Valentýnské dárky: s láskou z BIBLOO

Tipy k nákupuValentýn 10. 11. 2021

Valentýn se blíží! Ať už jej prožíváte se vším všudy, nebo se před ním snažíte ukrýt, 14. února je bezesporu den srdcí na dlani a dárků pro vaši drahou polovičku, ale i dárků z lásky k sobě. Letos zapomeňte na plyšáky či sladkosti a udělejte (si) radost něčím stylovým. Prémiová móda z BIBLOO totiž u srdce zahřeje mnohem déle než čokoládové bonbony.

Kabelky

CK patří mezi oblíbené iniciály všech módních nadšenců. Vínová je pak signifikantní valentýnskou barvou. Jejich spojení v podobě kabelky Calvin Klein vykouzlí úsměv na tváři každé ženy - zejména pak těch, které preferují hodně prostoru, zlaté kovové detaily a minimalistický design.

BIBLOO Valentýsnké novinky

Spodní prádlo

BIBLOO Valentýsnké novinky

Kdy jindy si dopřát záplavu sexy krajek než na Den svatého Valentýna. Jejich vzor a krásná struktura obzvláště vyniknou díky červené barvě. Nastavitelná ramínka, klasické zapínání a prémiová kvalita značky Triumph jsou třešničkou na dortu. Smyslnější už to být nemůže.

Doplňky

BIBLOO Valentýsnké novinky

Barvy vášně se nemusíte držet za každou cenu - darovat můžete i nadčasový kousek, který navíc bude svou praktičností dělat radost každý den. Důkazem budiž hodinky Liu Jo, jež netradičně kombinují stříbrný odstín s růžovým zlatem a které se každým svým detailem postarají o dokonalou ozdobu zápěstí. Zklamat nemůže ani temně modrá peněženka Tommy Hilfiger se zlatými doplňky.

BIBLOO Valentýsnké novinky

Šperky

Zrychlený tep a bušení srdce při pohledu na malou dárkovou krabičku.. Šperky umí dotvořit každý outfit, ale i podtrhnout osobnost nositelky (a také spojit dva životy v jeden, ale o tom zase jindy). Zvolte třeba náhrdelník Pilgrim z pozlacené mosazi a přívěskem kruhu, symbolem věčnosti. Doporučujeme také náramek Calvin Klein v kombinaci měděných a stříbrných tónů nebo zlaté náušnice Liu Jo, jež se navíc skvěle hodí i pro probíhající plesovou sezonu.

BIBLOO Valentýsnké novinky
BIBLOO Valentýsnké novinky
BIBLOO Valentýsnké novinky

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se