Vyrazte do města s botami z Office Shoes!

Tipy k nákupuObuv 10. 11. 2021

Sháníte tenisky? Našli jsme pro vás ideální obchod! Na Office Shoes najdete nejrůznější pánské i dámské modely obuvi, které se hodí na vycházku do města i do práce. Vsaďte na pohodlí – přece si ho zasloužíte!

Nenechte se zmást názvem – Office Shoes není obchod s upjatou nepohodlnou obuví na vysokém podpatku, kterou si představíte k formálnímu oblečení. Naopak! Najdete zde oblíbené tenisky, a to v nejrůznějších barevných stylech a provedeních.

Jaké značkové boty najdete na Office Shoes?

Office Shoes je obchod plný populárních obuvních značek. Na výběr máte nekonečné množství sportovní i městské obuvi, která je nejen pohodlná, ale také stylová. Povídejte se, jaké značky nejvíce zaujali nás.

Vans boty pro vaše pohodlí

Typická gumová podrážka a plátěné provedení. Vans boty jsou váš ideální společník pokaždé, když vyjdete z domu. Jsou pohodlné, i kdybyste měli chodit po městě celý den, protože se perfektně přizpůsobí tvaru nohy. Vsaďte na barevné provedení, které se bude hodit ke každému vašemu outfitu a nikdy nešlápnete vedle.

vans boty
converse boty

Lehkost na každém kroku – to jsou Converse boty

Lehké plátěné boty Converse jsou ideálním společníkem i do teplých letních dní. Charakteristické červené provedení této obuvi se stalo symbolem celé řady slavných osobností. Nechte své nohy vyniknout v barvách s proslulými Converse botami s logem typicky umístěným na vnitřní straně.

Timberland s výrazným šněrováním

Pokud sháníte výrazné boty, značka Timberland je pro vás tou pravou volbou. Je pro ně typické masivní provedení kolem kotníků a výrazné tkaničky. A najdete je i ve variantě na vysoké platformě. Turistické kožené Timberland boty se zase hodí pro opravdu tuhé výšlapy, kdy potřebujete nejen styl, ale i pevnou oporu.

timberland boty
skechers

Kožené Skechers do města

Stylové kožené boty Skechers se pyšní jemným barevným i tvarovým stylizováním, takže na sebe nestrhávají mnoho pozornosti – ale přesto mají šmrnc a podtrhnou každý váš outfit. Perfektně se hodí na vycházky a některé modely i k formálnějšímu oděvu. Najdete zde širokou škálu nejrůznějších provedení.

Na koncert? Berte Dr. Martens

Legendární vysoké boty Dr. Martens jsou typické svou výraznou podrážkou s precizním prošíváním. Ačkoli působí hodně těžce a masivně, jsou velmi lehké a na noze pohodlné. A nemusíte se bát s nimi vyrazit i na koncert, protože v nich ani nepocítíte, že vám někdo šlápl na nohu. Jejich charakteristikou je i výrazná cedulka na zadní straně boty.

dr martens

TIP: Jak ušetřit ještě více? Využijte naše Office Shoes slevové kupony!

V jakých dalších obchodem můžete nakoupit stylovou značkovou obuv? ↴

Office Shoes pochopitelně není jediný, v němž můžete koupit fantastickou obuv za výhodné ceny. Navštivte i naše další obchody:

  • Beze sportu ani ránu? Sportovní obuv vám nabídne Sportisimo
  • Raději eleganci? Vsaďte na obuv z Answear
  • Zamilovali jste si street módu? Navštivte Urbanstore
  • Patří mezi vaši oblíbené boty sneakersky? Zkuste Footshop

Související obchody

Baťa, Answear, Footshop, DEICHMANN, UrbanStore.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se