapomeňte se přesměrovat na AliExpress.com přímo od nás z Tipli.

1. Náramek Pandora s barevnými korálky a přívěsky

Náramek Pandora s barevnými korálky a přívěsky

Náramky Pandora pořídíte za super ceny na AliExpress.com.

Se šperky Pandora proměníte každý den ve výjimečný. Tento jemný elegantní náramek s korálky, v délce 18, 19, 20 nebo 21 cm, pořídíte na AliExpress za 99 Kč. Vybírejte z 19 motivů - od něžných květinových až po veselé smajlíky. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Zobrazit na AliExpress »

2. Prázdný stříbrný náramek Pandora

Prázdný stříbrný náramek Pandora

Sháníte prázdný náramek Pandora bez přívěsků? Omrkněte nabídku AliExpress.com.

Krásný stříbrný náramek, který si ozdobíte přívěsky podle svého gusta, koupíte jen za 38 Kč. Na výběr máte 19 druhů v různých délkách a provedeních. Tipy na přívěsky najdete o obrázek níže. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Pandora náramky na AliExpress »

3. Přívěsky na náramky Pandora

Přívěsky na náramky Pandora

Originální přívěsky na náramky Pandora seženete levně na AliExpress.com.

Kromě náramků najdete na AliExpress téměř nekonečnou nabídku přívěsků a ozdob na stříbrné i barevné náramky. Tento osvědčený prodejce nabízí 21 různých motivů, jeden za 97 Kč. Vyberou si knihomolky, cestovatelky i kafeholičky. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Pandora přívěsky na AliExpress »

4. Barevný náramek Pandora bez přívěsků

Barevný náramek Pandora bez přívěsků

Prázdný barevný náramek Pandora pořídíte extra levně na AliExpress.com.

Zamilovali jste si některý z přívěsků? Můžete si jimi zkrášlit nejen stříbrný, ale i tenhle barevný náramek. Na výběr je bílý, modrý, růžový, fialový, hnědý a černý. Jeden pořídíte za úsměvných 21 Kč. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Zobrazit na AliExpress »

5. Originální vícevrstvý náramek

Originální vícevrstvý náramek

Nekonečnou paletu levných a originálních dámských náramků nabízí AliExpress.com.

Pokud už jsme vás úplně upandorovali, tady je malá změna. Na AliExpress se to dámskými náramky jenom hemží, hledejte pod bracelets for women. Tenhle originální vícevrstvý náramek v něžné zlatorůžové barvě koupíte za pouhých 81 Kč. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Zobrazit na AliExpress »

Sledujete Pandora akce?

Máte přehled o každé Pandora akci a nenecháte si žádnou z nich proklouznout mezi prsty? Odteď je můžete hodit za hlavu. Na AliExpress seženete nejen Pandora přívesky nejlevněji. S Tipli navíc nakupujete za výhodnější ceny bez ohledu na Pandora akce.

Už nechci čekat na Pandora akce

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se