3 tipy na posílání sms zpráv zdarma

Tipy k nákupu 12. 4. 2022

Nevlastníte chytrý telefon nebo vám přijde zbytečné platit za sms zprávu, když už většina lidí používá bezplatné aplikace? Chatování přes internetové aplikace pomalu vytěsnilo běžné smsky. Co když se ale potřebujete spojit s někým, kdo takové aplikace nepoužívá? Vyzkoušejte 4 sms brány, se kterými nebudete za zprávu platit.

Neplaťte ze sms zprávy zbytečně a využívejte internetové portály, které umožní poslat sms zcela zdarma. Vyhledejte bezplatné sms brány, napište sdělení, které chcete poslat na vámi zvolené telefonní číslo a jedním kliknutím sms odešlete. Je to jednoduché a rychlé řešení!

Sháníte k mobilu nové příslušenství? Podívejte se náš článek, jak ušetřit při koupi příslušenství k mobilnímu telefonu. Poradíme vám, kde nakupovat za zvýhodněné ceny sluchátka, kabely, power banky...a mnoho dalšího.

3 sms brány, přes které pošlete SMS zdarma

PoslatSMS.cz

Bezplatná sms brána s možností přiložit k textu obrázek a nastavit telefonní číslo odesílatele. Přes PoslatSMS.cz můžete posílat zprávy do všech českých sítí. Na stránce vás nebudou otravovat žádné reklamní sdělení a nemusíte ani k odeslání vyplňovat potvrzovací kód.

  • Kam pošlete SMS: O2, T-Mobile, Vodafone
  • Vyplnit číslo odesílatele: ano
  • Otravné reklamy a potvrzovací kód: ne
  • Obrázek ke zprávě přiložit: ano
poslat sms

Tip: Váš mobil potřebuje nový vzhled s novým krytem nebo obalem na telefon. Nakupujte kryty na mobil přes Aliexpress. Najdete tam zajímavý design krytů, který jen tak v obchodě neuvidíte.

Poslat.cz

poslat

Jednoduchá brána Poslat.cz rozesílá zprávy do sítí operátorů Vodafone, T-Mobile a O2. Na stránce na vás budou vyskakovat reklamy a před odesláním musíte potvrdit tlačítko na ověření.

  • Počet znaků: 139
  • Vyplnit číslo odesílatele: ano
  • Přiložit obrázek ke zprávě: ne

SMSzdrama.org

Tato sms brána má možnost předvyplněného textu k různým příležitostem. K textu nejde přiložit obrázek a nemůžete si nastavit telefonní číslo odesílatele. Přes SMSzdrama.org můžete posílat zprávy do všech českých sítí. Na stránce vás nebudou otravovat žádné reklamy a ani nemusíte vyplňovat potvrzovací kód.

  • Kam pošlete SMS: O2, T-Mobile, Vodafone
  • Vyplnit číslo odesílatele: ne
  • Obrázek ke zprávě přiložit: ne
sms zdarma

Posílejte sms výhodně

Podívejte na další sms brány , ze kterých můžete posílat zprávy zdarma. Vyberte si vhodnou bránu podle toho, jakého máte operátora, jestli chcete přiložit k textu obrázek nebo nechcete být limitování počtem znaků.

  • SMSbrána.cz – bez registrace a vyplnění ověřovacího kódu, k textu nelze přiložit obrázek
  • SMS do sítě T-mobile – po sms zdarma vám přijde kontrolní zpráva o doručení
  • SMS do sítě O2 – bez registrace máte omezený počet znaků na 60 a nelze přiložit obrázek
  • Esemes.cz – rozepište se až na 160 znaků, možnost vyplnit i číslo odesílatele

Tip: Věděli jste, že již většina operátorů nabízí volání a SMS zdarma? Nevěříte? Podívejte se na nejlepší tarify pro neomezené volání a přesvědčte se sami.

Související obchody

Tarifomat, Smarty CZ, Okay.cz, Mall.cz, E-beko

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se