Společenské šaty: Nejen na ples až o 10 % levněji

Tipy k nákupuDámská móda 10. 11. 2021

Plesová sezóna je v plném proudu. Snem každé dámy či dívky je oslnit nejen své partnery, ale rovnou celý sál. Kde pořídit princeznovské šaty za pohádkovou cenu? Tipli poradí!

Společenské šaty se mohou pěkně prodražit, obzvlášť pokud se nespokojíte jen tak s nějakými. Každá žena chce ovšem po boku svého partnera vypadat překrásně. Všechny dámy by měly zpozornět, protože pro vás přinášíme 5 tipů na společenské šaty, se kterými zazáříte nejen na plese. Díky Tipli cashbacku si je může dovolit každý.

Společenské šaty s cashbackem až o 10 % levněji!

Bojíte se, že si nebudete moci své vysněné šaty dovolit? Získejte až 10 % z nákupu zpět! Stačí se zaregistrovat na cashback portál Tipli.cz, prokliknout se do některého z partnerských obchodů a nakoupit online. Část peněz z provedené transakce dostanete zpět na účet.

TOP 5 společenských šatů, ve kterých zazáříte

Staňte se středem pozornosti na plese i v práci! Vyberte si ty nejkrásnější šaty, ve kterých přitáhnete nejeden mužský pohled. Díky Tipli nemusí být dámská móda postrachem pro vaši peněženku. Přinášíme TOP 5 kousků, ze kterých si zaručeně vyberete!

Krajkové šaty

V katalogu BonPrix narazíte například na tyto krajkové šaty, které zakoupíte v černé, červené, polárkově mentolové, nebo safírově modré barvě. Jsou k dostání ve velikostech 34 - 46 a zip mají skrytý ve švu. Jsou dokonalým kouskem, se kterým na plese oslníte.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena779 Kč
Cena s cashbackem738 Kč
Krajkové šaty BonPrix

TIP: Nakupujte BonPrix šaty a další stylové kousky za nejlepší cenu. Stačí si na webových stránkách obchodu zažádat o pravidelné zasílání katalogu, který vychází jednou za 2 měsíce.

Společenské šaty AliExpress

Společenské šaty AliExpress

Spolehlivým tipem, jak za nákup ušetřit, je objednávka z AliExpress. Levné, přesto kvalitní šaty pořídíte téměř ve všech barvách a ve velikosti až XXL. Doprava do České republiky je navíc zdarma. Pozor si dejte pouze na dodací lhůtu. Ta se může protáhnout až téměř na měsíc od objednání zboží.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena284 Kč
Cena s cashbackem241 Kč

Šaty Dorothy Parkins

Flitrové šaty z obchodu ZOOT vás doslova rozzáří! Objednat je můžete ve vínové barvě až ve velikosti XXL. Navíc máte záruku doručení do 24 hodin. Přední díl šatů má výstřih do V a zadní je zakulacený. Můžete si být jistá, že s takovým vzhledem na 100 % zaujmete.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena1 249 Kč
Cena s cashbackem1 236 Kč
Šaty Dorothy Parkins

Společenské šaty Heine

Společenské šaty Heine

V těchto výrazných šatech z About You se stanete královnou plesu. Objednávejte je ve velikostech 34 - 44 ve smaragdově modré barvě. Šaty jsou z polyesteru, jsou elastické a pružné a zdobené drobnými kamínky. Staňte se na chvíli středem pozornosti i vy!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena1 427 Kč
Cena s cashbackem1 248 Kč

Šaty se zvířecím vzorem

Ráda vyniknete v davu a oblékáte se do netradičních vzorů? Potom jsou pro vás tyto šaty z Orsay to pravé. Dostupné jsou ve velikosti 36 - 38 ve dvou barvách: červené a černé. V pase mají všitý opasek, který lze vzadu svázat. Přiléhavý materiál z vás udělá ženu, po které muži touží!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena699 Kč
Cena s cashbackem681 Kč
Šaty se zvířecím vzorem

TIP: Zalíbil se vám tento kousek? Mrkněte i na další Orsay šaty a dopřejte si nové moderní oblečení.

Nezapomeňte na vhodnou plesovou obuv

Dokonalý plesový outfit by nebyl kompletní bez pohádkových střevíčků. I na ty se samozřejmě vztahuje Tipli cashback. Vybírejte značkové boty za skvělou cenu navíc s 3% slevou v obchodě eObuv. Staňte se ztělesněním dokonalosti a užijte si ples naplno.

Nakoupit na eObuv »

Maximálně krásná, maximálně ušetřeno

Chcete se dozvědět vše o aktuálních slevách na obuv a oblečení? Potom čtěte akční letáky s módou a neprošvihněte už jedinou nabídku! Nejen dámy si vyberou společenskou róbu. Především v období plesové sezóny nabízí obchody množství šatů pro dámy i pány, buďte tedy v obraze a šetřete s Tipli.

Teď, když už víte, jak nakoupit společenské šaty levně a ještě ušetřit na obuvi a doplňcích, vyrazte do společnosti oslňovat. Buďte maximálně krásná a užijte si každý ples jako by byl jenom váš!

Kde ještě seženete levnou módu s cashbackem?

Nevybrali jste si z naší nabídky? Máme pro vás přehled obchodů, kde díky cashbacku ušetříte maximum!

  • About You - nový internetový obchod s oblečením a cashbackem 10 %.
  • BonPrix - nakupujte online se slevou 8,1 %.
  • Orsay - nákupy levnější o 2,5 %.
  • Vivantis - módní eshop s cashbackem 10 %.
  • Astratex - nejen kvalitní spodní prádlo a cashback 7,5 %.
  • eObuv - až o 3 % levnější obuv a módní doplňky.

Související obchody

Astratex.cz, Bonprix, Orsay, Eobuv.cz, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se