Užijte si trochu legrace a vyzkoušejte Wish trička

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Potisky a nápisy se na tričkách nosí čím dál víc. Vsaďte na neotřelou klasiku bílého trička a jednoduchého potisku. Pozornost zaujmou i trička s barevným logem nebo výrazným sloganem. Nebojte se nápisů a jejich prostřednictvím dejte najevo, co si myslíte.

Trička jsou univerzální kousek oblečení, kterých nikdy není dost. Barevná trička se zajímavým logem zpříjemní den a jen tak někdo je nenechá bez povšimnutí. Upoutejte pozornost originálním designem, který naleznete v obchodě Wish.

Trička Wish

V létě jsou trendy trička s potiskem nebo výraznou výšivkou. Zkombinovat je můžete i s elegantní sukni. Odlehčíte celý outfit a dodáte mu trochu rebelského nádechu. Upnutější trička můžete zasoukat do lacláčů nebo overalu. Naopak oversize kousky jen lehce zasunout v předu do šortek a zbytek nechat volně viset kolem těla.

Na eshopu Wish najdete nepřeberné množství triček všeho druhu. U každého produktu je tabulka velikostí, protože jednotlivé značky mají jiné parametry oblečení. Proto je důležité si tabulku podrobně projít, vybrat správnou velikost a vyhnout se například problémům s vrácením zboží.

Ušetřete s Tipli na cashbacku

Nakupování přes cashback je snadné. Stačí se zdarma registrovat na Tipli a u vybraného obchodu zakliknout nákupy přes cashback. Po chvilce přesměrování na zvolenou stránku už můžete nakupovat se slevou. Podívejte se i na další obchody s oblečením, kde najdete originální zboží. Nakupujte chytře s Tipli a ušetřete!

Trička pro páry

Užijte si společně trochu legrace a vyrazte ven v tričkách pro páry. Král a jeho královna? Kráska a zvíře? Šéf a opravdový šéf? Ale můžete udělat radost i kamarádce nebo kamarádovi a koupit stejná trička například s nápisem Best Friends. Trička pořídíte za 150 Kč na eshopu Wish. Variant je spoustu! Stačí se zamyslet a vybrat motiv, který kamarády nebo partnery vystihuje nejvíc.

trička pro páry

Tip: Obchod Wish si pro své zákazníky připravil eshop v češtině. Víte jak nakupovat na Wish přes aplikaci? Je to jednoduché a rychlé. Stačí si stáhnout aplikaci do mobilu, přihlásit se pomocí jména a hesla a pak už jen vybírat zboží, které hledáte.

vtipná trička

Vtipná trička

Jednoduchý volný střih a příjemný materiál. Tričko je k dostání v šesti různých barvách za 178 Kč. Pohodlné tričko pro pohodové muže, kteří si umí udělat srandu ze svého těla. Některé dámy si možná oblíbí tričko s nápisem I run on coffee nebo jednoduché heslo Nope, not today! Pobavte sebe i své blízké a nakupujte s cashbackem trička s vtipným sloganem.

Tip: Nechcete utrácet tolik peněz za nové oblečení? Zkuste online sekáč Vinted. Často tam pořídíte levně originální a někdy i téměř nenošené kousky. Zároveň se můžete protřídit vlastní skříň a nepotřebné oblečení prodat.

Pánská trička

Zvolte vtipné motivy potisků, které zaujmou na první pohled, jako například parodie známého obrazu Výkřik. Jaká varianta se vám líbí víc? Tričko seženete na eshopu za 141 Kč v bílé základové barvě. Pokud si nejste jistí, že dostanete tričko s potiskem, jako na vzorovém obrázku, můžete se podívat do recenzí od ostatních zákazníků.

pánská trička

Dámská móda s cashbackem

Podívejte se na další obchody, které si pro vás připravily nové kolekce dámského oblečení. Nakupujte výhodně přes cashback a z ušetřených peněz si pořiďte originální trička.

  • Bonprix – vybírejte originální střihy a potisky letních triček
  • Answear – výrazná loga známých značek, které upoutají pohled
  • Lindex – elegantní trička z lehkého materiálu a s jemnými motivy
  • Orsay – romantické květinové vzory pro něžné slečny a dámy

Související obchody

ZOOT, Bonprix, Orsay, Zaful, Lindex

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se