Srovnávač Favi: Nakupujte nábytek za nejlepší ceny

Tipy k nákupuNakupování 10. 11. 2021

Sháníte nové vybavení do své domácnosti a chcete nakoupit za nejvýhodnější cenu? Vyzkoušejte srovnávač eshopů Favi, který porovnává především ceny nábytku. Lze tu nalézt ale i další zboží jako povlečení, svítidla a bytové dekorace.

Vybírejte nábytek a dekorace online z pohodlí svého domova. Favi sdružuje nabídku zboží více než 1100 ověřených eshopů i kamenných obchodů na jednom místě. Najdete zde to nejlepší z obchodů SCONTO, Kika, 4Home, Bonami, Siko a stovek dalších.

Nejlevnější nábytek na Favi: Rozzařte každou místnost

Favi je brána do světa nábytku. Už víte, co si chcete objednat? To pravé pro svůj domov najdete rychleji pomocí filtrů jednotlivých kategorií a možnosti ukládání oblíbených produktů. Ušetřete za nábytek a doplňky ještě víc i díky pravidelným slevám.

Jak vyhledávat a filtrovat produkty na Favi?

Jednou z možností, jak na Favi najít to pravé, je použití vyhledávací roletky. Jakmile začnete do vyhledávacího pole psát, Favi vám začne našeptávat možnosti vyhledávaných pojmů. Druhou možností je zužování výběru pomocí mnoha filtrů. Po vybraní kategorie produktů z horní lišty se po levé straně na stránce Favi.cz zobrazí filtry jako barva, dekor dřeva, materiál, tvar, rozměr nebo styl. V každém z nich vybíráte z několika dalších možností. Například v sekci styl najdete velmi oblíbený skandinávský nebo retro styl.

Hodit se vám bude určitě i možnost filtru podle ceny. V takovém případě zadejte do určených kolonek cenové rozpětí, ve kterém se chcete pohybovat. Zadat můžete také pouze jednu hodnotu, minimální nebo maximální. Jednotlivé filtry je možné vzájemně kombinovat nebo je rušit odkliknutím červeného křížku u příslušné kategorie.

Nábytek a doplňky

Horní lišta filtrů

Velmi užitečné je také filtrování podle místnosti, kam vybavení kupujete. Sháníte kuchyňské pomůcky, konferenční stolek pro obývací pokoj nebo závěs do koupelny? Usnadněte si vyhledávání. Stačí v horní liště na webové stránce vybrat danou místnost a zobrazí se všechny produkty, které by mohli tento prostor zkrášlit.

Našli jste tu správnou kategorii? V horní části webové stránky můžete zobrazené produkty dále filtrovat podle toho, zda jsou skladem, ve slevě, jestli se jedná o designovky nebo k nim obchod nabízí dopravu zdarma. Rychle a snadno tak vyhledáte přesně to, co sháníte.

Zboží je nejprve seřazeno tak, aby co nejvíce odpovídalo zadaným parametrům. Pořadí zobrazených produktů však můžete měnit, a to od nejnovějšího, nejlevnějšího, nejdražšího nebo podle oblíbenosti zákazníků. I tento filtr najdete v horní části nad vyhledávanými produkty.

Filtrování podle obchodu

Chcete si vyhledat pouze produkty z jednoho obchodu? Dole v patičce na webové stránce Favi.cz klikněte na sekci Obchody na Favi nebo Značky na Favi. To funguje také jako filtr na produkty konkrétního obchodu. Pokud půjdete touto cestou, můžete dále aplikovat i výše zmíněné filtry. Díky tomu si tak například vyfiltrujete nábytek ve skandinávském stylu ze SCONTO, i když sám obchod tento filtr nenabízí!

Nábytek a doplňky

TIP: Prohlédněte si také aktuální letáky s nábytkem a načerpejte inspiraci pro lepší bydlení.

Jak nakupovat na Favi.cz

Favi je jen prostředník, který vám usnadňuje cestu k produktům z mnoha obchodů. Nábytek si zde vyberete, ale po kliknutí na daný produkt vás Favi přesměruje přímo do obchodu, kde můžete zboží zakoupit. Tam poté najdete konkrétní informace o způsobu dopravy a platby.

Pokud chcete zůstat a dál si na Favi nábytek prohlížet, najeďte kurzorem myši na dané zboží a klikněte na tlačítko Detail, které se zobrazí vedle ceny. Dostanete se tak na stránku produktu přímo na Favi, kde najdete bližší parametry a především návrhy podobného zboží.

TIP: Raději byste si koupili něco pěkného na sebe? Vyzkoušejte srovnávač s módním oblečením Glami.

Slevy na nábytek Favi

Favi navíc hlídá všechny aktuální slevy na nábytek a doplňky za vás, abyste nakupovali za co nejnižší ceny. Stačí se jen zdarma zaregistrovat na Favi.cz. Ty nejzajímavější slevy a akční nabídky pro vás máme připravené také u nás na Tipli.

TIP: Využijte Tipli slevy a pořiďte si například nový psací stůl pro maximální pohodlí při práci.

Registrace na Favi: každý den nové kolekce

Zaregistrujte se na Favi.cz a ukládejte si zajímavé produkty, abyste si je mohli znovu prohlédnout později a počíhat si, až se objeví ve slevě.

Vybírat můžete také kategorie, které chcete sledovat. Favi vám následně bude zasílat upozornění, když se ve vybraných kategoriích objeví nějaké novinky nebo zajímavé slevy. Stačí pouze vyplnit emailovou adresu, kterou pak jen potvrdíte a zvolíte si heslo k účtu.

Mobilní aplikace Favi

Stáhněte si aplikaci Favi pro Android nebo iOS a sledujte své oblíbené kategorie i v mobilu. Ukládat si lze také vybrané produkty, které následně spolu s aktuální cenou najdete ve svém profilu. Každý den tak můžete odkudkoliv vyhledávat krásné doplňky pro moderní byt či dům.





Nábytek a doplňky

TIP: Sledujte pravidelně náš magazín. Další rady a tipy na levnější nákupy najdete na Tipli například v článku Jak ušetřit ve SCONTO Nábytek.

Související obchody

Nábytek FORLIVING, 4Home, aaahome.cz, SCONTO Nábytek, ASKO NÁBYTEK

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se