Proč byste měli dát přednost AliExpress před tuzemskými e-shopy?

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

To, že na AliExpress najdete všechno možné, už dávno není žádná novinka. Ale víte, že tam najdete i nespočet variant produktů, které seženete i v tuzemských obchodech, ale často o mnoho levněji?

Trochu jsme popátrali a podívali se na několik produktů, které seženete v Česku i na AliExpress a porovnali jejich ceny. Nejedná se vždy o nejlevnější zboží, jaké se vám poštěstí najít, ale snažili jsme se srovnat takové produkty, které si přibližně odpovídají kvalitou.

Pouzdro na iPhone

Stylové moderní pouzdro na iPhone jsme v nabídce tuzemských obchodů našli za 349 Kč. Podobné najdete na AliExpress v několika různých barevných variantách za 131 Kč.

Proč byste měli dát přednost AliExpress před tuzemskými e-shopy 1

Šaty Minnie

Roztomiloučké dívčí šaty Minnie jsme v českých obchodech našli za 279 Kč. Podobné AliExpress nabízí od 165 Kč (podle věku holčičky, pro kterou jsou určené).

Proč byste měli dát přednost AliExpress před tuzemskými e-shopy 2

Žehlička na vlasy

Dobrou žehličku na vlasy jsme v Česku našli za 1 174 Kč. Na AliExpress se však skvělé žehličky prodávají i za 577 Kč.

Proč byste měli dát přednost AliExpress před tuzemskými e-shopy 3

Herní sluchátka

Kvalitní herní sluchátka jsme na českých obchodech našli za cenu od 1 099 Kč. Na AliExpress se podobná sluchátka prodávají už za 497 Kč.

Proč byste měli dát přednost AliExpress před tuzemskými e-shopy 4

Retro šaty

Takovéto puntíkované retro šaty s širokou sukní jsme v tuzemských obchodech našli od 1 790 Kč. Na AliExpress je jejich výběr nepřeberný a konkrétně tyto stojí 539 Kč.

Proč byste měli dát přednost AliExpress před tuzemskými e-shopy 5

Černá maska

Korejská černá maska proti černým tečkám je kosmetický hit poslední doby. 6 gramový vzorek značky Pilaten v našich obchodech seženete za 59 Kč. Na AliExpress tutéž značku seženete v 60 gramové lahvičce za 94 Kč.

Proč byste měli dát přednost AliExpress před tuzemskými e-shopy 6

A to ani nemluvíme o všech těch produktech, které v tuzemských obchodech nenajdete. Navíc pohodlně nakoupíte na AliExpress v češtině. Nevýhodou AliExpress oproti tuzemským obchodům tak zůstává delší doba dodání. Ale znáte to - trpělivost růže přináší.

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se