Vybíráme dárek ke Dni matek 2017

Tipy k nákupuRodiče a děti 10. 11. 2021

Kdy je Den matek letos? Oslava mateřství a všech maminek každý rok tradičně připadá na druhou květnovou neděli. Den matek 2017 tak letos oslavíme 14. května. Už jste přemýšleli o tom, čím svojí mamince uděláte radost?

Myšlenka mezinárodní oslavy mateřství pochází z USA, kde se poprvé slavil druhou květnovou neděli 1912, historie samotného svátku však sahá až do 16. století v Anglii. U nás se Den matek slaví od roku 1923. Nezapomíná se ani na tatínky, jejich den připadá na třetí neděli v červnu.

Určitě víte, čím byste zrovna svojí mamince udělali největší radost – jestli společnou večeří v nějaké pěkné restauraci, poslanými květinami nebo drobným dárečkem?

Pokud ne, omrkněte naše tipy, na dárek ke dni matek a pořiďte mamince takový, který ji vykouzlí úsměv na rtech. Chtěli byste více tipů? Podívejte se na to, co dát mamce na Den Matek 2018.

Módní doplněk

Vybíráme dárek ke Dni matek 3

Každá žena se chce líbit nejen svému okolí, ale především sama sobě. Neotřelým módní doplněk každé dámě dodá šmrnc, ať už je to pestrý šátek nebo praktická kabelka.

Vybíráme dárek ke Dni matek 5

Tipli TIP: Na Baťa nyní ke Dni matek dostanete 20% slevu na kabelky a peněženky se slevovým kódem MOTHER2017CZ, a to až do 14. května.

Květiny

Pánové, připravte se na prvního máje! 3

Poslání kytice je ideální především pro ty, kdo se v neděli nestíhají u maminky zastavit osobně a přesto by jí chtěli udělat radost. Kytici si jen vyberete a necháte poslat na konkrétní adresu. Jaké má vaše maminka ráda? Elegantní růže nebo jarní tulipány?

Koupit květiny na Florea

Šperk

Vybíráme dárek ke Dni matek 2

Diamanty jsou věčné. Pokud chcete své mamince dát něco, co vydrží navěky a bude to nosit neustále při sobě, věnujte jí šperk. Dobře ale vybírejte a snažte se strefit do jejího vkusu. Nosí stříbro, nebo zlato? Líbí se jí barevné kameny, nebo je spíš pro jednoduchost? A dává přednost řetízkům či náušnicím?

Tipli TIP: Na Šperky.cz právě probíhají fantastické slevy na vybrané značky šperků – Calvin Klein se slevou 40 %, Morellato se slevou 30 % a Preciosa se slevou dokonce až 80 %!

Parfém

Dámy, připravte se na prvního máje! 1

Příjemná vůně zpříjemní vaší mamince den už od rána. Myslete ale na příležitost, k níž by měl být parfém určený – těžší a silnější vůně na speciální události, jemnější a lehčí na každodenní nošení. Který parfém od Notino se k vaší mamince hodí víc?

Vybíráme dárek ke Dni matek 6

Tipli TIP: Na FAnn až do vyprodání zásob dostanete 30% slevu na vůně Lanvin, 40% slevu na péči Lumene a 30-50% slevu na vybrané značky parfémů.

Kniha

Vybíráme dárek ke Dni matek 1

Jestli vaše maminka ráda čte, pak je kniha naprostou trefou do černého! Prošmejděte její knihovničku, abyste si udělali jasnější představu o autorech a žánru – a také, abyste jí nekoupili něco, co už má. Je spíš na detektivky Agathy Christie, nebo romantiku do Danielle Steel?

Koupit na Knihy Dobrovský

Kosmetika

Dámy, připravte se na prvního máje! 2

Pokud si netroufáte odhadnout styl líčení své maminky, vsaďte na lehký krém na ruce, vlasovou kosmetiku nebo celé dárkové balení.

Tipli TIP: Až do 14. května máte v parfumeriích Douglas při nákupu nad 499 Kč dopravu zdarma! Navíc, až do 7. května, máte při nákupu dvou produktů na ten levnější slevu 50 % se slevovým kódem 50SLEVA.

Wellness pobyt

Vybíráme dárek ke Dni matek 4

Dopřejte mamince oddych a kupte jí odpočinkový wellness pobyt pro dva na nějakém pěkném místě. Užije si víkend plný saunování, masáží a vířivky.

Koupit wellness na Slever

Související obchody

Baťa, Florea, Šperky.cz, Douglas, Knihy Dobrovský, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se