Valentýnské dárky na poslední chvíli

Tipy k nákupuValentýn 10. 11. 2021

Probudili jste se a začali panikařit, protože Valentýn je už dnes a vy stále nevíte, co své lásce koupit? Nebo jste snad zapomněli a znenadání vám to někdo připomněl? Ještě není pozdě, nebojte – společně vymyslíme dárek, který bezchybně zafunguje i na poslední chvíli.

Slevoking

valentýn - slevoking

Dovolte sobě a své lásce vypadnout z každodenního shonu a spojte příjemné s užitečným. Slevoking vám nabízí nepřeberné množství nejrůznějších zájezdů pro páry, které si se svou láskou rozhodně užijete. Relaxační wellness, dobrodružnější zájezd na hory nebo jen romantický pobyt v hotelu s degustováním vína a ochutnávkou sýrů? Se slevami až 60 % se vybírá jedna radost.

Nakoupit na Slevoking

Květiny Expres

Valentýn - květiny express

Na světě snad není dámy, kterou by nedojala krásná kytice. Na výběr máte samozřejmě nejen růže, ale i barevné tulipány, slunečnice nebo lilie - že nevíte, jaká kytice by potěšila vaši milou nejvíce? Nevěšte hlavu - přeci každá! S naším kódem KVETTIPLI navíc dostanete navíc 10% slevu!

Poslat květiny s Květiny Expres

Hyperslevy

hyperslevy.cz

Slevový portál Hyperslevy vám nabízí dovolené v Česku, Německu, Rakousku, Maďarsku, Itálii, Polsku a na Slovensku, které v peněžence sotva pocítíte. A vaše drahá polovička je určitě ocení. Vždyť co se vyrovná romantickému víkendu ve dvou v nějakém pěkném penzionu v horách?

Vybrat si na Hyperslevy

Allegria - Firma na zážitky

Valentýn - Allegira

Darujte své drahé polovičce zážitek – ať už něco, co má ozkoušené a ráda, nebo něco, čím ji šokujete. Seskok padákem, projížďka sporťákem, nebo exotická masáž a jiné kosmetické služby? Allegria – Firma na zážitky vám to nabízí všechno! Nyní nabízí také více než sto zážitků pro dva – využijte toho a zažijte se svojí láskou něco nového.

Vybrat si zážitek s Allegria

Huránahory

valentýn - huránahory

Zima ještě zdaleka nekončí – vezměte svého miláčky na last minute někam do pořádné zimy na české hory, než sníh roztaje. Šampaňské s jahodami a hořící krb je přesně to pravé, co vašemu Valentýnu nasadí korunu. Huránahory vám nabízí zájezdy se slevami až 70 % - tak je nepropásněte.

Zalyžovat si s Huránahory

Ticketbis

valentýn - ticketbis

Bije srdce vašeho miláčka pro fotbal? Nebo by snad prodal i duši, jen aby navštívil svou oblíbenou kapelu? Fantastický rezervační systém Ticketbis vám zprostředkovává vstupenky na bezpočet koncertů i sportovních zápasů – a to po celé Evropě. Nač se omezovat jen na Českou republiku? Překvapte svoji lásku lístky třeba do Vídně a zažijte spolu krásný víkend!

Vybrat si na Ticketbis

Stips

valentýn - stips

Nových zážitků není nikdy dost – a když jsou s úžasnými slevami až 30 %, mělo by jich být ještě více! Stips vám nabízí nejrůznější akce, kterými můžete potěšit svou drahou polovičku - individuální lekce hry na hudební nástroj, společný výlet do muzea lásky či vyhlídková plavba? Dovolte si překvapit!

Nakoupit na Stips

Vybrali jste si? Nebo máte dárek už dávno koupený a jen se těšíte na dnešek?

Související obchody

Allegria - Firma na zážitky, Květiny Expres, StubHub, Stips, Huránahory

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se