Smýšlíte ekologicky? Dedra je správnou volbou

Tipy k nákupuKrása a zdraví  |  Kosmetika 10. 11. 2021

Hledáte EKO drogerii? Pak jste na správném místě. Česká drogerie Dedra si zakládá na kvalitě a své výrobky vyrábí s ohledem na planetu Zemi! Co všechno koupíte na Dedra eshopu a co rozhodně stojí za to vyzkoušet?

U Babiččina údolí v České Skalici se roku 1995 zrodila ekologická drogerie. Původní společnost Dedra se zaměřovala na vyrábění pracích a čistících prášků. Postupně se rozšířila do Polska a na Slovensko. Kromě pole působnosti se rozšířil i sortiment.

Dedra - česká drogerie s ohledem na přírodu

Dedra je kvalitní česká drogerie s ohledem na životní prostředí. Na eshopu Dedra koupíte veškerou drogerii - aviváže, prací prášky, čistící prostředky, kosmetiku, nebo třeba přípravky na mytí nádobí. Ale to stále není vše: Víte, že kromě drogerie v Dedra koupíte také elektro, vychytávky do domácnosti, dekorace, textil a hračky?

dedra

TIP: Chodíte nakupovat kosmetiku a drogistické zboží i do jiné drogerie? Víte, jaká je Teta drogerie otevírací doba?

Chcete nakoupit levněji? Díky cashbacku od Tipli to jde!

Ušetřete na nákupech online. Za každý nákup v jednom ze 450 obchodů získáte od Tipli cashback. Nechte si vrátit část peněz zpět na účet!

Nakoupit s cashbackem

Dedra katalog - prolistujte si akční nabídky a slevy

Zajímají vás akční nabídky a slevy? Pokud ano, doporučujeme si prolistovat aktuální Dedra katalog. Najdete tam všechny slevové nabídky, které zrovna probíhají.

Udělejte další šetrný krok k přírodě a prohlédněte si Dedra katalog online.

Dedra aviváž - ta nejlepší na českém trhu

dedra aviváž

Chcete, aby prádlo, které vyndáte z pračky, více vonělo? Aviváž z eshopu Dedra.cz se stala synonymem kvality. A jak říká sám majitel společnosti Dedra František Černý, je to nejhýčkanější produkt v eshopu. V avivážích je použito až 5x více parfémů, než používají značkové aviváže na trhu. Na čem si Dedra zakládá je, že prádlo voní i po tom, co ho vyndáte ze sušičky. Pokud máte citlivou pleť, zvolte aviváž Sensitive, která je vhodná i pro malé děti.

Koupit DEDRA aviváž

TIP: Zajímají vás i jiné eshopy, kde koupíte kvalitní drogistické zboží levně? Omrkněte výběr VMD drogerie.

Dedra recenze - ohlasy na českou drogerii

Produkty Dedra hodnotí mnoho zákazníků pozitivně. Zejména jsou spokojeni s rychlým dodáním, přístupem eshopu a širokým výběrem. Pochvaly se hrnou především díky tomu, že Dedra myslí ekologicky. Kromě recenzí se doporučujeme podívat i na nezávislé testy, které provádějí internetové weby tomu určené.

Kde koupit drogistické zboží se slevou?

Drogerie je dalším mnohdy výrazným výdajem ve finančním rozpočtu. Ušetřete díky cashbacku od Tipli a nechte si vrátit část peněz z nákupu zpět na účet.

  • Ageo.cz - Online drogerie Ageo.cz, kde tahání tašek z nákupu nepřichází v úvahu. Hezky až před dům a s cashbackem 2,5 %.
  • NOTINO - Kosmetiku a parfémy si tu vybere opravdu každý. Nákup budete mít levnější s cashbackem od Tipli až 5 %.
  • Vivantis - Od kabelky po parfém, od řasenky po náušnice. Vše v jednom nákupu a za jedno poštovné. Cashback od Tipli činí až 10 %.

Související obchody

Drogeo, Vivantis, Pilulka.cz, Notino, BENU Lékárna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se