Technologické novinky z CES 2019 již na Aliexpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Největší veletrh s elektronikou a moderními technologiemi, CES 2019, je u konce. Ty nejzajímavější produkty, které byly na akci k vidění a které si v letošním roce dost možná vydobydou přední místa v prodejních žebříčcích, můžete mít díky AliExpress doma i vy. Stačí se inspirovat našimi tipy.

CES je každoroční event, jenž se koná v Las Vegas. Jedná se o obrovskou událost, na kterou se sjíždějí výrobci elektroniky z celého světa. Firmy se navzájem předhánějí v tom, kdo představí nejmodernější technologie, a své produkty zde prezentují před zraky tisíců lidí, kteří na výstavu zavítají.

Výstava letos proběhla ve dnech 8. ledna - 12. ledna. Návštěvníci měli možnost prohlédnout si technologické novinky či poslechnout přednášky profesionálů z oboru. Své zastoupení tu měly firmy jako Lenovo, LG, ASUS i mnoho dalších. Kromě očekávaných letošních bestsellerů tu byly představeny také vyvíjené prototypy, které se do prodeje dostanou až za pár let. CES je tedy doslova rájem pro fanoušky gadgetů.

CES 2019: Nejnovější technologie na jednom místě. Zdroj: Youtube.com

Každý z nás potřebuje k životu elektronická zařízení. Všichni používáme mobilní telefony, vysavače či notebooky. Bez elektroniky už si nedokážeme své životy představit. Podívejme se tedy na žhavé novinky, které si nyní můžete objednat z Číny s dopravou až domů.

AliExpress představuje produkty CES 2019

Největší nákupní galerie AliExpress má v nabídce ty nejlepší novinky představené na veletrhu CES 2019. Chcete mít i vy doma výkvět nejmodernější technologie? Poradíme, které kousky koupíte díky čínským eshopům za super ceny a jak získat část peněz z nákupu zpět!

CES 2019

VIVO NEX S 8GB/128GB

VIVO

Představujeme nejnovější model společnosti NEX, která se těší velké oblibě u uživatelů smartphonů. Vivo Nex funguje na platformě Android 8.1 Oreo s funkcí FunTouch 4.0. Má 6,59 palcový Super AMOLED displej s rozlišením 1080x2136, je vybaven dvěma fotoaparáty - přední s rozlišením 12 Mpx. Díky těmto parametrům je o něj velký zájem.

Cena na AliExpress
14 146 Kč
Koupit chytrý telefon na AliExpress »

HIKVISION OEM IP Camera DT185-I

Tato bezpečností kamera je určena jak pro venkovní využití, tak do interiéru. Je ideální pro domácnosti, ale i pro malé a velké firmy. Díky kvalitnímu fotoaparátu s rozlišením 4 Mpx kamera zachytí každý detail. Je proto vhodná pro monitorování oblasti, která vyžaduje naprostou bezpečnost. Integrovaný objektiv s ohniskovou vzdáleností 2,8 mm zajišťuje široký pozorovací úhel kamery. Tento model patří k nejvyhledávanějším bezpečnostním kamerám na AliExpressu.

Cena na AliExpress
2 875 Kč
HIKVISION
Koupit bezpečnostní kameru na AliExpress »

Lenovo K5

Lenovo K5

Lenovo K5 je vlajkovou lodí stejnojmenné společnosti. Skvělá kvalita fotografií a videozáznamů a křišťálově čistý zvuk uspokojí i ty nejnáročnější. Tento chytrý telefon je vybaven dvěma kamerami, které zachycují každý důležitý okamžik a vytvářejí kvalitní selfie. Hlavní fotoaparát má rozlišení 13 Mpx, přední 5 Mpx. Ve vztahu k ceně se jedná o jeden z nejkvalitnějších produktů Lenovo vůbec.

Cena na AliExpress
3 317 Kč
Koupit Lenovo K5 na AliExpress »

iLIFE V8s Robotic Vacuum Cleaner

Toužíte po robotovi, který umí vysávat a zároveň umyje i plovoucí podlahu? Přesně pro vás je tento model. Robot V8 reaguje na překážky, průběžně koriguje trasu a dosahuje maximální účinnosti. Má také přesný plánovací systém. Funkce i‑Dropping rovnoměrně rozděluje čisticí roztok a zabraňuje rozlití vody. Díky tomu nedochází k poškození podlahy. Kontejner na odpad o objemu 750 ml umožňuje robotovi provádět více úkolů, aniž byste museli nádrž vyprazdňovat.

Cena na AliExpress
5 211 Kč
iLife
Koupit robota na AliExpress »

Amazfit Xiaomi 2 Stratos Smartwatch

Amazfit

Tyto chytré hodinky poslouží jako originální a praktický módní doplněk, který je díky svým funkcím zcela odlišný od jakéhokoli jiného modelu. Hodinky jsou vodotěsné, můžete s nimi plavat, a dokonce se potápět až do hloubky 50 metrů. Jsou pevné, vydrží otřesy i nárazy, a jsou proto vhodné i jako sportovní doplněk. Kostra je z ručně leštěné keramiky, tlačítka z nerezové oceli.

Cena na AliExpress
4 335 Kč
Koupit chytré hodinky na AliExpress »

FeiyuTech G6

FeiyuTech G6 je stativ určený především pro fotoaparáty. Spolupracuje však nejen se zrcadlovkami, ale také s lehčími kamerami a některými mobilními telefony. Pohodlná ergonomická rukojeť umožňuje ovládat zařízení jednou rukou.

Cena na AliExpress
6 488 Kč
FeiyuTech
Koupit stativ na AliExpress »

Ušetřete až 10 % za produkty CES 2019

Pokud chcete nakupovat ještě levněji, máme pro vás jednoduché řešení. Zaregistrujte se na cashback portál Tipli a nechte se odměnit za každý nákup. Ze všech provedených transakcí dostanete část peněz zpět. Na AliExpress tvoří tuto odměnu až 10 %. Staňte se členy nákupního klubu Tipli a nakupujte chytře!

Nakoupit CES zboží s cashbackem »

Chcete se dozvědět víc o nákupech na AliExpress?

Máte strach z nákupů přes internet? Vybíráte zboží z Číny poprvé? V tom případě pro vás máme několik užitečných rad:

Toužíte po tom dozvědět se co nejvíc? Mrkněte na naše tipy z AliExpress a nakupujte už jen výhodně.

Související obchody

AliExpress, Smarty CZ, Okay.cz, Kasa.cz, Euronics

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se