Tipy z Číny #11

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Určitě jste se už přesvědčili, že v čínských internetových obchodech najdete zkrátka všechno. Jak se ale v tom množství produktů vyznat? Jednoduše! :-) Sledujte naši pravidelnou rubriku Tipy z Číny!

Proč nakupovat na AliExpress? Obří výběr, jedinečné produkty, bezkonkurenční ceny a doprava zdarma. S výběrem vám pomůže Tipli. Jste zvědaví, co jsme pro vás vybrali tento týden? Buďte! Máte se na co těšit.

Dámské krajkové šaty

Tipy z Číny #9

Po dlouhé zimě by to chtělo trochu projarnit, co říkáte? Přivítejte jaro v těchto romantických šatech. Vybrat si můžete ze 4 barevných provedení. Hodnocení prodejce: 93,4 %.

Koupit na Aliexpress za 187 Kč

Budík s projekcí noční oblohy

Tipy z Číny #9

Vyčarujte si noční oblohu třeba v obýváku. Zima ani mráz vás už v pozorování hvězd nezastaví! :-) Navíc tahle věcička vám také prozradí kolik je hodin aneb budík s projekcí noční oblohy je na světě. Zpříjemněte si usínání a nebo si po náročném dnu dopřejte chvilky relaxace. Hodnocení prodejce: 96,7 %.

Koupit na Aliexpress za 95 Kč

Čelovka

Tipy z Číny #9

Čas kempování a nočních dobrodružství klepe na dveře. Nenechte nic náhodě a pořiďte si na Aliexpress praktickou čelovku. Využijete ji za každé okolnosti - při nočním hledání dřeva, stavění stanu nebo jednoduše pro zdolání neosvětleného terénu. Hodnocení prodejce: 97 %.

Koupit na Aliexpress za 76 Kč

Automatická kulma na vlasy

Tipy z Číny #9

Dostali jste do vínku rovné vlasy? Tak to jistě toužíte po andělských kadeřích nebo romantických vlnách. Pořiďte si automatickou kulmu na vlasy. Vlny vyčarujete téměř okamžitě a v ušetřeném čase můžete zdokonalovat make-up! :-) Hodncoení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na GearBest za 662 Kč

Obojek proti štěkání

Tipy z Číny #9

Svého chlupáče zbožňujete, ale neustálé štěkání přivádí k šílenství vás i sousedy? Vyzkoušejte tento obojek proti štěkání, který vydává pro pejsky neškodný zvuk a redukuje frekvenci štěkání. Je z voděodolného materiálu, takže ho mazlíci mohou nosit prakticky kdekoliv. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na Miniinthebox za 178 Kč

Související obchody

AliExpress, GearBest, MiniInTheBox.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se