Tentokrát nenamalovaná! Prožijte léto bez make-upu

Tipy k nákupuKrása a zdraví 10. 11. 2021

Pro krásu se musí trpět, ale na přirozenou krásu stačí si počkat. A možná ji trochu popohnat, když víte, jak na to. Zapomeňte na make-up a nechte vykouknout své pravé já. Jak na to?

Každá to s makeupem máme trochu jinak – některá z nás nenalíčená ani nevyleze z domu, jiná se spokojí s řasenkou a balzámem na rty. Asi se ale shodneme na tom, že bychom nejraději nepotřebovaly ani špetku líčidel a každé ráno se probudily krásné a svěží.

Proč se rozloučit s make-upem?

Schválně si spočítejte, jak dlouhou dobu ráno strávíte nalíčením. Deset minut? Čtvrt hodiny? Tento čas přeci můžete využít lépe – třeba si maličko připsat :-) A navíc to všechno musíte zase večer odlíčit. Otrava.

S časem ušetříte i svoje peníze. Jen si spočítejte, kolik máte líčidel, která ani nepoužíváte, ale z nějakých zvláštních pohnutek jste si je koupila.

folly přírodní kosmetika

TIP: Nedokážete si bez make-upu představit svůj den? Vsaďte na přírodní kosmetiku od Folly!

A to nejdůležitější? Vaše pleť si s odmítnutím make-upu odpočine – nebude totiž celý den zaplácnutá jakousi nepřirozenou vrstvou. Zvlášť, pokud používáte nešetrné produkty, se může vaše pleť více zanášet, mastit se, nebo naopak vysychat.

Raději než do make-upu investujte do pečujících krémů a tonik, které vám pomohou udržet pleť zdravou. A co je na jejich nákupu nejlepší? S Tipli je nakoupíte s cashbackem za každý nákup!

Pár pravidel pro přirozenou krásu

Dodržujte těchto pár jednoduchých pravidel a vaše pleť bude vypadat zdravěji coby dup – a nebude vás to nic stát.

  1. Dodržujte pitný režim – vaše kůže bude krásně hydratovaná.
  2. Pořádně spěte – jen tak dosáhnete toho, že si vaše pleť po namáhavém dni odpočine.
  3. Zapomeňte na cigarety a alkohol. Obojí pleti škodí.

Jak jít přirozené kráse naproti?

Jak bez make-upu docílit efektu, který make-up má, tedy podtrhnutí předností a zamaskování nedostatků? Jednoduše!

Zbavte se akné jednou provždy

Řada především mladých dam používá těžké make-upy, aby zakryly nehezké pupínky. Dámy, vězte ale, že make-up není řešení problému s akné – jen ho doslova a do písmene zakryje. Pokud vás trápí akné opravdu hodně, obraťte se na odborníka. V případě léčby ale nespoléhejte na levné produkty z drogerie a místo toho zavítejte do lékárny. Třeba v lékárně Pilulka najdete účinný léčebný přípravek na akné Akneroxid. Při každodenním používání ve slabé vrstvičce vás za pár týdnů akné zbaví a dokonce i zmírní zarudnutí kůže.

Pilulka akneroxid
notino ricinový olej

Řasy jako mrkačka

Mít dlouhé a husté řasy je snem každé z nás – a proto saháme po řasenkách. Ale víte, že ricinový olej vám přirozenou cestou pomůže řasy prodloužit a zahustit? Stejnou službu vám udělá i v případě obočí. Jen musíte být trpělivé – drobné výsledky uvidíte třeba už po dvou týdnech, znatelná změna se dostaví až po měsících. Ale stojí to za to! Ricinový olej z řady Saloos najdete třeba v parfumerii Notino. Nenechte se překvapit jeho hustou konzistencí. A někomu dokonce pomáhá i na akné a drobné jizvičky.

Natočte je!

Už jsou vaše řasy hezky dlouhé a husté, ale pořád nemáte pocit, že by nějaká změna byla moc poznat? Pravděpodobně proto, že je máte moc rovné. Ale bez obav, i to se dá rychle vyřešit! Stačí umět kouzlit s kleštičkami na řasy a v rychlosti řasy natočit. Vaše řasy budou okamžitě krásně natočené a výrazné – a to úplně bez použití řasenky. Sice chviličku trvá, než člověk zacházení s kleštičkami dostane do ruky, ale výsledek rozhodně stojí za to! Buďte ale opatrná, ať si řasy nevytrhnete.

notino kleštičky na řasy

Dejte šanci přírodní kosmetice a zkrásněte přirozeně

Chcete ubrat s make-upem, nebo se alespoň líčit "zdravě", ale nevíte, kde začít? Vsaďte na přírodní kosmetiku a nakupujte ji výhodněji díky speciálním slevovým kupónům!

Související obchody

Pilulka.cz, Elnino, Douglas, Notino, Dr. Max

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se