Zkrášlete si domov s Butlers

Tipy k nákupuNábytek a doplňky 10. 11. 2021

Často přemýšlíte na tím, jak vytvořit hezčí a útulnější domov? Toužíte po místě, které budete milovat nejen vy, ale i vaši nejbližší? U Butlers si vyberete elegantní doplňky, pohodlný nábytek a stylové doplňky, díky kterým bude váš domov místem, kam se budete vracet ze všeho nejradši.

Ať už se vám líbí francouzský vintage nábytek, nebo preferujete minimalismus či venkovní styl, ani v jednom vás Butlers nezklame. Vybírat můžete nejen z velkého množství nábytku, bytových doplňků, dekorací a pomocníků do kuchyně, ale i z mnoha dalších kategorií konceptu tohoto obchodu.

Ušetřete s každým nákupem

Pokud chcete ušetřit při nákupu stylového nábytku, využijte 5% cashback na všechny Butlers produkty. Nezapomeňte ho zkombinovat se slevami, které pro vás v Tipli hledáme napříč celým internetem.

Nakoupit na Butlers
Butlers houpací síť

Jak funguje cashback u Butlers?

Vyberete si například tuto houpací síť za 999 Kč. Prokliknete do eshopu Butlers přes Tipli a dále pokračujte jako při běžném nákupu. Tipli tento nákup zaznamená a po ověření nákupu vám zašle 5% cashback z objednávky - v tomto případě 50 Kč.

CO NABÍZÍ?

Eshop a pobočky nabízí nadčasový nábytek, který svou originalitou potěší každého. Vybere si zde milovník mnoha stylů - asijského, přímořského, skandinávského, marockého, či prostý zastánce hezkého a vkusného nábytku. Díky Butlers se zkrátka budete moci realizovat!

Zapomeňte na katalogy a magazíny o bydlení. Zařiďte si bydlení podle sebe!

Butlers křeslo

Toto sametové křeslo s nohami z bukového dřeva nabízí nejen příjemné posezení, ale také snadnou údržbu a dobře kombinovatelný styl. Udělejte si radost a pořiďte si krásné univerzální křeslo.

Sametové křeslo koupíte za 5 190 Kč na Butlers.cz.

Butlers křeslo
Stojací lampa Butlers

Stojací lampa Butlers

Doplňte sametové křeslo o tuto Buttlers stojací lampu, a vytvořte tak jedinečnou a nadčasovou kombinaci. Tuto kombinaci můžete vylepšit stolní lampičkou ve stejném designu. Lampa vytváří příjemné a tlumené světlo, které společně s dřevěným podstavcem zaručuje útulnost.

Stojací lampu pořídíte za 3 890 Kč.

Butlers balicí papír

Balicí papír není potřeba jen na Vánoce. Dát někomu dárek můžete nejen když má svátek nebo narozeniny. Obdarovat člověka, kterého máte rádi, můžete kdykoli. Prostě jen tak, za to, že je tu pro vás. Radost to udělá nejen jemu, ale i vám. Nezapomeňte mu dárek pěkně zabalit, aby dotyčný věděl, že vám na něm opravdu záleží.

Tento decentní lesklý balicí papír s pírky koupíte za 59 Kč.

Butlers balicí papír
piknikový koš Butlers

Piknikový koš Butlers

Pokud milujete pikniky, jistě se vám bude líbit tento stylový a praktický piknikový koš pro 2 osoby. Talířky a příbory můžete připoutat páskem, aby vám při přenášení necestovali v koši a nepoškozovali tak ostatní nábytek. Tuto vychytávku oceňujeme! Příbory a talířky jsou součástí piknikového koše z vrbového proutí.

Tento koš je k dostání za 1 190 Kč.

BUTLERS POBOČKY

Pokud si chcete vybavit váš byt či dům podle sebe a každý kus si osobně prohlédnout, zavítejte na Butlers pobočky:

  • Butlers Chodov
  • Butlers Flora
  • Butlers Brno - Vaňkovka

Ušetřete víc díky cashbacku

Plánujete zařizovat nový byt, nebo si chcete jen zútulnit ten stávající? S Tipli za nové vybavení neutratíte majlant. Zpět z nákupu můžete získat až 33 % u více než 450 partnerských obchodů. Kde můžete nakupovat další nábytek a doplňky?

  • 4Home - obchod, který nabízí vše od domácích spotřebičů přes bytový textil, doplňky, úklidové prostředky až po věci na zahradu. Z nákupu dostanete 3,5% zpět!
  • SCONTO nábytek - je skvělý obchod, pokud si rádi vybíráte z velkého množství nábytku. Přes Tipli získáte až 5 % z nákupu zpět rovnou na účet!
  • JENA nábytek - pokud potřebujete zrenovovat svůj byt, v JENA nábytek si určitě vyberete! A navrch získáte 2,5 % z nákupu zpět!

Související obchody

BUTLERS, 4Home, ZOOT, SCONTO Nábytek, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se