Voyo - kompletní průvodce

Tipy k nákupuOstatní 18. 2. 2022

VOYO - internetový videoportál

Voyo je internetová streamovací služba od televize Nova. Voyo.cz nabízí přes 2 500 filmů a seriálů, včetně nejoblíbenějších seriálů televize Nova jako Ordinace v Růžové zahradě, Survivor, Okresní přebor a spousta dalších. VOYO potěší i sportovní fanoušky, kteří mohou sledovat exkluzivní sportovní přenosy a pro děti je zde široká nabídka dětských filmů a seriálů. 

Kolik stojí VOYO

Voyo nabízí pouze jednu variantu předplatného. Stojí 159,- /měsíčně. Získáte tím přístup k více než 2 500 filmům a seriálům, živé vysílání stanic Nova, Nova Cinema, Nova Action, Nova 2, Nova Gold, Nova Sport1, Nova Sport2, Nova International a Markíza International. Dále můžete sledovat epizody seriálů od TV Nova, které jsou dostupné dříve než v televizi a navíc bez reklam. Exkluzivně na Voyo můžete sledovat minisérie a seriály vlastní tvorby uváděné pod značkou Voyo | Originál (Případ Roubal, Guru) nebo nové příběhy hrdinů seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Předplatné navíc můžete vyzkoušet na 7 dní zdarma. Předplatné na zkoušku nemá k dispozici sportovní kanály Nova Sport 1, Nova Sport 2 a Voyo | Originál.

Voyo je možné zaplatit platební kartou (MasterCard, VISA).

Obrázek

Jak aktivovat Voyo na 7 dní zdarma

  1. Jděte na webové stránky VOYO a klikněte vpravo nahoře na Vyzkoušet 7 dní zdarma.
  2. Na následující stránce vyberte Voyo na zkoušku.
  3. Následně vyplňte registrační údaje a vyberte metodu budoucí platby.
  4. Dále stačí pouze zaškrtnout potřebné souhlasy a vše potvrdit kliknutím na Registrovat.
Registrovat

Jaké filmy a seriály můžete sledovat

V nabídce na Voyo dominují hlavně české filmy. Najdete tu například Pupendo, Občanský průkaz, Gympl, Anděl páně, Vratné lahve a mnoho dalších známých filmů. Ze zahraničních filmů je v nabídce například Leon, Slunovrat, Cesta samuraje či John Wick.

Seriály na Voyo jsou převážně z produkce TV Novy. Najdete tam například Ulici, Ordinaci v růžové zahradě, Survivor, Pan profesor, Odznak Vysočina, Specialisté, Co ste hasiči.

Ze zahraničních seriálů na Voyu najdete například Černá zmije, Kobra 11, Červený trpaslík, Kriminálka Miami, Zločin na statku, Komisař Bäckström, Panství Downtown a další.

Související obchody

Voyo

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se