Super tipy na knižní bestsellery a aktuální akce v Knihy Dobrovský

Tipy k nákupuHobby a zábava 7. 9. 2022

Knihy jsou vaší vášní, nebo chcete koupit hezký dárek některým ze svých blízkých? Tak přesně pro vás je tento článek. Najdete zde přehled těch nejlepších knižních tipů, které se dají výhodně pořídit na Knihy Dobrovský. Nejenže vám představíme žhavé a oblíbené tituly, zároveň se dozvíte, jak na každém nákupu ušetřit.

Vybrali jsme pro vás pestrý přehled knižních bestsellerů, mezi které patří mimo jiné čtivé romány, napínavé thrillery či fantasy. Nezapomínáme ani na knížky pro děti a kuchařky plné nápaditých receptů. A pokud vlastníte ebook čtečku, máte to navíc bez čekání. Elektronickou knihu si budete moc stáhnout ihned po zaplacení a pustit se do čtení. Knihy Dobrovský vám tyto skvělé tituly nabízí i s cashbackem. 

Thrillery a horory, z kterých vás zamrazí!

Máte rádi napětí, nebo se dokonce při čtení rádi bojíte? Mezi nejznámější české klasiky v oblasti hororů patří rozhodně Kytice od Karla Jaromíra Erbena. Mezi světové autory se v tomto žánru staví na vrchní příčku král strašidelných příběhů Stephen King. A jestliže milujte detektivky, tak v těch vynikají severští autoři. Vybrali jsme publikace, které si čtenáři opravdu pochvalují.

Nevítaný host

Nevítaný host (Shari Lapena) »

Jestliže vás baví rychlé, svižné příběhy, kde vás na konci naprosto šokuje překvapivý závěr, tato kniha z knihkupectví Dobrovský by neměla chybět ve vaší sbírce. Po dvou úspěšných thrillerech Manželé od vedle a Někdo cizí v domě přichází Shari Lapena s dalším příběhem plným zvratů.

Nepamatuji si své jméno

Nepamatuji si své jméno (J. S. Monroe) »

Představte si, že se vám náhle vymaže paměť. Nepamatujete si své jméno ani místo, kde bydlíte. Přesně to postihlo hlavní hrdinku tohoto příběhu. Kromě paměti ztratila i kabelku se všemi doklady a v ruce jí zůstal jen lístek od vlaku a nějaká adresa.

To - Stephen King

To (Stephen King) »

Hororový román TO není žádnou novinkou, poprvé vyšel již v roce 1986. Tato verze vyšla proto, že úspěšný, strašidelný příběh byl zfilmován a jeho druhá část právě míří do kin. Chcete-li příběh poznat podrobněji, rozhodně si přečtěte tuto knihu! Dobrovský knihy vám ji nabízejí jak na prodejnách, tak v e-shopu.

Další thrillery a horory »

TIP: Klubové kartičky přinášejí spoustu výhod, nejinak tomu je i u Klubu Knihy Dobrovský. Za každou nakoupenou knihu se vám budou například sčítat body, za které si budete moc nakonec vygenerovat poukázku na další nákup.

Romány, kterým podlehne každá žena

Ženy patří mezi romantická stvoření. Samozřejmě ne všechny podlehnou vášnivým příběhům, ale rozhodně se jedná o jeden z neoblíbenějších žánrů pro ženy. Nechte se přenést do světa, kde láska udává hlavní směr. Vybrali jsem romány, které vás chytnou za srdce.

Věřit znovu

Věřit znovu (Mona Kasten) »

Dawn našla práci svých snů na univerzitě, kde vyučuje, a navíc se jí daří psát i novely. Narazila zde i na partu skvělých přátel. Mezi nimi se však nachází i jeden významný muž. Navzájem si nejsou lhostejní, ale Dawn se nechce zase spálit. Podlehne?

