Výběr podzimních trendy novinek z BIBLOO

Tipy k nákupuMóda  |  Pánská móda  |  Dámská móda 10. 11. 2021

Jak být v teple a zároveň šik od hlavy až k patě? Nechte se inspirovat výběrem podzimních novinek z BIBLOO, které výhodně nabízí prémiovou značkovou módu z celé Evropy, ale i od českých návrhářů. Kolekce podzim/zima 2018 je právě tu, takže na co se můžete těšit?

Chcete se obléknout se stylem, ale zároveň se pořádně zahřát? Užijte si podzim s módou od BIBLOO. V obchodě s kvalitními značkami si vyberete hřejivé a zároveň slušivé oblečení, ve kterém budete in celý podzim.

Podzimní bundy

Ranní teploty klesají na nepříjemné hodnoty. I začátkem podzimu se někdy dostanou až pod bod mrazu, a tak už to bez bundy zkrátka nejde. Pokud jste přes léto nedali dopustit na tu džínovou, nemusíte na ni zapomenout ani s nástupem podzimu. Stačí sáhnout po variantě s kožešinovým límečkem a zateplenou podšívkou. Značka Levi's je zárukou nadčasového designu a výjimečné kvality.

BIBLOO podzimní bundy

Trendy svetry

BIBLOO trendy svetry

Není nic příjemnějšího než se zachumlat do oblíbeného svetru. A to ať už jdete do města, na párty nebo na podvečerní romantickou procházku. BIBLOO má na výběr nespočet střihů, materiálů i barev. Vyzkoušejte třeba jednoduchý šedý svetr Tom Tailor se zajímavým detailem v podobě žebrované textury. Pokud by vám i přesto bylo chladno, oblečte pod něj košili nebo tílko.

Must-have džíny

Kvalitní džíny jsou naprostým základem podzimní výbavy. Zvolte spíše ty s nižším podílem elastanu, a tedy i silnějším materiálem a nezapomeňte na vyšší pas. Tmavě modrá je navíc univerzální a prověřená klasika, se kterou nikdy nešlápnete vedle. Na BIBLOO ale najdete i další odstíny od bílé přes světle modrou až po šedou či černou, a to nejen značky G-Star RAW.

BIBLOO must-have džíny

Boty, kabelky a doplňky

BIBLOO kotníkové boty

V těch správných botách nemá zima šanci. Kožené kotníkové boty Marc O'Polo se hodí naprosto ke všemu, mají pohodlný podpatek a díky preciznímu zpracování budou dělat radost více než jednu sezonu. Pohodlí a teplo zaručeno.

BIBLOO kabelky

Čas na novou kabelku! A nebo rovnou dvě v jednom. Kabelka Bobbi od Guess je totiž oboustranná, a tak si vždy můžete vybrat černou nebo stříbrnou variantu podle vašeho outfitu či jen podle nálady. Její součástí je pouzdro pro lepší organizaci prostoru v kabelce.

BIBLOO diář DOLLER

Pro efektivní organizaci času navíc doporučujeme do kabelky přibalit stylový módní doplněk v podobě diáře DOLLER. Notýsek pomůže s produktivitou i motivací na cestě za vašimi cíli a sny. Navíc s ním můžete začít ihned, jelikož není datovaný.

Související obchody

Answear, BIBLOO, Wayfarer

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se