Trikátor.cz: Řekněte svůj názor tričkem

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Máte vlastní názor a chcete se o něj podělit se světem? Trička z eshopu Trikátor ho sdělí za vás. Buďte originální a nebojte se jít proti proudu. Sebejistá móda z Trikátor poradí, jak na to!

Eshop Trikátor nabízí moderní oblečení a doplňky pro muže i ženy všech věkových kategorií s důrazem na kvalitu a originální nápad. Odvážné a pestré modely s vtipnou grafikou rozhodně upoutají pozornost.

Sdělte ostatním svou náladu, pocity nebo názory díky Trikátor. Finančně dostupná móda pro každého může vyjít ještě levněji díky Tipli cashbacku.

TIP: Netoužíte být středem pozornosti? Sáhněte po modelech z nové kategorie: Neposkvrněná.

Nakupujte originální oblečení na Trikátor

Trikátor je nový český internetový obchod s originální a odvážnou módou pro všechny. Najdete tu trička, mikiny a další módní doplňky, které nezatíží finanční rozpočet. Chcete nosit něco jiného? Něco neotřelého? Na eshopu Trikátor.cz si vyberete! Trikátor je odlišný od ostatních internetových obchodů. Jedině tady totiž koupíte trička podle nálady nebo názoru, ke kterému se hlásíte.

Levnější nákupy s Tipli? Pomůže cashback!

Nakoupit levněji můžete i vy! Výhodný cashback pomůže ušetřit. Nechte si vrátit část peněz z původního nákupu nazpět!

Jak funguje Tipli cashback?

Nový eshop Trikátor.cz je výjimečný a neotřelý. Stávající nabídka stovek produktů je každým týdnem doplňována o nové kousky. Na eshopu zakoupíte zboží prvotřídních značek Lighthouse 74, The Mountain a Fpicilajc. Vybírejte z nepřeberného množství triček, mikin a dalších doplňků. Produkty jsou přehledně zařazeny pod nejrůznější kategorie pro snadnější orientaci na eshopu.

obchod

Na Trikátor nabízí jen taková trička, která by sami vzali na sebe. Zastánci trvale udržitelného zdroje se zároveň snaží neustále zvyšovat kvalitu zboží. Najdete zde produkty šetrné k přírodě i k lidem. Poznáte je díky zelenému lístku v pravém horním rohu s nápisem ECOFriendly.

Jaké jsou výhody eshopu Trikátor.cz?

Největší výhodou nakupování v eshopu Trikátor.cz je rozhodně originalita a výjimečnost produktů, které jinde nekoupíte! Každý také ocení kvalitní eco friendly materiál a nízkou cenu za neuvěřitelné módní kousky.

Na Trikátor.cz najdete vtipná trička, která reagují i na současnou politickou nebo mediální scénu. Vyberte si to pravé a vyjádřete názor.

Ušetřete díky Tipli cashbacku 7,5 % z ceny původního nákupu!

Proč nakupovat na Trikátor.cz?

  1. Nízké ceny za originální produkty značek The Mountain, Lighthouse nebo Fpicilajf.
  2. Tipli cashback, se kterým ušetříte 7,5 % z  původního nákupu.
  3. Kvalitní sortiment ženského i mužského oblečení, ve kterém si vybere každý.

TIP: Trikátor nabízí trička s potiskem, která budou skvělou volbou na párty s kamarády.

trika

TIP: Děti zase povyrostly a nevejdou se do zimních bund? Nebojte, máme řešení. Nakupte přes Tipli v módních eshopech a získejte slevy, dopravu zdarma nebo cashback! Přehledná tabulka dětských velikostí pomůže najít tu správnou.

Kde nakoupit cool oblečení?

Chcete nakoupit nové kousky do skříně pohodlně z domova? Prohlédněte si nabídky více než 450 obchodů na Tipli a ušetřete.

  • AliExpress - Obrovský výběr zboží z celého světa za nejnižší ceny a často i s dopravou zdarma.
  • Butikovo - S oblečením na Butikovo.cz budete zaručeně elegantní a vždy módní.
  • BonPrix - Získejte levné a hravé kousky oblečení z BonPrix.

Související obchody

AliExpress, Answear, daMODA, Closet London

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se