On

On (E. Kennedy, B. Sarina) »

Jamie a Ryan se jedno léto potkali na hokejovém táboře. Nyní by jejích týmy měly hrát proti sobě. Celá situace je ještě horší o to, že Wes se do Jamieho zamiloval. Bude Jamie jeho city opětovat, nebo ho zavrhne? Přečtěte si poutavý příběh z knihkupectví Dobrovský

Dívky, které slyšely plakat moře

Dívky, které slyšely plakat moře (E. Blackwell) »

Příběh se zaměřuje na tři ženy, které v roce 1912 sledovaly ze záchranného člunu, jak se potápí Titanic. Po dvaceti letech je osud svede opět dohromady a s tím se na povrch začnou drát i tajemství, která před lety pohltilo moře.

Další romány pro ženy »

Ušetřete na nákupu knih!

Nakupujete knihy často a chcete vždy ušetřit pár korun navíc? Zadejte do vyhledávání na Tipli.cz „knihy dobrovsky“ a proklikněte se do eshopu. Cashback ve výši několika procent bude váš.

Dalším skvělým tipem je sledování webu knihkupectví Dobrovský, kde neustále nabízejí výhodné knihy ve slevě.

Knihy výhodně u Dobrovského »

TIP: Je toho tolik, co byste si chtěli přečíst, ale nevíte, co dříve? Portál Databáze knih nabízí přehled knižních novinek, recenze uživatelů, bazar knih, a dokonce i takový váš soukromý seznam, kam si můžete ukládat knihy, které byste si chtěli přečíst. Vaše nejlepší knihy tak budete mít kdykoliv na očích.

Fantasy - přeneste se do jiného světa

Mezi typické fantasy příběhy patří například Harry Potter nebo Pán prstenů. Ty zasáhly čtenáře všech věkových kategorií. Podobnému úspěchu se těší i Hra o trůny (sága Píseň ledu a ohně), kde fanoušci ještě stále netrpělivě čekají na dokončení posledních dvou knížek. Než se tak stane, zkuste zatím tyto nové knižní fantasy rovněž z nabídky Knihy Dobrovský.

Kniha M

Kniha M (Peng Shepherd) »

Maxine Webberová a Orlando Čang jsou mladí manželé, kteří se snaží společně čelit nástrahám nového světa, kde se stíny začínají odpoutávat od lidí. Tato nestinnost s sebou přináší velmi temnou moc. Pořídíte v knihy Dobrovský.

Ideální svět

Ideální svět (Theresa Hannig) »

V roce 2052 se Spolková republika Evropa izolovala od zbytku světa a na vše začaly dohlížet roboti. Lidé jsou denně sledováni, aby se pro každého našlo to nejlepší místo. Dokonalá společnost, nebo nejhorší noční můra?

STAR WARS Thrawn Spojenectví

STAR WARS Thrawn Spojenectví (T. Zahn) »

Pro fanoušky klasického sci-fi je tu další knižní příběh ze série Star Wars. Na Batuu, hraničním světě Neznámých oblastí, zapouští kořeny hrozba Impériu. K prošetření je pověřen sám lord Darth Vader.

Další fantasy »

TIP: Jestliže patříte mezi vášnivě čtenáře, mohly by vás zajímat všechny možnosti, jak ušetřit na Knihy Dobrovský.

Knížky pro děti - naučné i s příběhem

Víte, které příběhy nikdy nevyjdou z módy? Patří mezi ně například staré klasiky od mistra dobrodružných knížek pro děti Julese Verna. Každý minimálně slyšel o Cestě do středu Země nebo Tajuplném ostrově. Tyto příběhy nikdy nezestárnou. Z novinek ve světě knih pro děti pak můžeme vřele doporučit třeba sérii od Albi pod názvem Kouzelné čtení. Jedná se o interaktivní knížky, kde se děti naučí o světě. Mluvící tužka je provede knížkami na různé téma a všechno je v očích dětí (a někdy vlastně i dospělých) takové malé kouzlo. Zpívá, předčítá příběhy, poznává zvířatka i povolání a mnoho dalšího. Pokud máte doma malého prince nebo princeznu, pořiďte jim na hraní tuto kouzelnou knížku. Je skvělá i jako dárek.

Neotvírat! Kouše!

