Velikonoce 2018: Inspirace z našich obchodů

Tipy k nákupuVelikonoce 10. 11. 2021

Velikonoce jsou tady už za pár dní. Je tedy nejvyšší čas se na ně připravit a pořádně si je vychutnat - ať už se u našich dveří na Velikonoční pondělí vystřídá celý zástup koledníků, nebo jen naše děti zbožňují velikonočního beránka. Přinášíme velikonoční inspiraci!

Malování kraslic, zdobení pomlázek, pečení beránka, na stole velikonoční nádivka a celá rodina pohromadě. Ačkoli jsou Velikonoce významnými křesťanskými svátky, v současné době je chápeme hlavně jako svátky jara. A to je potřeba náležitě přivítat.

Velikonoční svátky letos připadají na 30. března až 2. dubna. Velikonoční prázdniny začínají už o den dříve, ve čtvrtek 29. března. Tento termín si tedy pořádně označte v kalendáři. Teď se ale na Velikonoce pojďme společně připravit.

Velikonoční dekorace

Velikonoční dekorace by neměly chybět v žádné domácnosti. I kdybyste měli jen rozvěsit po lustru pár kraslic na stuze. Pokud se ale na výzdobě domu chcete opravdu vyřádit, můžete si velikonoční dekorace objednat i ze zahraničí – pokud objednáte z Evropy, dodání stihnete ještě do Velikonoc.

Velikonoční inspirace z našich obchodů 1

Koupit dekorace na: Tchibo| Velký Košík | eBay | aaaHome | Butlers

Velikonoční věnec

Základ každé velikonoční dekorace je bezpochyby barevný Velikonoční věnec se spoustou stužek a vajíček. Pokud nemáte čas na nějaké složité vytváření, kupte si hotový a nazdobený věnec. Velikonoce jsou koneckonců svátky, tak odpočívejte.

Velikonoční inspirace z našich obchodů 2

Koupit Velikonoční věnec na: Mall.cz | decoDoma | 4Home

Velikonoční beránek

Velikonoční beránek k Velikonocům neodmyslitelně patří. A navíc je to naprostá hračka – těsto máte během chvilky a o zbytek už se postará správná forma na Velikonočního beránka.

Velikonoční inspirace z našich obchodů 3

Koupit formy na: Alza.cz | Tescoma

Velikonoční pomlázka

Čím je pomlázka barevnější, tím líp. Pánové, vaše pomlázka přece musí nějak vypadat – ať už jdete vyšupat jen svou milou, nebo všechny holky ve vesnici! Tak si pomlázku ozdobte, co to jen jde. A s trochou toho cviku a internetových návodů jistě hravě zvládnete i pletení pomlázky.

Velikonoční inspirace z našich obchodů 4

Koupit stuhy na pomlázku na: Stoklasa

Utečte před koledníky aneb Představujeme vám Velikonoční pobyty

Velikonoce vás moc neberou? Zmizte před koledníky i barvením vajíček. Zachrání vás velikonoční pobyty na poslední chvíli! Kraslice ať si maluje někdo jiný, vy si hoďte nohy nahoru a užijte si pár dnů nerušeného odpočinku.

Velikonoční inspirace z našich obchodů 6

Koupit velikonoční pobyt na: Slevoking | Pepa.cz | HyperSlevy | Slever

Vybavte se (nejen) na Velikonoce s Tipli

Nákup dekorací, forem na pečení i všech dalších nezbytností může být ještě výhodnější. Stačí využít cashback nebo slevové kupóny od Tipli.

Nakupovat výhodněji

Související obchody

Tescoma, 4Home, Tchibo, pepa.cz, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se