V hlavní roli sport: Pořiďte si výbavu a oblečení levněji!

Tipy k nákupuHobby a zábava  |  Sport 18. 5. 2023

Ať už se rozhodnete sportovat doma, venku nebo v tělocvičně, se správnou výbavou je úspěch zaručen. Díky cashbacku od Tipli pořídíte levněji oblečení, obuv i náčiní. Výhody ale máme i pro ty, kdo si sport vychutnávají nejraději pohledem z gauče.

Někdo potřebuje na vzduch, někdo chce dohnat fyzičku, někdo ladí postavu do šatů nebo na Instagram a někdo chce být zdravější (lidé mající na seznamu: dieta dna). Proč sportujete, je na vás, na nás jsou skvělé ceny s cashbackem a slevovými kódy. Skvělý tip máme ale také pro fanynky a fanoušky sportu v televizi.

Sportovní vybavení s odměnou za nákup

Nejjednodušší způsob, jak ušetřit, když kupujete sportovní oblečení, je využít odměny za nákup od Tipli. Nejste totiž vázaní na aktuální slevy v obchodě, ba ani na obchod samotný. Vybírat můžete z celé náruče e-shopů s oblečením a náčiním, takže nezáleží, zda potřebujete nové kopačky, nebo kompresní legíny. V naší kategorii Hobby a sport najdete také eshopy se specializovaným vybavením pro méně obvyklé sporty a adrenalinové zážitky. Pokud vás ale například zklame sortiment horolezeckého obchodu Hanibal, vždy jsou tu velké řetězce, v nichž s Tipli získáte peníze zpět z nákupu také.

Zdraví na první místě. Peníze na druhém?

Zdraví je to nejdůležitější, co v životě máme. A peníze jsou nakonec jen peníze. Do jisté míry si ale i zdraví můžete „koupit“, když investujete do preventivních aktivit, jako je sport. Třeba dieta dna nedoporučuje jen změnu jídelčníku, ale zařazení sportovních aktivit. Nejlepší je sportovat tak, aby vás to bavilo. Pro řadu zábavných sportů je ovšem potřeba speciální sportovní vybavení. Víme, že není vždy levné, proto máme na Tipli desítky slev na sportovní vybavení.

Objevit sportovní slevy »
Obrázek

Když jedete pod stan

Jestliže hledáte solidní výbavu na stanování za dobré ceny, navštivte eshop Husky. Je to český výrobce a kvalita jeho produktů je léty ověřená. Plánujete například kempovou dovolenou v Česku? V obchodě Husky pořídíte stany, karimatky, spacáky a další nezbytnosti. Za zmínku stojí také kolekce funkčního oblečení Husky. Ve své cenové kategorii vás překvapí vysokou kvalitou. Chcete-li si vybírat z větší nabídky, lze doporučit obchod 4camping.

Velký výběr oblečení na sport

Zejména pokud jde o oblečení, budete spokojeni ve Sportisimu. Ať už holdujete kolektivním míčovým hrám, nebo vám imponuje běh, cyklistika či jiné individuální sporty, Sportisimo vás nabídkou oblečení nezklame. Limitovaný je ovšem jejich sortiment co se týče specifického sportovního vybavení. Podobně je na tom také A3 SPORT. Nabídku mají širokou, ale specializují se spíše na volnočasové oblečení a sportovní módu, než na profesionální výbavu. Příjemné je, že A3 sport eshop nabízí velký výběr sportovní obuvi a je jisté, že s novou výbavou půjde spalování kcal mnohem rychleji.

Obrázek


Chcete rychle zhubnout? Doplňte sport jídlem

Pokud je cílem vašich sportovních aktivit hubnutí, nezapomeňte si hlídat jídelníček. Správně vyvážená strava bez volných cukrů (sladkosti, slazené nápoje) a zbytečných tuků je základ, ale pomoct vám může i vhodná dieta. Velké oblibě se v posledních letech těší ketodieta, založená na omezeném příjmu sacharidů. Tipů, jak sestavit low carb jídelníček, je plný internet. Nebo vyzkoušejte naše fantastické recepty z cukety, která má přirozeně nízký podíl sacharidů.

Ze sportovních aktivit volte ty, u kterých se zadýcháte. Ne každé cvičení je na hubnutí vhodné. Při zvedání činek se sice nadřete jako kůň, ale ploché břicho vám neudělají. Naopak aerobní trénink, který vám zvýší tepovou frekvenci, je pro spalování tuků ideální. Ten pak můžete následně doplnit cílenými posilovacími cviky.

S tréninkem pomůže sporttester

Jistotu, že máte správnou míru pohybu, vám dodá sporttester. Tato drobná nositelná elektronika je populární jak u profesionálních, tak u rekreačních sportovců a sportovkyň. Už za několika stokorun seženete zařízení, které měří tep a analyzuje fyzickou aktivitu. Populárním typem sporttesterů jsou fitness náramky. Využijte cashback nebo slevu od Tipli a sledujte svou aktivitu s fitness náramkem z Okay nebo Mironet. Chcete-li nositelné zařízení používat nejen na sport, pořiďte si chytré hodinky. Nemusí to být zrovna Apple Watch, ale pokud se rozhodnete pro „nakousnuté jablko“, oceníte náš cashback na Smarty.

Obrázek


Vychutnejte si sport živě

Abyste si sport užili, nemusíte ho praktikovat aktivně.  Velkých sportovních událostí se můžete zúčastnit se jich naživo, mnohem jednodušší a levnější je ale sledovat sport živě u sebe doma. Pro ty, jimž nevyhovuje nabídka přímých přenosů od běžných TV, je tady Telly! Vybírejte si z více než stovky kanálů a sledujte filmy a dokumenty, nebo zvolte balíček Sport, s nímž vám neunikne ani ten nejexotičtější turnaj. Prostřednictvím internetové televize Telly můžete sledovat online sport kdykoliv a kdekoliv. Díky cashbacku od Tipli bude navíc objednávka Telly ještě levnější!

Související obchody

Smarty, Hervis, Husky, KetoDiet, KetoMix

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se