Neotvírat! Kouše! (Ch. Habersack) »

Blíží se konec školního roku a Nemovi přijde balíček, na kterém stojí „Neotvírat!“. Nemo je samozřejmě zvědavý a zásilku otevře. Náhle začne uprostřed léta sněžit a z balíku vyskočí dvou a půl metru vysoký Yetti. Kniha z obchodu Dobrovský rozhodně zaujme.

Elektronická Albi tužka s knihou Atlas světa

Elektronická Albi tužka s knihou Atlas světa »

Kouzelné čtení je moderní a unikátní výukový systém, který přináší zajímavé informace formou zábavy. Stačí se lehce dotknout tužkou obrázku nebo textu a ozve se příslušná informace, zvuk či hudba. Děti si tuto knihu zamilují.

FIDGET SPINNER – nejlepší triky a hacky

FIDGET SPINNER - nejlepší triky a hacky »

Samozřejmě Dobrovský knihkupectví myslí i na starší děti. S touto knihou se s Fidget Spinnerem stanete profíkem. Příručka vás provede od základů po ty nejúžasnější triky, kterými ohromíte všechny své přátele. Víte třeba, čemu se říká Ďáblovy rohy?

Další dětské knížky »

TIP: Knihy jsou fajn, ale raději byste si zašli do kina? Vydejte se třeba na Nabarvené ptáče, které na sebe v současné době strhává spoustu pozornosti.

Kuchařky pro ty, co hledají mlsnou inspiraci

Kromě toho, že kuchařky v sobě ukrývají všemožné druhy receptů, jedná si o zajímavý tip na dárek. Pokud hledáte originální titul pro svou dceru, můžeme vám určitě doporučit proslulou Kuchařku pro dceru. Níže jsme si pro vás připravili kuchařky, které ještě voní, jak jsou nové.

Prostřeno! slaví 10 let

Prostřeno! slaví 10 let »

Kuchařky, které jsou plné receptů z domova, jež jste mohli vidět v oblíbeném televizním pořadu Prostřeno!, vycházejí pravidelně již léta. Zde se jedná o jubilejní vydání v rámci 10. narozenin tohoto pořadu.

Tak trochu jiná kuchařka

Tak trochu jiná kuchařka »

Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly se svou maminkou a vytvořila kuchařku, která je sice plná klasických jídel, ale v jiné, konkrétně veganské podobě. Recepty jsou tvořeny s láskou.

Nejlepší recepty z MasterChef Česko 2019

Nejlepší recepty z MasterChef Česko 2019 »

Ať už jste letos MasterChef sledovali, nebo ne, určitě víte, že je tato soutěž plná profesionálních receptů. Nebojte se toho a naučte se je také s knihkupectvím Dobrovský.

Další kuchařky »

TIP: Pro jazykové vzdělání nebo cestovatelské účely by vás mohlo nadchnout vydavatelství Lingea.

Audioknihy po děti i dospělé

Audioknihy jsou skvělé pro děti, které ještě neumějí číst, ale i pro dospělé, kteří si chtějí odpočinout a zaposlouchat se do zajímavého příběhu. Zde najdete stručnou nabídku knih, které patří mezi ty nejnovější. 

Hračkář

Hračkář (A. Mayne) »

Zaposlouchejte se do příběhu napínavé detektivky, jež se stala světovým bestsellerem. Oběti vraha se sčítají a je třeba ho dopadnout. Jedinou stopou jsou dětské kresby a městská legenda o Hračkáři. Seženete v knihách Dobrovský.

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření (R. Honzák) »

Pohodlně se usaďte do svého oblíbeného křesla a nechte se inspirovat radami, které jsou k nezaplacení. Syndrom vyhoření nepotká za život málokoho. Vyhnout se mu ale dá.

Země příběhů Kouzelné přání

Země příběhů Kouzelné přání (Ch. Colfer) »

Darujte svým dětem tento kouzelný pohádkový příběh. Dvojčata Alex a Conner se dostanou do pohádkového světa, kde na ně čeká spousta dobrodružství.

Další audioknihy »

TIP: Sháníte knihy opravdu výhodně? Mrkněte na bazary, nebo nakupujte knihy levně na Aukro!

Související obchody

Albatrosmedia, Knihy Dobrovský, Kosmas, Martinus, Booktook

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se