Škola bezpečné jízdy aneb Za volantem jako král

Tipy k nákupuVánoce 10. 11. 2021

Přemýšlíte o dárcích k Vánocům pro auto-moto nadšence, ale chybí vám ta správná inspirace? Chtěli byste něco jedinečného, neotřelého, něco, co si zkrátka obdarovaný nepořídí sám, ale chybí vám nápad? Proto jsme tu. Darujte dárek, který může zachránit život.

Na silnicích je stále více aut, která jsou stále výkonnější a výkonnější. Lidé tráví za volantem stále více času, a proto je velice důležité ovládat zásady bezpečnosti. Slyšeli jste už o škole smyku? Pojďme se podívat, jak tento zážitek od Adrop.cz probíhá.

Bezpečnost vždy až na prvním místě

Ve škole bezpečné jízdy si nejprve každý účastník osvojí řadu teoretických vychytávek a triků a pak už se vrhne na praxi. Protože řízení je hlavně o praxi a o tom, naučit se reagovat téměř podvědomě.


Během několika hodin si vyzkouší jízdu na speciálních površích a upravených kluzných plochách. Zjistí, jak auto reaguje při smyku či aquaplaningu a hlavně se naučí rychle a automaticky reagovat na všechny krizové situace, které ho můžou na silnici potkat.

Kurz bezpečné jízdy pro rodiny

V autoškolách se neučí, jak připravit vozidlo na cestu s dětmi, jak bezpečně uspořádat zavazadla v kufru, nebo jak předcházet potenciálním nebezpečným situacím. Na to je tady školení bezpečné jízdy pro rodiny. Můžou se ho účastnit dva členové rodiny a po jeho absolvování bude každý autovýlet nebo dovolená s autem plným dětí hračka.

Kurz bezpečné jízdy s odpočtem bodů

Máte vy nebo někdo jiný na účtu už nějaký ten bod za přestupek? Pokud jich je maximálně 10, a není v seznamu žádný za více než 6 bodů, po úspěšném absolvování kurzu bezpečné jízdy s odpočtem bodů se můžou až tři odečíst. Je to zkrátka perfektní dárek, který spojí příjemné s užitečným.

Související obchody

Allegria - Firma na zážitky, Adrop.cz, Klido.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se